(...◕✿◕◕✿◕.اسطوخودس گیاهی با ارزش اقتصادی فراوان ولی مهجور..◕✿◕◕✿◕...) سایت آیه های انتظار انجمن آیه های انتظار
ثبت نام
سلام مهمان گرامي؛

خوش آمدید، براي مشاهده انجمن با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد
تبلیغات تبلیغات
(...◕✿◕◕✿◕.اسطوخودس گیاهی با ارزش اقتصادی فراوان ولی مهجور..◕✿◕◕✿◕...)
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
  1. #1
    مدیر ارشد انجمن زنان
    یاس بهشتی آواتار ها

    تاریخ عضویت : دی 1348
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    خدایا به تو پناه میبرم از شر همه بدیها و ناملایمات زندگی پناهم ده که جز تو پناهی ندارم
    نوشته : 7,396      تشکر : 19,631
    24,045 در 6,935 پست تشکر شده
    وبلاگ : 1
    دریافت : 0      آپلود : 0
    یاس بهشتی آنلاین نیست.

    پیش فرض (...◕✿◕◕✿◕.اسطوخودس گیاهی با ارزش اقتصادی فراوان ولی مهجور..◕✿◕◕✿◕...)




    اسطو خودوس(Lavand) ؛
    Scientific Name: Lavendula Angustifolia or Lavendula Officinalis
    اسطوخودوس یکی از ترکیبات اصلی برخی از فرآوردههای آرایشی؛ بهداشتی نظیر ادکلن؛ صابون؛ شامپو و خوشبوکننده های هوا بوده و اسانس آن خاصیت ضد باکتریائی دارد. استفاده از اندامهای خشک این گیاه در درمان بیماریهای مربوط به مغز و سیستم عصبی و همچنین در درمان روماتیسم بسیار سودمند است.با توجه به گل فراوان این گیاه تولید عسل در کنار مزارع اسطوخودوس ارزش کشت این گیاه را افزایش می یابد.
    (...◕✿◕◕✿◕.اسطوخودس گیاهی با ارزش اقتصادی فراوان ولی مهجور..◕✿◕◕✿◕...)



  2.  

  3. #2
    مدیر ارشد انجمن زنان
    یاس بهشتی آواتار ها

    تاریخ عضویت : دی 1348
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    خدایا به تو پناه میبرم از شر همه بدیها و ناملایمات زندگی پناهم ده که جز تو پناهی ندارم
    نوشته : 7,396      تشکر : 19,631
    24,045 در 6,935 پست تشکر شده
    وبلاگ : 1
    دریافت : 0      آپلود : 0
    یاس بهشتی آنلاین نیست.

    پیش فرض




    مشخصات گیاه:

    این گیاه چند ساله و خشبی است و با ریشهای عمودی خود رطوبت را از اعماق زمین کسب می نماید.گلهای این گیاه عموما آبی یا متمایل به بنفش هستند. اسانس این گیاه بیشتر در برگها و گلهای آن یافت میشود. با توجه به خشکی دوست بودن این گیاه ؛ در طول دوره رشد به آفتاب فراوان و رطوبت کم نیاز دارد. (برای کشت در مناطق مختلف ایران ایده ال است). این گیاه حتی در زمینهای تهی از مواد غذایی میروید. مدت عمر این گیاه 15 تا 20 سال بوده که از سال دوم به بعد قابلیت برداشت محصول را دارد.بطور متوسط در هر هکتار از مزارع حدود 3.5 تا 4 تن گل بدست میاید که از این مقدار در حدود 650 تا 800 کیلو گل خشک استحصال می گردد. قیمت گل خشک آن در بازار تهران هر کیلو 6000 تومان در سال 1386 بوده است که دارای ارزش صادراتی بالایی نیز می باشد.

    امیر رضا | نسخه قابل چاپ | نظرات [0]
    پنجشنبه 19 بهمن ماه سال 1385
    خار مریم از عجایب خلقت !!!!
    نام فارسی: خار مریم یا مارتیغال نام علمی:Silybum Marianum نام انگلیسی : Silymarin
    یکی از موثرترین گیاهان در درمان بیماریهای کبدی نظیر سیروز کبدی و یا انواع هپاتیت میباشد. در حال حاضر یکی از پرمصرفترین داروهای موجود در بازارهای اروپا و آمریکا قرصها ، کپسولها و یا شربت های حاوی عصاره خار مریم میباشد؛ چراکه از یکسودر رفع اثرات سوء حاصل از مصرف زیاد الکل بسیار موثر بوده و نارسائی های کبدی را برطرف میکند ، ازسوی دیگر سبب رفع مسمومیت کبد در اثر آلودگی ناشی از سرب حاصل از سوخت بنزین می گردد. لذا این دارو ها هم در داروخانه ها و هم در سوپر مارکتها در دسترس عموم است. قرص Ultra Thistle در بسته های 200 عددی به قیمت 39.95 دلار و یا کپسول Maximum Milk Thistle در بسته های 100 عددی به قیمت 29.95 در تمام داروخانه های آمریکا و اروپا در حال توزیع است.
    (...◕✿◕◕✿◕.اسطوخودس گیاهی با ارزش اقتصادی فراوان ولی مهجور..◕✿◕◕✿◕...)



  4. #3
    مدیر ارشد انجمن زنان
    یاس بهشتی آواتار ها

    تاریخ عضویت : دی 1348
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    خدایا به تو پناه میبرم از شر همه بدیها و ناملایمات زندگی پناهم ده که جز تو پناهی ندارم
    نوشته : 7,396      تشکر : 19,631
    24,045 در 6,935 پست تشکر شده
    وبلاگ : 1
    دریافت : 0      آپلود : 0
    یاس بهشتی آنلاین نیست.

    پیش فرض




    مشخصات گیاه:
    خار مریم گیاهی است یکساله و بدلیل عدم وجود کلروفیل در برخی نقاط ؛ سطح برگ آن شبیه سنگ مرمر بوده و حاشیه برگها خاردار است. دوره رویش آن 110 تا 140 روز بوده که از اواسط فروردین شروع میشود و با توجه به اقلیم ایران و همچنین فصل کشت و با در نظر گرفتن مقاومت بسیار زیاد گیاه به خشکی در طول دوره رشد تنها 2 بار نیاز به آبیاری دارد. خار مریم را در هر خاکی میتوان کشت نمود ولی نیاز به آفتاب فراوان دارد که مناطق شرقی ایران بیشتر مناسب کشت میباشند.جهت کشت هر هکتار 10 تا 12 کیلو بذرنیاز بوده و برداشت دانه آن در حدود 1000 تا 1200 کیلوگرم است که از این مقدار میتوان در حدود 190 تا 275 کیلو عصاره استحصال نمود.کاشت بصورت ردیفی که در هر ردیف 7 تا 9 بذر در واحد طول و فاصله هر ردیف 50 سانتی متر با عمق کشت 2 تا 3 سانتی متر مناسب است. و گیاه تقریبا 80 روز پس از کشت به گل می نشیند. این گیاه نیازی به کود ازته ندارد.این گیاه بشدت به خشکی مقاوم بوده و در هر اقلیمی رشد و پرورش میابد.
    این گیاه بشدت دارای تیغ بوده و براحتی در دسترس نیست اما پس از گل دادن بذور داخل میوه هم قابلیت استفاده در صنایع رنگسازی داشته و همچنین در صنایع داروسازی بشدت کاربرد دارد همچنین برگ و سایر اندامهای هوائی گیاه با غذای دام مخلوط میگردد ؛ متاسفانه در حال حاضر عصاره دانه این گیاه که حاوی ۸۰درصد سیلی مارین میباشد؛ مثل سایر اقلام دیگر داروئی از چین وارد میگردد در حالی که این سرزمین قابلیت تولید آنرا در تمام نقاط داراست.

    (...◕✿◕◕✿◕.اسطوخودس گیاهی با ارزش اقتصادی فراوان ولی مهجور..◕✿◕◕✿◕...)



اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •