نحوه اجازه خروج موقت از کشور سایت آیه های انتظار انجمن آیه های انتظار
ثبت نام
سلام مهمان گرامي؛

خوش آمدید، براي مشاهده انجمن با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد
تبلیغات تبلیغات
نحوه اجازه خروج موقت از کشور
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1
  1. #1
    مدیر افتخاری
    درگاه محبوب آواتار ها

    تاریخ عضویت : اسفند 1388
    نوشته : 729      تشکر : 2,082
    2,086 در 648 پست تشکر شده
    دریافت : 0      آپلود : 0
    درگاه محبوب آنلاین نیست.

    نحوه اجازه خروج موقت از کشور




    نحوه اجازه خروج موقت از کشور

    از انجا که ما ایرانی ها از زمان شاهنامه عادت به فتح ۷ خان داشته ایم لذا در اکثر کارها باید این نکته را رعایت کنیم و خروج از کشور دانشجوی مشمول جز یکی از همین ۷ خان هاست، من هم یک دانشجو هستم که احساس محصور بودن توی مرزهای ایران کشور را دارم، و چون فکر کردم که شاید بتونم کمکی کرده باشم مراحلی را که خودم طی کردم برای شما دوستان عزیر نوشتم، توصیه می کنم به دقت بخوانید هر قصوری هست ببخشید.

    خواهشمندم تمامی مطالب زیر را با دقت بخوانید، مخصوصاً کارهایی که قبل از موعدشان می توانید انجام دهید، همه این امور برای به حداقل رسانیدن زمان صدور گذرنامه است، پس تمامی مطالب را به دقت بخوانید.

    ابتدا از محلی که ثبت نام کرده اید در خواست ارسال official letter کنید. از طریق ایمیل نامه را دریافت نمایید و ویژگی های زیر را چک کنید.

    ● ویژگی دعوت نامه ای برای دانشگاه باید ببرید.

    ▪ روی سربرگ موسسه خارجی

    ▪ خطاب به شما با ذکر نام، ادرس، تلفن

    ▪ تاریخ رفت و برگشت و محل اقامت

    ▪ آدرس و شماره تلفن مرکز آموزشی که توی سربرگ هست

    ▪ دلیل سفر را حتما باید بنویسد اگر کلماتی مثل knowledge, skills , course برای توجیه علمی بودن سفر خیلی کمکتون می کنه

    ▪ و امضاهم داشته باشد و به فرمت PDF برای شما ایمیل کند

    ▪ حتماً پرینت رنگی بگیرد

    ● دانشگاه

    اول باید برید پیشه کارشناس رشته(مدیر گروه یا…) یک گواهی اشتغال به تحصیل خطاب به رئیس امور دانشجویی با ذکر شماره و تاریخ معافیت تحصیلی، بعد از گرفتن امضاهاش باید برید پیش مسئول امور دانشجویی تا اون هم نامه را امضا کند، و شما باید برید پیش رئیس امور دانشجویی

    بعد رئیس نامه و دعوت نامه را می دهید، نگاه می کنه ولی چون نمی تونه بخونه و بفهمه به قیافه شما نگاه می کنه اگه خوشش اومد زیر نامه رو امضا می کنه و شما باید برگردید و از همون مسئول امور دانشجویی نامه خروج از کشور بگیرید

    اما اگه خوشش نیامد اذیت می کنه، اگر با ادم های نابودی که من باهاشون برخورد داشتم برخورد کنید، که البته توی هر دانشگاهی هم کم نیستن، صحبت از جعل نامه می کنه و یا نامعتبر بودن ایمیل، شما در جواب با جدیت بگید که شماره تلفن هست زنگ بزنید بپرسید اون وقت بی خیال میشه، کلاً در گذر از این ۷ خان جدی باشید تا کمتر به بازی گرفته بشید.

    سپس روی نامه شما رو امضا می کنه و شما برمی گردید پیش همون مسئول امور دانشجویی و باید یک نامه خورج از کشور بخواهید

    نامه خروج

    این نامه شامل اسم شما، شماره ملی، رشته، شماره معافیت تاریخ سفر، مقصد و دلیل سفر می باشد.

    ▪ تاریخ سفر: به دلیل بلیت، رفت آمد و…. تاریخ سفرتون رو دو سه روز از رفت و برگشت اضافه کنید

    ▪ دلیل سفر: به اسم دوره آموزشی…. (اسم دوره نوشته شود) بنویسد چیزی که با تیتر دعوت نامه مطابقت داشته باشد.

    بعد از تکمیل فرم توسط شما و تایپ توسط کارشناس امور دانشجویی باید به امضای سرپرست معاونت آموزشی برسه اما معمولا سرش شلوغه یا جلسه داره یا….

    پس از امضا وارد دبیرخونه می شه، دقت کنید که به پیوست دعوت نامه خارجی شما نیز باشد، بعد از گذر از اتوماسیون به بخش مشمولین و امور معافیت می رسید و یک نامه شبیه به نامه قبلی درست می کنه خطاب به نظام وظیفه

    ▪ حتما دعوت نامه به پیوست این نامه باشد

    ▪ زمان سفر رو اینجا تا سه چهار رو از هر طرف بیشتر کنید و این دقیقا همون زمانی است که به شما اجازه یک بار خروج رو می دهند پس تلاش کنید که زمانش رو بیشتر کنید، ضمناً این اجازه فقط برای یک بار خروج و به شرط وثیقه می باشد

    ▪ پایین این نامه بخشی برای وزارت علوم هست که بهش دست نزنید.

    ▪ بعد از عبور از بحران اتوماسیون و امضای یک نفر دیگه به شما پرینت همون نامه رو با مهر برجسته دانشگاه می دهند و یک رونوشت هم برای مسئول امور دانشجویی می فرستن که خودتون دستی بگیرید و ببرید بهتره

    ▪ حتماً از این نامه کپی رنگی و سیاه بگیرد

    ▪ از صبح زود شروع کنید، و مدارک کلی همراهتون باشه(عکس، کپی و اصل شناسنامه و کارت ملی و…)

    ● وزارت علوم

    این نامه رو به به ساختمان وزارت علوم واقع در شهرک غرب ببرید. طبقه چهارم اونجا دوتا امضا و مهر می شود، و داستان نظام وشیفه شروع می شود.

    ▪ از این نامه حتما چندین کپی رنگی تهیه کنید، اسکن هم کنید و در چند جا بایگانی کنید چون خیلی مهمه (حتی کپی اون نامه)

    ● نظام وظیفه

    در اداره مقدس نظام وظیفه همه چیز وجود داره الا نظم، و مفاهیمی مثل وظیفه شناسی، فکر تدبیر و فقط اندکی فهم

    ▪ برای ورود لب تاپ، موبایل دوربین دار یا هر وسیله دیگه ای که بهش حساس هستند همراهتون نباشه چون خیلی معطل خواهید شد.

    ▪ از صبح زود بروید ۷:۳۰

    ▪ اگر دونفر بروید بهتر است، تا هر کدام در یک صف بیاستد.

    ▪ مدارک داشته باشد.

    ▪ باید بروید طبقه دوم اتاق ۶۵ امور خروج از کشور

    تقریبا در همه ساعات روز صفی طولانی و حدالقل یک ساعته در آنجا تشکیل می شود، شما چندین بار باید در صف های مختلف باستید، جالب آنکه برای هر کاری و هر صف طولانی فقط یک نفر مسئول وجود دارد.

    ۱) گرفتن فرم

    ۲) تحویل تکملیل شده فرم + نامه دانشگاه با تایید وزارت علوم و دانشگاه و گرفتن یک امضا

    ۳) بخش مالی

    ۴) بانک

    ۵) بخش مالی

    ۶) تحویل نامه های بالا و ارسال نامه ای معرفی شما برای اداره گذرنامه خیابان شهرآرا

    ▪ گرفتن فرم

    این یک فرم خالیست که شامل مراحل اجازه خروج تا پس گرفتن وثیقه است، برای گرفتن همین فرم باید ساعتی در صف باستید در صورتی که می توانست این فرم در اختیار همه به راحتی قرار گیرد، یا در سایت قرار بگیرد یا هر چیز دیگر….. اما گرفتن فرم به همین سادگی ساعتی بلکه بیشتر باید وقت شما بگیرد و همه چیز مهم است الا وقت

    جالب تر آنکه اگر هر کسی که فرم را می گیرد دو نسخه از آن را کپی نماید، مشکل حل می شود، این کار را خودم انجام دادم و از آن صف ۵ نفر کاسته شد، خواهشمند است در صورتی که شما نیز فرم خالی را دریافت کردید چند نسخه از آن را کپی کرده و به باقی افراد بدهید.

    برای سفر علمی دو عدد و برای سفر زیارتی ۴ عدد از این فرم باید پر شود، اطلاعات خاصی نمی خواهد،

    ـ فقط دقت کنید که تاریخ، مقصد و منظور سفر با نامه دانشگاه و تایید وزارت علوم حتما یکی باشد.

    ▪ تحویل تکملیل شده فرم + نامه دانشگاه با تایید وزارت علوم و دانشگاه و گرفتن یک امضا

    دوباره در همان صف خواهید ایستاد و فرم ها و نامه وزارت علوم را تحول می دهید و مسئول بخش دوم فرم را امضا و تایید می کند.

    ▪ مالی

    سپس فرم نظام وظیفه که به تایید رسیده است را به بخش مالی(طبقه پایین) می برید. در صف خواهید ایستاد و آنجا بنا به درخواست شما به یکی از دو حالت زیر اقدام می گردد.

    ـ شما مبلغ ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال را به حساب نظام وظیفه در موسسه قوامین واریز نموده و از موسسه قوامین نامه می برید، توجه داشته باشید که فقط باید از همان شعبه نامه ببرید.

    ـ شما مبلغ ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال در حساب به نام خودتان در بانک کشاورزی می ریزید و از روی آن ضمانت نامه تهیه می کنید، لازم به ذکر است این ضمانت نامه فقط از شعبه بان کشاورزی داخل خود نظام وظیفه صادر می شود.

    ـ طبق قوانین باید ضمانت نامه تمامی بانک ها را قبول کنند اما برخی اوقات که شلوغ است خوداری می کنند چرا که مجبور به ارسال نامه برای بانک هستند البته اگر اسرار کنید ممکن است قبول کند.

    ـ راه های تحویل چک به همین مبلغ یا ضمانت افرد نظامی و… وجود دارد که از آن بی اطلاعم.

    ▪ ضمانت نامه

    در صورتی که ضمانت نامه بخواهید، بخش مالی نامه ای برای بانک کشاورزی درون نظام وظیفه مبنی بر عدد ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ریال خواهد داد

    ـ به شما ۱۰ روز پس از مهلت خروج فرصت می دهد و پس از ۱۰ روز مبلغ ضمانت نامه جلب می شود

    اول از همه در روزهایی که درگیر پروسه های اداری دیگر هستید و یا کارتان در نظام وظیفه تمام شده است، اما وقت کار بانک ها تمام نشده حسابی به نام خودتان در هر شعبه ای از بانک کشاورزی باز کنید.(کلاً کارهای بانکی را قبل از موعدش انجام دهید)

    ـ توصیه می شود افتتاح حساب را در شعبه نظام وظیفه انجام ندهید و مبالغ زیر را هم در شعب دیگر واریز نمایید و فقط برای ضمانت نامه باید به شعبه نظام وظیفه بانک کشاورزی بروید، چرا که همواره مملو از جمعیت است.

    مبلغ ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ریال + ۲۵۰.۰۰۰ریال به صورت نقد یا چک رمز دار به این حساب واریز نمایید.

    ـ ۲۵۰.۰۰۰ریال را حتما بریزید چرا که عوارض صدور ضمانت نامه است در صورتی که این مبلغ واریز نشود بعداً در نظام وظیفه به مشکل خواهید خرد. البته من توصیه می کنم حدود ۱۰۰.۰۰۰ریال اضافه هم به حساب واریز نمایید.

    پس از افتتاح حساب یک دفترچه از بانک کشاورزی خواهید گرفت.

    بانک کشاورزی در نظام وظیفه

    ـ برای صدور ضمانت نامه حتما صبح زود ۷:۳۰ آنجا باشید

    ـ نامه نظام وظیفه، اصل و کپی شناسنامه،اصل و کپی کارت ملی، دفترچه حساب کشاورزی، و پوشه و از همه مهم تر گیره پوشه همراهتان باشد

    سه فرم را پر کنید و حدوداً نیم ساعت طول می کشد و بعد به شما یک ضمانت نامه معادل ۵۰.۰۰۰.۰۰۰ریال را می دهند.

    ـ حتما کپی بگیرید، کپی سیاه و سفید درون نظام وظیفه هست.

    ▪ بازگشت به بخش مالی

    اکنون ضمانت نامه+ فرم ها(فرم های اتاق ۶۵)+ پوشه به بخش مالی ببرید، در انجا یکی از فرم ها را از شما می گیرد و فرم دیگر را به همراه تایید و مهر برای اتاق ۶۵ می فرستد.

    ▪ بازگشت به اتاق ۶۵

    اکنون با نامه دانشگاه و فرم تایید شده بخش مالی پس + پوشه به اتاق ۶۵ بروید در صف آنجا باستید، سپس مدارک را تحویل دهید، در بهترین حالت این جمله شنیده می شود « فردا ۱۰ صبح اداره گذرنامه»

    اداره گذرنامه واقع در خیابان ستارخان، خیابان شهر آرا

    ساعت ۱۰:۳۰ فردا و یا پس فردا صبح زود برود، کارت ملی همراه داشته باشد به بخش مشمولین وارد شده، با اعلام اسم خود یک نامه که تا می شود و منگنه می شود و شما نیز نباید بازش کنید برای پلیس+۱۰ صادر می شود.

    پلیس +۱۰

    ـ مدارک پلیس +۱۰ را از قبل آماده کنید و در همان روز پس از اداره گذرنامه به پلیس +۱۰ مراجعه نمایید

    صبح زود مراجعه کنید تا آن روز هم در روزهای ارسال گذرنامه به حساب آید، ارسال گذرنامه معمولا یک هفته طول می کشد و حتما از طریق پست می اید.

    توصیه می شود در زمان یک هفته خودتان در ادرسی که برای پلیس+۱۰ نوشته اید منتظر باشد، البته اگر روز کاری تعطیل شود آن یک روز را نیز محاسبه کنید

    ● مدارک

    ▪ تهیه فرم و پوشه گذرنامه وارائه دو برگ رسید ( اداره پست)

    ▪ حضور متقاضی الزامی است

    ▪ اصل و کپی کارت ملی یا کارت موقت یا تائیدیه از ثبت احوال

    ▪ اصل و کپی تمام صفحات شناسنامه

    ▪ همراه داشتن کد پستی ده رقمی و آدرس کامل

    ▪ فیشهای بانک ملی به شماره حساب ۲۱۷۱۱۵۱۳۰۱۰۰۷ به مبلغ ۵۰۰۰۰۰ریال به اداره گذرنامه و مبلغ ۵۰۰۰ ریال به نام عوارض شهرداری محل زندگی

    ▪ ۲قطعه عکس رنگی۴*۶ با زمینه سفید تمام رخ برای آقایان بدون کلاه کروات – عینک و زیور آلات

    ● نامه از نظام وظیفه برای دانشجویان آقا الزامی است

    پس از تحویل مدارک یک برگه یک رسید به شما می دهد و همچنین در پایان ورد به سیستم اطلاعات شما را چک می کند و به شما نیز یک برگه میدهد تا اطلاعات را چک کنید و امضا کنید

    ▪ با دقت فراوان این اطلاعات را چک کنید چون بعداً به همین نام شما را می شناسند.

    توصیه: کارهای بانکی را در فرصت ها قبل تر از موعد انجام دهید، برای گذر نامه به سه حساب که متشکل از

    ـ عوارض شهرداری: ۵۰۰۰ریال

    ـ عوارض صدورگذرنامه:۵۰۰.۰۰۰ ریال

    ـ عوارض خروج از کشور:۵۰۰.۰۰۰ریال

    به شماره حساب های که در تمامی شعب بانک ملی نوشته شده است واریز نمایید

    ▪ فیش عوارض خروج از کشور:۵۰۰.۰۰۰ریال برای فرودگاه نگه دارید

    در مدت یک هفته مدارک سفارت را تنظیم کنید

    ● سفارت

    ▪ حتما قبل از مدارک سری به اونجا بزنید و از چند نفر سوالات خودتون رو بپرسید، چون سفارت به سفارت متفاوته و از نوع نوبت دهی مطلع شوید

    ▪ صبح زود دم در باشید چون چند ساعتی معطل خواهید شد که مدارک رو تحویل بدید

    ▪ اگر مدرکی نقص داشت با شماره ورود قبلی بدون نوبت می توانید وارد شوید

    ▪ کلاً شما برای ویزای شینگن باید اثبات کنید که ایران اینقدر برای شما جذاب است که نمی خواهید بروید و بمانید و باید به وسیله حساب بانکی، دانشجویی، کار و … توجیه کنید که نمی خواهید بماند

    ▪ اگر مجرد باشید و جوان کار سخت تر می شه

    ▪ اگر هم قبلاً ویزا گرفته باشید راحت تر می توانید ویزا بگیرد و در صورتی که در دفعه اول موافقت نشده باشد کار سخت تر و سخت تر خواهد شد

    ▪ البته در شرایط سیاسی اخیر خیلی افراد با وجود ویزای قبلی بازهم موفق به اخذ ویزا نشدند.

    از سایت سفارت خانه نیز می توانید مدارک رو چک کنید.

    ـ فرم روادید

    ـ دو قطعه عکس ۳*۴ (با عکس پاسپورت یکی باشه بهتره)

    ـ اصل و کپی گذرنامه

    ـ کپی رزور بیلیت: هر آژانس مسافرتی موظف است تا بدون هیچ هزینه ای برای شما بلیت رزور کند و با مهر برجسته خود قبض رسید را به شما تحویل دهد.

    ▪توصیه می شود از همان آزانسی رزور کنید که می خواهید بلیت بخرید.

    ▪راه حل پروازهای ارزان هم وجود دارد که خودم با نصف قیمت پیدا کردم، ولی چون رزور بیلیتم مربوط فرودگاه دیگه ای بود . اون رو به سفارت داده بودم، سفرات مبدا مورد رو اونجا ثبت کرد اما خیلی مهم نیست که دقیقاً همون جا برید

    ـ کپی رزور هتل

    ـ کپی بیمه نامه

    شما باید بیمه نامه آکسا تهیه کنید که بیمه خوبی است، این بیمه بسته به زمان درخواست ویزا در بازه های زمانی مختلف ارائه می شود و قیمتش هم متناسب با زمان افزایش می یابد،

    این بیمه نامه از تمامی دفاتر بیمه صادر می شود، البته دم در سفارت با قیمت کمی بالاتر بیمه را صادر می کنند، برای صدور یک ماهه در شینگن حدوداً ۴۵۰.۰۰۰ریال به همراه اصل و کپی گذرنامه را داشته باشید.

    اگر با ویزا موافقت نشد می توانید این مبلغ را پس بگیرید

    ـ دعوت نامه سفارت

    ● ویژگی ها

    ▪ خطاب به سفارت باشد

    ▪ اسم کامل شما + شماره پاسپورت حتماً ذکر شود

    ▪ تاریخ و شهری که در آن کشور می خواهید بروید

    ▪ آدرس و شماره تلفن دعوت کننده

    ▪ دلیل سفر

    ▪ و هزینه های اقامتی و حمل و نقل

    ▪ و باید به ایمیل سفارت خانه ارسال شود، قبل از ارسال شما حتما نگاه کنید و از اونجا بخواهید که مدت رو چند روز اضافه تر بنویسه چون سفارت فقط به اون استناد می کنه

    ▪ بخواهید بعد از ارسال به سفارت همون ایمیل رو برای شما Forward کنه و همون مدرک را با پرینت رنگی به سفارت ببرید.

    ● اصل مدارک بانکی

    این مدرک شامل یک نامه از طرف بانک به نام «نامه تمکن مالی» به زبان لاتین صادر می شود و حدود دو روز طول می کشد،

    این نامه بیان کننده موجودی حساب بانکی شما به دلار یا Euro می باشد

    ـ برای این کار از یک دوست و یا فامیل خواهش کنید که برای سه روز این مبلغ را در حساب شما واریز نموده و پس از صدور نامه تمکن مالی خارج نماید،

    ـ این نامه به این دلیل صادر می شود که نمایانگر دلیلی برای بازگشت شما به ایران باشد.

    ـ حتما کپی رنگی بگیرید

    ▪ گواهی اشتغال به تحصیل + کارت دانشجویی+ کپی

    از آنجا که گرفتن نامه اشتغال به تحصیل کار پیچیده ای نیست، اما تا اسم سفارت می اید، دست پا چشم حلق و بقیه جاهای بدن رو گم می کنند و نامه نمیدن

    من همون کپی رنگی دانشگاه و تایید وزارت علوم را دادم + کارت دانشجویی

    توصیه: برای سفرهای خارج از ایران کارت دانشجویی بین المللی ISIC تهیه کنید چرا که می توانید از تخفیف های مختلف استفاده کنید

    ● گواهی اشتغال به کار

    در صورتی که از طرف محل کار بیمه هستید می توانید این گواهی را تهیه کنید

    ▪ مبلغ ۱۰.۰۰۰.۰۰۰ برای دورن سفارت همراه داشته باشید

    ـ این مبلغ هزینه بررسی مدارک شماست و در صورتی که با درخواست ما موافقت نشد این مبلغ استرداد نخواهد شد.

    ـ توجه کنید این مبلغ حتماً اسکناس ۵۰۰.۰۰۰ریالی و یا چک پول باشد چون کمتر را قبول نمی کنند.

    ▪ نکات کلی:

    ـ کارهای بانکی را در قبل از زمان نیاز و در طول پروسه های ادرای دیگر انجام دهید

    ـ همیشه کپی شناسنامه و کارت ملی به تعداد حداقل ۴ تا همراه داشته باشید.

    ـ از همه نامه هایی که رد و بدل میشه کپی رنگی بگیرید

    ـ شماره و تاریخ نامه های صادر شده را یاداشت کنید

    ـ برای رفت به جاهای مثل نظام و ظیفه دو نفری برید که در صفها خیلی معطل نشوید

    ـ حتما صبح زود همه کارها رو شروع کنید نظام وظیفه ۷:۳۰ اونجا باشید و باقی جاها ۸

    ـ همیشه وقت ناهار و نماز و وقت معطلی در صف دبیرخانه رو در نظر داشته باشید

    ـ همیشه نبودن و جلسه داشتن و مرخصی بودن فرد امضا کننده رو هم در نظر داشته باشید

    ـ در تمامی مراحل همان لحظه که نامه را می گیرد مشخصات خود را چک کنید مخصوصاً اعداد.


    منبع:Lawtoday


    نحوه اجازه خروج موقت از کشور

    تاکه ما همسفر عشق به افلاک شویم

    بارالها!مددی کن که همه پاک شویم

    دست تقدیر چنان کن که پس از دادن جان

    درجوارحرم عشق همه خاک شویم


  2. تشكر

    parsa (11-10-1389)

  3.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •