PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا دختران مجرد می مانند؟ ؟ ؟



نرگس منتظر
07-04-2011, 16:44
(http://www.tabnak.ir/fa/news/156706/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%AF%D8%AE%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%AF-%D9%85%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%86%D8%AF%D8%9F)

چرا دختران مجرد می مانند؟

دوری از خانواده به دلیل تحصیل، علاقه به ازدواج و تشکیل خانواده را در دختران کاهش داده و باعث می شود که دختران با دوستان خود به همان زندگی مجردی ادامه دهند و برای داشتن همسر دچار نوعی وسواس یا سخت گیری شوند.
دی‌نا: در سال های اخیر تعداد دخترانی که به زندگی مجردی گرایش پیدا کرده اند بسیار افزایش پیدا کرده است و علت آن را می توان در مسایل مختلفی مورد بررسی قرار داد، از جمله دانشجویانی که در شهرهای دیگر مشغول به ادامه تحصیل هستند، اما در بیش تر موارد می بینیم که این زندگی مجردی تنها در چند ماه خلاصه نشده و دختران به ادامه زندگی خود به این شکل اصرار می ورزند.

دکتر مجید ابهری، کارشناس و آسیب شناس اجتماعی در پاسخ به سوال خبرنگار جامعه آژانس خبری روز (دی نا) در این خصوص که چرا دختران به زندگی مجردی گرایش پیدا کرده اند، گفت: دلایل مختلفی وجود دارد که 30 درصد از دختران زندگی مجردی دارند، از نگاه رفتار شناسی علل گسترش تمایل به زندگی مجردی، فاصله گرفتن دختران از خانواده ها برای تحصیل است که در ابتدا این موضوع است، اما به دنبال آن اشتغال وجود دارد.

ابهری، به علاقه دختران به اشتغال پس از تحصیل اشاره کرد و در ادامه اظهار داشت: با توجه به ویژگی های رفتاری فوق بعد از اتمام تحصیلات، دختران تمایل کم تری برای بازگشت به خانواده خود دارند، چون در شهرهای محل تحصیل که اغلب شهرهای بزرگ می باشند، به دنبال یافتن شغلی هستند و می خواهند که مستقل باشند، که به این ترتیب در آن ها گرایش به تداوم زندگی مجردی به وجود می آید.

وی در ادامه به ذکر مشکلاتی که زندگی مجردی در دختران به دنبال دارد پرداخت، و افزود: ضعف تفاهم رفتاری بین والدین و فرزندان باعث شده است که دختران به زندگی مجردی علاقه نشان دهند، که این امر منجر به بروز مشکلاتی می شود از جمله این که در زندگی مجردی علاقه به ازدواج و تشکیل خانواده کاهش پیدا می کند و باعث می شود که دختران با دوستان خود به همان زندگی مجردی ادامه دهند و برای داشتن همسر دچار نوعی وسواس یا سخت گیری شوند.

این آسیب شناس اجتماعی، گرایش به زندگی مجردی را تنها در مورد دانشجویان بیان نکرد، بلکه بیوه های جوان را نیز از این دایره مستثنی ندانست و در ادامه تصریح کرد: بعد از دختران دانشجو و شاغل معمولا بیوه های جوان نیز، که بعد از ازدواج به هر دلیلی مجبور به جدا شدن از همسر خود شده اند، دیگر تمایل چندانی به بازگشت به خانواده ندارند، چرا که ارزیابی و نگاه خانواده به دخترشان دیگر مثل قبل نیست، بنابراین این گونه بیوه های جوان هم برای استقلال به زندگی مجردی گرایش پیدا می کنند .

این کارشناس اجتماعی، برای جلوگیری از این معضل در ادامه اظهار داشت: با توجه به این موارد فاصله گرفتن دختران از خانواده ها به دلیل تحصیل موجب آسیب های اجتماعی و رفتاری متعددی می شود، بنابراین بر اساس پژوهش های رفتاری انجام شده پیشنهاد می گردد برای تحصیل دختران در دانشگاه های محل خانه و زندگی آن ها اقداماتی صورت بگیرد، و در این میان نقش اول با دولت می باشد چرا که با توسعه دانشگاه ها در مراکز استان ها و پذیرش دختران به عنوان سهمیه محلی می تواند از فاصله گرفتن دختران از خانواده ها جلوگیری نماید.

ابهری، افزایش، روند گرایش دختران یا پسران به زندگی مجردی را باعث به وجود آمدن خانواده های تک سلولی دانست وگفت: خو گرفتن به زندگی دانشجویی در دوران تحصیل و یا به زندگی مجردی در دوران اشتغال، و هم چنین عادت به محیط شهرهای بزرگ، دختران را از بازگشت به محل زندگی و خانواده خود باز می دارد، بنابراین عارضه ی خانواده های تک سلولی و تک هسته ای که همان زندگی مجردی دختران و یا پسران می باشد می تواند خطری برای خانواده ها در آینده ای نه چندان دور باشد .

این آسیب شناس اجتماعی، به ذکر مشکلات روحی که برای این دسته از افراد ممکن است به وجود بیاید اشاره کرد و در ادامه افزود: جدا شدن دختران در سنین جوانی از خانواده باعث می شود آسیب های فکری و رفتاری در آن ها به وجود بیاید، از جمله، افسردگی، انزوا، گوشه گیری و الگو قرار دادن گروه های هم سال و هم چنین تقلید بسیاری از رفتارهای اجتماعی آن ها، به این ترتیب این جدایی دختران از خانواده خود باعث می شود تضاد و تقابل رفتاری بین دختران جوان و خانواده های آن ها به وجود بیاید


http://friends18.com/img/divider/0119.gif

عهد آسمانى
24-07-2012, 18:30
باتوجه به تمام دلایلی که گفته شد به نظر من بزرگترین دلیل مجرد ماندن دخترها بی اعتمادی به جنس مخالف است حال چه دانشجو وبه دور از خانواده باشد ویا در درون خانواده باشدچون اکثر دختران نمیدانند که مردها واقعا از چگونه زنی خوششان میآید.متاسفانه این خصیصه در اکثر مردان هست نمیگویم همه اما در بیشتر مردها چه به وضوح وچه پنهان وجود داره مثلاآنکس که زن محجبه اختیار میکند همیشه از زنان بی حجاب هم تعریف میکندوهمسرش را باآنان مقایسه میکندوآنکسی هم که زن بی حجاب اختیار میکنه برعکس واین خودش ریشه خیلی از بی اعتمادی هارو رقم میزنه برای زن خانه ودختری که در آن خانه بزرگ میشودوهمچنین دیدن اینگونه مسایل در جامعه اعمم از خیابان ودانشگاه وغیره...ودیگر اینکه مردان جامعه ما نیز فقط دوقشر دختران رادر جامعه میبینندیکی بی حجاب ویکی محجبه
متاسفانه بیشترین مجردها نیز از قشر دخترانی کاملا معمولی است دخترانی که نه کاملا محجبه واسلامی هستند ونه کاملا بی حجاب وبی قید.
چون به نظر من اینگونه دختران در جامعه تقریبا اصلا دیده نمیشوند.

اشک مهتاب*خادمه فاطمه زهرا(س)تا ابدالدهر*
25-07-2012, 01:23
نمیدونم کارشناسان با کدوم دید به قضیه ازدواج نگاه میکنن که میگن به علت تحصیل در شهر دور دختران ازدواج نمیکنن
والا ما تا اونجا که دیدیم دخترانی که دانشگاه در شهر خودشون هم هستن کم ازدواج میکنن و دختران شهرای دور چه بسا بیشتر ازدواج میکنن که زودتر به شهر اصلیشون منتقل بشن

از نظر من علت مجرد ماندن دخترا پیدا نشدن فرد درست هست
اینکه این روزها نمیشه به کسی اعتماد کنه
وقتی ازشون سوال بپرسی چرا ازدواج نمیکنی نمیگه کسی خواستگاریم نمیاد که خونه و ماشین داشته باشه
بلکه میگه نمیتونم اعتماد کنم و اخلاق خوبی ندارن
خب این باعث میشه آدم عطای ازدواج رو به لقایش ببخشد و خانه پدر که کم دردسر تر هست رو انتخاب کنه
از طرفی خیلی از دختران چون دوست دارند ادامه تحصیل بدهند و خیلی مردان در جامعه با این قضیه مخالفند ترجیح میدهند قبل از ازدواج مدارج عالیه را طی کنند

عهد آسمانى
25-07-2012, 15:46
یکی دیگر از علل مجرد ماندن دختران متاسفانه تمایل مردان متاهل به رابطه با دختران است.
وقتی دختری مستقیم یا غیر مستقیم از چنین خیانتی آگاه میشود به چه امیدی میتواند اعتماد کند