PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بفرمایین هوشتونو امتحان کنین

مدینه* خادمه یاس فاطمی *
18-03-2013, 02:56
به نام حضرت دوست که هرچه داریم از اوست

سلام

دو اتاق در مجاورت هم قرار دارند. هر کدام یک در دارند ولی هیچکدام پنجره ندارند. درهایشان که بسته باشد درون اتاقها کاملا تاریک است.

در یک اتاق سه چراغ برق به توانهای ۱۰۰، ۱۱۰ و ۱۲۰ وات و در اتاق دیگر سه کلید برق مثل هم وجود دارد. ما نمیدانیم کدام کلید کدام چراغ را روشن میکند ( مثلا نمیدانیم آیا کلید وسطی مربوط است به چراغ وسطی یا به چراغهای دیگر اما بطور قطع میدانیم که هر کدام از کلید ها یکی از چراغها را روشن میکند. همچنین ترتیب چراغها را هم نمیدانیم ).

شما معلوم کنید که هر کلید مربوط به کدام چراغ است.

برای اینکار و در شروع، شما باید در اتاق کلیدها باشید و کار را از آنجا شروع کنید. شما میتوانید هر چند مرتبه که بخواهید کلیدها را روشن و خاموش کنید. اما شما تنها هستید و نمیتوانید از کسی کمک بگیرید و هیچگونه وسیله ای هم خواه برقی خواه غیر برقی بهمراه ندارید و مهمتر از همه اینکه شما حق ندارید بیش از یکبار وارد اتاق چراغها شوید و وقتیکه وارد شدید و بیرون آمدید، دیگر نمیتوانید مجددا وارد آن اتاق بشوید. حال بفرمایید که هر کلید کدام چراغ را روشن می کند؟

نیایش*خادمه یوسف فاطمه(س)*
18-03-2013, 03:02
با سلام

دیگه فسفری برای سوختن باقی نمانده

اگر عمری بود فردا روش فکر خواهیم کرد

الته شاید دوستان جواب بدن و ما هم استفاده کنیم

مدینه* خادمه یاس فاطمی *
18-03-2013, 03:14
دیگه فسفری برای سوختن باقی نمانده
سلام
اختیار دارین
اینجا اونقد فعالیت دیدم که فسفر هم دربرابرتون کم میاره.
انشاالله همینجور میرین تا به ظهور برسین در برابر دوستانی چون شماها ما غمی جدا نداریم.
شما عزیزان عنایت خدا هستین

مولاتی یا فاطمه الزهرا(س)
18-03-2013, 15:59
با سلام و تشکر

labkhand

1-وارد اتاق کلیدها می شویم .
2-یکی از کلید ها را روشن می کنیم وبعد از چند دقیقه آنرا خاموش می نماییم.
3-حالا کلید دیگری را روشن می کنیم و به اتاق چراغها می رویم.
4-چراغی که روشن است معلوم است که مربوط به کلید دومی است که روشن کرده بودیم .
5-بعداً دو چراغ دیگر را لمس می کنیم، آنکه گرم است مربوط است به کلید اولی که قبلاً روشن و سپس خاموش کردیم و البته آنکه سرد است مربوط است به کلید سوم.

labkhand

مولاتی یا فاطمه الزهرا(س)
18-03-2013, 16:29
به نام حضرت دوست که هر چه نیکوییست از اوست

دوستان یک پیشنهاد !!! gool dadan

برای اینکه گرفتار آسیبهای نوروز ،از جمله غیبت ، لهولعب و سخنان بیهوده نگردیم و در ضمن محیط شاد در دید و بازدیدهای عید فراهم آوریم ،پیشنهاد می کنم چند تا از این مسائل را خوب یاد بگیریم و برای دوستان و اقوام ،مطرح کنیم (البته نه به قصد خود نمایی!!) movazeb bash

هم موج شادی paridan shadi و فکر و سخن ایجاد شده و هم گرفتار سخنان بیهوده و چه بسا گناه نشدیم !! asabani

خوب مگه چی گفتم ؟؟ chara
پیشنهاد بدی بود؟؟
چرا اینجوری نگاه می کنی ؟؟ chara

مدینه* خادمه یاس فاطمی *
18-03-2013, 19:09
خوب مگه چی گفتم ؟؟
پیشنهاد بدی بود؟؟
چرا اینجوری نگاه می کنی ؟؟
سلام
به جون خودم من بد نگاه نکردم. ازقضا خیلی هم پیشنهاد خوبیه

مدینه* خادمه یاس فاطمی *
18-03-2013, 19:12