PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ۞۩*۩۞ حكم انتصاب مدير بخش حديث ۞۩*۩۞

فاطمی*خادمه یوسف زهرا(س)*
09-06-2010, 19:30
بنام حضرت دوست

سركار خانم محب سكينه
با سلام و عرض ادب

با توجه به فعاليت هاي ارزشمند شما در پايگاه اينترنتي آيه هاي انتظار ؛ و با تشکر از زحمات شما در پربار کردن بخش انقلاب اسلامي و دفاع مقدس ؛ به موجب اين حكم سركارعالي به عنوان مدير بخش حديث واقع در انجمن ثقلين منصوب مي گرديد تا ان شاء الله با حضور شما درانجمن مذکورشاهد رونق و پرباري اين بخش مهم از سايت باشيم .

متمني است در اسرع وقت ما را از برنامه هاي مد نظرخود جهت پيشبرد اهداف سايت در زير مجموعه تحت مديريت خود مطلع نمايئد.

اميد است در سايه خدمت به قرآن كريم هميشه ايام موفق و مويد و منصور باشيد .

مدير كل سايت قرآني آيه هاي انتظار

عاشورا* خادمه چشم براه گل نرگس*
09-06-2010, 19:49
http://upload.tazkereh.ir/images/62655340408276603907.gif

با سلام
محب سکینه گرامی
انتصاب جنابعالی را به سمت مدير بخش حديث تبریک عرض می کنم ان شاءالله موفق و موید باشید .

http://upload.tazkereh.ir/images/71629679842899707309.gif

نرگس منتظر
09-06-2010, 19:56
با سلام
محب سکینه گرامی
انتصاب شما را به سمت مدير بخش حديث تبریک عرض میکنم انشاءالله در وظایف محوله موفق و موید باشید.

http://dl9.glitter-graphics.net/pub/1852/1852539bdu3ef3h4q.gif

رایکا
09-06-2010, 20:38
با سلام و عرض ادب
انتصاب شما رو به سمت مدیر بخش حدیث تبریک می گویم . انشالله با حضور شما شاهد پیشرفت های روز افزون این بخش از سایت باشیم

ملکوت* گامی تارهایی *
10-06-2010, 12:46
بسم الله

انتصاب شما را به سمت مدير بخش حديث تبریک عرض می کنم.

با آرزوی موفقیت روزافزون برای شما دوست بزرگوار.

نصرالله عاشق خداومولا
11-06-2010, 19:57
بنام خدا

خانم محب سکينه بنده هم انتصاب شمارو به مديريت بخش حديث تبريک عرض مي کنم و براي شما آرزوي موفقيت دارم
roz2

عاشورا* خادمه چشم براه گل نرگس*
11-06-2010, 20:07
بنام خدا و سلام
سر کار خانم محب سکينه
انتصاب شمارو به مديريت بخش حديث تبريک عرض مي کنم و اميدوارم با حضور شما اين بخش هم همانند ساير بخش هاي سايت پربار و غني گردد

موفق باشيد gol2

اشک مهتاب*خادمه فاطمه زهرا(س)تا ابدالدهر*
11-06-2010, 20:14
بنام حضرت دوست

سركار خانم محب سكينه
با سلام و عرض ادب

با توجه به فعاليت هاي ارزشمند شما در پايگاه اينترنتي نسيم وحي ؛ و با تشکر از زحمات شما در پربار کردن بخش انقلاب اسلامي و دفاع مقدس ؛ به موجب اين حكم سركارعالي به عنوان مدير بخش حديث واقع در انجمن ثقلين منصوب مي گرديد تا ان شاء الله با حضور شما درانجمن مذکورشاهد رونق و پرباري اين بخش مهم از سايت باشيم .

متمني است در اسرع وقت ما را از برنامه هاي مد نظرخود جهت پيشبرد اهداف سايت در زير مجموعه تحت مديريت خود مطلع نمايئد.

اميد است در سايه خدمت به قرآن كريم هميشه ايام موفق و مويد و منصور باشيد .

مدير كل سايت قرآني نسيم وحي

با سلام . من هم انتصاب شمارا تبريک مي گم و اميدوارم در سايه لطف خدا در پربار کردن سايت نوراني نسيم وحي نقش ارزنده اي داشته باشيد باشيد

foz3

نصرالله عاشق خداومولا
11-06-2010, 21:26
بنام خدا

سرکار خانم محب سکينه

انتصاب شايسته شما را تبريك عرض مي كنم . با ارزوي موفقيت روز افزون roz2

نازنین مریم * لحظه هاي سبز *
11-06-2010, 21:34
باسلام و عرض تبريك

انتصاب شما را به مديريت بخش حديث تبريک عرض مي کنم . ان شاء الله در ظل توجهات خداي سبحان موفق و سربلند باشيد

خادمه زینب کبری(س)
11-06-2010, 21:49
به نام خدای مهربان

با سلام و عرض ادب واحترام خدمت همه دوستان قرانی

سرکار خانم هدیه فاطمی گرامی مدیر کل سایت از لطف واعتمادی که به بنده داشتید متشکرم

و همچین از همه دوستان بزرگواری که لطفشون شامل حال بنده شده

کمال تشکر وقدردانی را دارم.

ان شاءالله به کمک همه شما بزرگواران و توکل برخدا ویاری اهل بیت علیه السلام از عهده انجام این وظیفه به خوبی بر بیام .

راحیل السادات* تورا من چشم در راهم*
11-06-2010, 22:53
هوالمحبوب

با سلام
سرکار خانم محب سکينه ، اين انتصاب شمارا تبريک عرض مي کنم و توفيق و سربلندي شما را از خداي منان مسئليت مي نمايم foz3roz2

شكوه انتظار* میدانم که میائی...*
12-06-2010, 00:22
foz3foz3

باسلام و عرض تبريك خدمت سرکار محب سکینه عزیز...
اين انتصاب را به شما بزرگوار تبريک عرض مي کنم و توفيق و سربلندي شما را از خداي منان مسئلت
مي نمايم
موفق باشید
foz3foz3

صافات
12-06-2010, 08:48
بنام خدا

باسلام

سركار خانم محب سکينه

انتصاب شما را به عنوان مدير بخش خديث صميمانه تبريك عرض نموده و اميدوارم حضور پرشور و انرژي شما موجب رشد و شكوفائي روز افزون اين بخش از سايت شود .

مریم منتظر*خادمه مولای منتظران*
14-06-2010, 20:12
بنام خدا

سلام و عرض ادب واحترام

سرکار خانم محب سکینه بزرگوار

انتصاب شایسته شما را بعنوان مدیر بخش حدیث تبریک و تهنیت عرض می کنم

امیدوارم موفق و پیروز و ثابت قدم باشید

یا عـــلی

parsa
17-06-2010, 19:25
به نام خدا و سلام بر دوستان

سرکار خانم محب سکینه گرامی، مسئولیت جدید را خدمت شما تبریک عرض می کنم و امیدوارم با تاییدات خداوند متعال و در پرتو عنایات اهل بیت علیهم السلام، در همه امور زندگی موفق و پیروز بوده و همیشه شاد و سربلند باشید. دعا2

و در این شب مبارک لیلة الرغائب، برای شما و همه دوستان بهترین ها را آرزومندم. خدانگهدارتون باشه و در پناه حق محفوظ باشید.

ghalb3

بیرق ظهور
18-06-2010, 02:54
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم

سرکار خانم محب سکینه گرامی و محترم
انتصاب شایسته و بجای جنابعالی را به مدیریت بخش حدیث که شامل مهمترین منابع روایتی و حدیثی اهل بیت(علیهم السلام)که یکی از ارکان مهم تشیع و دین مبین ما است را به شما تبریک عرض میکنم .
امیدورام با وجود گهر بار و فعال شما در این بخش این بخش به یکی از بهترین و پر بارترین بخشهای موجد در این مجموعه تبدیل شود انشاء الله .

اللهم اجعل محیانا محیا محمدا وال محمد و مماتنا ممات محمد وال محمد