سهام بنت محمد بانوی حقوقدان و پژوهشگر کشور تونس میگوید: وقتی در لباس زنان ایرانی هستم احساس راحتی دارم، اذیت نمیشوم، میخواهم در تونس نیز از این نوع حجاب استفاده کنم.
به گزارش با حجاب به نقل از ریحانه، بانوان مسلمان در هر کجای عالم که باشند، یک اشتراک واحد دارند و آن عفافی است که در قالب حجاب خواستار آن هستند. خواستهای که نه در اجبار میگنجد نه قانون و تبصرههایش هستند که زن مسلمان را ملزم به اجرای ذاتی آن میکنند.
چه بسیار کشورهایی که حجاب در آن جرم است و چه بسیار زنانی که همچنان برای کسب این آزادی انسانی تلاش میکنند و میجنگند و تا پای جان برای خواسته خود ایستادگی میکنند درست مثل مروه شروینی همان شهیده حجاب.
حالا بشنوید از حال و هوای دو تن از زنان تونسی وقتی حجاب زنان ایرانی را مشاهده کردند، زنانی که به تازگی اجازه یافتهاند عکس محجبه برای گذرنامههای خود انتخاب کنند.
مونا بنت حسن برنامه ساز تلویزیون ملی تونس است که به تازگی شیعه شده است وی در کشورش از کت و شلوار به عنوان پوشش استفاده میکند اما میگوید که یک لباس بلندی دارد که معتقد است به دلیل پوشیدگی آن و احترامی که باید در هنگام نماز در مقابل پروردگار رعایت کرد از آن استفاده میکند.

نقل قول