نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6

موضوع: ► ✿ ▐ ✿◄ دو فرزند چند ماهه که بر اثر عوارض شیمیایی پدر جان دادند ► ✿ ▐ ✿◄

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن ایران شناسی
    شماره عضویت
    1938
    نوشته
    13,518
    صلوات
    1998
    دلنوشته
    2
    « اَلـلّـــهُـــمَّ عَـجِّـــل لِـولـیِّـــنَاالـفَـــرَجَ »
    مورد تشکر
    42,179 در 11,164
    دریافت
    0
    آپلود
    1

shamee ► ✿ ▐ ✿◄ دو فرزند چند ماهه که بر اثر عوارض شیمیایی پدر جان دادند ► ✿ ▐ ✿◄

دو فرزند چند ماهه که بر اثر عوارض شیمیایی پدر جان دادند...

آنچه پیش روی شماست روایتی است از زندگی سردار شهید موسی الرضا خراسانی یکی از فرمانده لشکر 25 کربلا که دو فرزند چند ماهه‌اش بر اثر شیمیایی پدر جان خود را از دست داده‌اند.

به گزارش فارس، روایت‌های شنیدنی از دوران دفاع مقدس در بعضی مواقع آنچنان دردناک است که دل انسان را به درد می‌آورد. تاثیراتی که عوارض جنگ و سلاح‌‌های کشتارجمعی که رژیم ملعون بعثی استفاده می‌کرد بر جسم و جان خانواده‌های رزمندگان باقی است و هنوز نیز این خانواده‌ها با این مشکلات دست به گربیان هستند . مانند نمونه ‌ای که در پایین مطالعه می‌کنید:خانم خدیجه خراسانی مادر شهید موسی الرضا خراسانی می گوید:

موسی الرضا در شب یلدای سال 42، در روستای قلی آباد گرگان به دنیا آمد. پدرش آقا غلامعلی، کشاورز بود. با تنگ دستی موسی الرضا را بزرگ کردیم، روزگار مردم آن سال ها خیلی سخت بود. موسی الرضا را می‌بستم روی کولم، می‌رفتم نشاگری می‌کردم. کارگری می‌کردم. از سر کار که بر می گشتم، همان روی کولم نهار می پختم، نهار ما مگه چی بود، گوجه را پته می کردیم، توی روغن، با نان می خوردیم. مردم روستا آن سال ها همه این طوری زندگی می‌کردند. زندگی خیلی حلال بود. بچه هام را با لقمه پاک و حلال بزرگ کردم.

شهید موسی الرضا خراسانی(نفر وسط)

امضاء

http://www.ayehayeentezar.com/signaturepics/sigpic1938_35.gif

2. تشكرها 8

3.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)