زن در آينه خلقت
آنچه كه از آيات قرآني بر مي آيد، خلقت انسان براساس اراده خداوند تبارك و تعالي از خاك (گل خشكيده ) و دميدن روح خود در كالبد زميني انسان صورت پذيرفت و پس از خلقت ، به او “علم اسماء” را آموخت و آنگاه به فرشتگان فرمان داد كه بر آدم سجده كنند...
خداوند در قرآن مي فرمايد:
“اوست خدائي كه شما را از خاك بيافريد...”
“همانا ما آدمي را از گل خالص آفريديم ”
“و يكي از آن قدرتهاي خدا اين است كه شما آدميان را از خاك خلق كرد و سپس كه بشري شديد، در همه روي زمين منتشر شديد.”
“اي رسول ما، ياد كن هنگامي را كه خدا بر فرشتگان گفت كه من بشر را از گل مي آفرينم. پس آنگاه او را به خلقت كامل بياراستم و از روح خود در او بدميدم و ( همه به امر من ) بر او به سجده در افتيد.”
“و همانا ما انساني را از گل و لاي سالخورده تغيير يافته بيافريديم... و آنگاه كه پروردگار به فرشتگان عالم اظهار فرمود كه من بشري از ماده گل و لاي كهنه متغير خلق خواهم كرد و پس چون آن عنصر را معتدل بيارائيم و در آن از روح خويش بدمم ، همه ( از جهت حرمت و عظمت آن روح الهي ) بر او سجده كنيد.”
در اينجا لفظ آدم و يا بشر يك لفظ عام بوده كه هم به خلقت مرد و هم به خلقت زن دلالت دارد چرا كه آورده شده وقتي قرار شد در عالم خلقت ، براي آدم جفت آفريده شود، از همان خميرمايه آدم ، حوا خلق گرديد. يعني از همان خاك و روح خدائي.
“و باز يكي از آيات الهي آن است كه براي شما از جنس خودتان جفتي بيافريد كه در بر او آرامش يافته و با هم انس گيريد و ميان شما رافت و مهرباني برقرار نمود و در اين امر نيز براي مردم با فكر، ادله علم و حكمت حق آشكار است. ”

نقل قول