به نام خدا
مصرف آلو خشک برای کم خونی مفید است.
مسئول كميته آموزش همگاني انجمن تغذيه ايران گفت: آلوي خشك منبع خوبي از آهن است و براي جلوگيري از كم خوني بسيار مفيد است
برليانت بزرگمهرافزود: آلو يك ميوه تك هستهاي از خانواده هلو و زردآلو است. طعم آن از ترش تا شيرين متغير است و به رنگهاي زرد، سبـز، قـرمـز و ارغوانـي موجود اسـت.
وي گفت: آلو يكي از منابع غني پتاسيم است و با توجه به اينكه آلو حاوي سديم كمي نيز است، مصرف متعادل آن در كنترل فشارخون ميتواند مؤثر باشد.
اين متخصص تغذيه افزود: آلو يكي از منابع خوب آنتي اكسيدانها است و به دليل داشتن فيبر از يبوست جلوگيري ميكند. آلوي خشك منبع خوبي از آهن است و براي جلوگيري از كم خوني بسيار مفيد است.
بزرگمهر گفت: آلو از افزايش فشارخون جلوگيري ميكند و مصرف آن موجب كنترل قندخون ميشود و براي پيشگيري از بروز بيماريهاي قلبي- عروقي، سرطان و بيماريهاي گوارشي مفيد است.




نقل قول
