نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: تنظیمات پوشه ها و فایلها

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    سلامتی آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف
    تشکر
    9,200
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض تنظیمات پوشه ها و فایلها

    بتدا وارد Control Panel شويد و آن را به حالت ‍Classic درآوريد(در سمت چپ روي Switch to Classic View در صورت وجود كليك كنيد).
    و سپس Folder Option را انتخاب كنيد.

    باز شدن پنجره جديد:
    در ويندوز اين امكان وجود دارد كه با دابل كليك بر روي هر Folder وارد پنجره‌اي جديد شويد.در زبانه General در قسمت Browse folder گزينه دوم را انتخاب كنيد تا اين امكان فعال شود.

    يك كليك به جاي دو كليك:
    در زبانه General در قسمت Click items as follows گزينه اول را انتخاب كنيد.
    در زير گزينه مورد اول باعث مي‌شود تا هميشه زير نام تمامي آيكون‌ها يك خط وجود داشته باشد و مورد دوم باعث مي‌شود تا فقط هنگامي كه موس روي آيكون قرار گرفت داري خط شود.
    پس از OK كردن ديگر نياز نيست روي آيكون‌ها دو بار كليك كنيد.

    نشان دادن پسوند فايلها:
    ااگر ويندوز تشخيص دهد كه يك فايل را با چه نرم‌افزاري اجرا كند آيكون متناسب با آن برنامه را براي فايل در نظر مي‌گيرد و پسوند فايل مورد نظر را نشان نمي‌دهد.
    اگ ويندوز نتواند تشخيص دهد كه فايل را بايد با چه نرم‌افزاري اجرا كند آيكون خود ويندوز را براي آن در نظر مي‌گيرد و پسوند آن فايل را نمايش مي‌دهد.
    براي اين كه پسوند همه فايل‌ها نشان داده شوند وارد زبانه View شويد و علامت كنار Hide extentions for known file type را با كليك كردن بر روي آن برداريد.
    همچنين در زبانه File Type مي‌توانيد مشخص كنيد كه فايل شما با چه برنامه‌اي اجرا شود يا چه آيكوني داشته باشد.

    نمايش فايلهاي مخفي سيستم عامل:
    در زبانه View علامت كنار Hide protected operating system files را با كليك بر روي آن برداريد تا تمامي فايلهاي سيستمي نمايش داده شوند.
    البته قبل از آن بايد Show hidden files and folders را انتخاب كرده باشيد
    امضاء


  2. تشكر

    seyed yasin (21-02-2011)

  3.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi