نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: افسران جنگ نرم کشور مطالعه فرمایند

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیرارشد انجمن فن آوری و انجمن دفاع مقدس
    تاریخ عضویت
    January 1970
    شماره عضویت
    8676
    نوشته
    28,716
    صلوات
    71109
    دلنوشته
    466
    میلادامام کاظم برشیعیانش مبارک باد🌸🌸🌸اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد🌸وَعَجِّل‌فَرج
    تشکر
    25,016
    مورد تشکر
    19,306 در 11,629
    وبلاگ
    37
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    افسران جنگ نرم کشور مطالعه فرمایند

    جنگ نرم

    👈افسران جنگ نرم کشور مطالعه فرمایند👉

    🔴آیا دستگاه های امنیتی ما قوی نیستند؟

    ⏪خیر بسیار قوی هستند.

    🔹یکی از قویترین سیستم های امنیتی دنیا هم هستند. یک جریانی درون جبهه انقلابی سعی دارد به بهانه برخی ترورها و خرابکاری های دشمنان ،تصویر ضعیف از دستگاه های امنیتی ما بسازند . اما این یک بهانه واهی و یک خیانت آشکار به حافظان امنیت کشور است.

    🔹در ترور اخیر شخصی که ترور شد خودش یک نیروی امنیتی بود اما نیرویی که بیش از ۳۰ سال تمام سیستم های امنیتی دشمن را زمینگیر کرده بود و همه را به چالش کشانده بود . بلاخره ۳۰ سال ضربه مستمر زدن به دشمن در خارج از مرزهای کشور قوت نیروهای امنیتی ما را نشان میدهد. اینکه دشمن بعد از ۳۰ سال بلاخره توانست ابن مجاهد گمنام را ترور کند از قوت دشمن نیست ،دشمن اگر قوی بود ۳۰ سال از یک نفر امنیتی ایران آسیب نمیدید. نیروی امنیتی ما هم اگر قوی نبود نمی توانست ۳۰ سال پیروز در همه معرکه های نبرد با سرویس های دشمن باشد.

    🔹نکته دوم اینکه : سابقه حضور و نفوذ سیستم ها و شبکه های جاسوسی دشمن در خاک ایران بیش از یکصد سال است اما سابقه تشکیل و فعالیت سیستم های امنیتی جمهوری اسلامی حدود ۴۰ سال است. مشخص است که دشمن با این سابقه طولانی حضور در ایران توان عملیاتی برای خرابکاری و ترور داشته باشد . سرویس های امنیتی غرب عمری بالای ۲۰۰ سال دارند اما سرویس های امنیتی ما عمر و تجربه ای حدود ۴۰ ساله دارند. طبیعی است که دشمن در حوزه مسایل جاسوسی و اطلاعاتی و عملیاتی توانمندی داشته باشد چون شبکه با سابقه و با تجربه تری دارد. اما علیرغم همه این تجربیات طولانی بازهم در خیلی از معرکه های نبرد مغلوب سیستم های امنیتی جوان کشور ما میشوند.

    🔹نکته سوم: سیستم های امنیتی ما در مقابل خود تنها یک کشور را نمی بینند بلکه در حال مبارزه با سرویس های جاسوسی و خرابکاری ده ها کشور قدرتمند و سرمایه دار دنیا هستند . در مقابل سرویس امنیتی جوان ما ، سرویس های امنیتی کهنه کار آمریکا و انگلیس و فرانسه و هلند و آلمان و ترکیه و عربستان و امارات و رژیم صهیونیسم و ده ها کشور دیگر قرار دارد و نیروهای امنیتی ما یک تنه و بصورت همزمان در حال مقابله با توطئه های این سرویس های امنیتی بیگانه هستند . ۵۰ نفر به یک نفر حمله کرده اند و آن یک نفر در طول چهل سال گذشته بینی همه را را به خاک مالیده ، هرچند برخی اوقات هم آسیب های کوچکی دیده است.

    🔹آیا با این نکات بازهم میتوان بخاطر یک ترور دشمن ادعا کرد سیستم های امنیتی ایران ضعیف است؟ دستگاه های امنیتی و عناصر خدوم و گمنام امنیتی در اوج و غربت و تنهایی در مقابل لشکریان گسترده ای از جبهه کفر ایستاده اند ، هرچند مظلوم هستند اما مقدر و قوی هستند.

    🔹ما اگر مطالبه واکنش و انتقام سخت میکنیم در واقع به قدرت دستگاه های امنیتی نظام ایمان داریم که میتواند این همه دشمن را یک تنه به زانو دربیاورد.

    شمادعوت هستید به کانال👇
    @kohnesrbazaniran
    امضاء



  2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi