
نوشته اصلی توسط
ardardard
ولی اینم روایت شده که : هر کسی رو که امام حسین (ع) شفاعتشون رو بگنه خدا هم از گناهاشون میگذره و وارد بهشت میکندشون
وقتی قران می فرماید که کافرین تا ابد در اتش می سوزند این یعنی این که شفاعت شامل حالشان نمی شود.ضمن این که شفاعت شرایطی دارد
شفاعت شرایطی دارد که شخص گنهكار نمى تواند يقين به حصول آنها پيدا كند و از جمله شرايط شفاعت شدن اين است كه ايمان خود را تا واپسين لحظات حياتش حفظ كند .پس بنابراین کفار مورد شفاعت قرار نمی گیرند
رسول اکرم(ص) فرموده است:«شفاعت برای، مشرکان و کافران نیست؛ بلکه برای مؤمنان یکتا پرست است». میزان الحکمه، ج 4، ص 1472، ح 9482.
«هر کس شادمان می گردد که شفاعت شفاعت گران راستین، شامل حال او گردد، باید با اندیشه و منش شایسته خود، خشنودی خدا را بجوید»(بحار، ج 3، ص 304)
رسول اکرم صلی الله علیه وآله فرموده است: «شفاعت، برای تردیدکنندگان، مشرکان و کافران نیست؛ بلکه برای موءمنان یکتاپرست است». (میزان الحکمه، ج 4، ص 1472)
امام صادق علیه السلام می فرماید: «هرکس دوست دارد شفاعت در مورد او سودمند واقع شود، باید درصدد جلب رضایت خداوند برآید. بدانید که هیچ کس، رضایت خداوند را جلب نخواهد کرد، مگر با اطاعت از خدا و پیامبر و اولیای الهی از آل محمدعلیهم السلام». (بحار الانوار، ج 75، ص 220 (
رسول اکرم صلی الله علیه وآله فرموده است: «شفاعت من به کسی که نمازش را سبک بشمارد، نمی رسد( میزان الحکمه، ج 4، ص 1472.)
کسانی که حلقه ارتباط و اتصال به اولیای الهی را گسسته و ولایت امامان را نپذیرفته اند، مورد شفاعت آنان قرار نمی گیرند (بحارالانوار، ج 8، ص 736. )
کسی که ذریه و فرزندان رسول اکرم را آزار دهد، مورد شفاعت آن حضرت نخواهد بود. پیامبر می فرماید: «به خدا سوگند! برای کسانی که فرزندان و ذریه ام را آزار کرده باشند، شفاعت نمی کنم .(صدوق، امالی، ص 370)
اعمالی که از نظر قرآن موجب عدم شفاعت می شود
«از اهل دوزخ سوال می کنند که: چه چیزی شما را جهنمی کرد؟ می گویند: ما از نمازگزاران نبودیم و بینوا را اطعام نمی کردیم و با اهل باطل، همراه و هم صدا بودیم و روز پاداش را دروغ می انگاشتیم تا این که مرگ ما فرا رسید؛ پس شفاعت شافعان، به حال آنان، سودی نمی بخشد(مدثر، آیات 42 - 48)