نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 31

موضوع: خاطراتی از شهید آوینی

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    عضو آشنا
    شماره عضویت
    1762
    نوشته
    31
    مورد تشکر
    6 در 3
    دریافت
    0
    آپلود
    0

جديد خاطراتی از شهید آوینی

خانم زهرا(س) گفت: با بچه من چه كار داري؟
    من يكي وقتي سر چند شماره از مجله سوره نامه تندي به سيد نوشتم كه يعني من رفتم و راهي خانه شدم. حالم خيلي خراب بود. حسابي شاكي بودم.
    پلك كه روي هم گذاشتم «بي بي فاطمه» (صلوات الله عليها) را به خواب ديدم و شروع كردم به عرض حال و ناليدن از مجله، كه «بي بي» فرمود با بچه‌ من چه كار داري؟ من باز از دست حوزه و سيد ناليدم، باز «بي بي» فرمود: با بچه من چه كار داري؟ براي بار سوم كه اين جمله را از زبان مبارك «بي بي» شنيدم، از خواب پريدم. وحشت سراپاي وجودم را فرا گرفته بود و اصلا به خود نبودم تا اينكه نامه اي از سيد دريافت كردم. سيد نوشته بود: «يوسف جان ! دوستت دارم. هر جا مي خواهي بروي، برو! هر كاري كه مي خواهي بكني، بكن! ولي بدان براي من پارتي بازي شده و اجدادم هوايم را دارند» ديگر طاقت نياوردم و راه افتادم به سمت حوزه و عرض كردم سيد پيش از رسيدن نامه ات خبر پارتي ات را داشتم و گفتم آنچه را آن شب در خواب ديده بودم.
    امضاء
    در این چند روز با خاك انس گرفتم. بوی خاك گرفته‌ام، رنگ خاك گرفته‌ام، حال می‌فهمم كه چرا پیامبر علی بن ابیطالب را ابوتراب نامید. حال می‌فهمم كه علی بن ابیطالب كه می‌فرماید سجده‌های نماز حركت اول خم شدن به روی مهر این معنا را می‌دهد كه خاك بوده‌ایم حركت دوم این معنی را دارد كه از خاك برخاسته‌ایم، متولد شدیم حركت سوم رفتن دوباره به خاك به این معناست كه دوباره به خاك باز می‌گردیم، مرگ. و حركت چهارم برخاستن به این معنی است كه دوباره زنده می‌شویم - حیات قیامت.

شهید علم الهدی

2. تشكر

مدير اجرايي (02-10-2011)

3.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع