نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16

موضوع: ღ•✿•ღ سفارش مؤ كّد امام زمان (عج ) به خواندن زیارت عاشورا+فواید زیارات عاشورا ღ•✿•ღ

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,248
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

جديد ღ•✿•ღ سفارش مؤ كّد امام زمان (عج ) به خواندن زیارت عاشورا+فواید زیارات عاشورا ღ•✿•ღ

سیّد احمد رشتى مى گوید:

تاریخ 1280 هجرى قمرى به عزم زیارت بیت اللّه از رشت به تبریز رفتم و از آنجا مركبى كرایه كرده و روانه شدم ،
    در منزل اوّل سه نفر دیگر با من رفیق شدند.در یكى از منازل بین راه خبر دادند كه قدرى زودتر روانه شویم كه منزل آینده
    خطرناك و مخوف است كوشش كنید كه از كاروان عقب نمانید.
    از این جهت دو سه ساعت به صبح مانده راه افتادیم هنوز یك فرسخ نرفته بودیم كه هوا منقلب شد و برف باریدن گرفت به طورى كه
    رفقا هر كدام سرهاى خود را به پارچه پیچیدند و تند رفتند من هم هر چه كردم كه بتوانم با آنها بروم ممكن نبود سرانجام از آنها
    عقب ماندم و ناچار از اسب پیاده شده و در كنار راه نشسته و متحیر بودم مخصوصاً به خاطر ششصد تومان پولى كه
    براى هزینه سفر همراه داشتم نگرانى بیشترى داشتم .
    با خود گفتم : همین جا تا صبح مى مانم و به منزل قبلى بر مى گردم و از آنجا چند نفر مستحفظ به همراه داشته خود را به قافله مى رسانم .
    در این اندیشه بودم كه در برابر خود باغى دیدم كه باغبانى با بیلش برف درختان را مى ریخت تا مرا دید جلو آمد و گفت : كیستى ؟
    گفتم : رفقایم رفتند و من مانده ام و راه را نمى دانم .
    به زبان فارسى فرمود: نافله بخوان تا راه را پیدا كنى . من مشغول نافله شدم نماز شب تمام شد باز آمد و فرمود: نرفتى ؟
    گفتم : واللّه راه را نمى دانم .
    فرمود: جامعه بخوان .
    من زیارت جامعه را از حفظ نداشتم و اكنون هم از حفظ ندارم از جا بلند شدم و زیارت جامعه را تماماً از حفظ خواندم .
    باز آمد و فرمود: نرفتى و هنوز اینجایى ؟
    بى اختیار گریه ام گرفت ، گفتم : آرى راه را نمى دانم .
    فرمود: عاشورا بخوان .

2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع