وقتی باربی به سن تکلیف میرسد!!!
به گزارش خبرنگار آیه های انتظار از وبلاگستان فرهنگ نیوز، وبلاگ ریگ متین نوشت: برادرزادهام در خواست کرد که عمو برایم سی دی پنگول بیار!
و ما که همیشه در سودای این بودیم که ذهن کودکیش فراموش خواهد کرد دائماً به هر نحوی از خریدن جناب پنگول سر باز میزدیم تا اینکه دیدم نه جدی جدی 3 سالی میشود که پنگول از سر زبانش نمیافتد! لذا عزم جزم کرده و به امید یافتن این سی دی گشت و گذار را شروع کردیم.
اول امر بهم گفتند سوپریها هم این نوع cd را دارند لذا به چندین و چند سوپری سر زدم و هر مغازه ما را حواله دادند به مغازه بعدی؛ تا اینکه بالاخره سر از اولین به نوعی نوشت افزار درآوردم جایی که گفته میشد این دست سی دی ها را دارد؛ مغازهدار که آقای موجهی نشان میداد ما را به چند مغازه پایینتر هدایت کرد و گفت آنها عالی هستن و کلی وسایل اسباب بازی مفید دارن.وارد آن مغازه شدم؛ کلی با خودم بالا پایین کردم تا به این خانم فروشنده بگم پنگول دارید! و او در جواب گفت نه ولی میتوانید از انواع مدل کارهایی فکری که برای کودکان داریم استفاده کنید.ماهم دیدیم حالا که پنگولی یافت نشده لااقل برای دو خواهرزاده دیگر چیزی خریده باشیم... قفسهها را طی میکنم: تقویم با مدلهای تمام غربی و عکسهای مستهجن دخترانه برای اطاق خواب کودکان، کتاب شعر ترجمه شده با جملات و ترکیب رنگ جهتدار، دهها کارت پستال، کتاب غصه، داستان و...

نقل قول