متن کامل یک سخنرانی منتشر نشده از فرمانده نیروی قدس سپاه
حاج قاسم سلیمانی: دفاع مقدس یک انقلاب بزرگ فرهنگی را در کشور رقم زد / ایران هزاران سازمان مانند حزب الله لبنان دارد.
به گزارش خبرنگار آیه های انتظار از گروه سیاسی رجانیوز سردار سرلشکر «قاسم سلیمانی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دهمین کنگره بزرگداشت شهدای استان کرمان که در مهرماه سال ۸۶ برگزار شد، با بیانی معنوی و کارشناسانه به تبیین ویژگیهای هشت سال دفاع مقدس پرداخت.
به گزارش رجانیوز، این سخنان مهم که تاکنون در رسانهای خبری منتشر نشده، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، منتشر میشود:
بسم الله الرحمن الرحیم. با صلوات نثار روح حضرت امام(ره) و برای شادی روح شهیدان استان کرمان، شهدای لشکر ۴۱ ثارالله و دیگر نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران.
بنده عذرخواهی میکنم از اینکه در چنین جلساتی همیشه من مزاحم هستم، این هم یکی از جایگاههایی است که پیوسته خجالت میکشم. این فیلمها، تصاویر و صحنههایی که نشان دادند، در همهی اینها بودیم و توفیق عظمایی نصیب دوستانمان شد و ما از آن محروم شدیم و امروز باید سخنران جلسات آنها باشیم. از خدا میخواهیم که به آبروی شهدای بزرگوار عاقبت ما را ختم به شهادت بگرداند و ما را از این فیض عظیم عظما محروم نگرداند.
در جبههها، در شبهای عملیات، در سختترین شرایط، در زمانی که مجروحین از درد زخمها به خود میپیچیدند، در غربتهای جنگ، در نیمه جانهایی که در نیزارها، وسط آتش جا میماندند و در دل شبها، نام حضرت امیرالمومنین(ع)، نام حضرت زهرا(س)، نام امام حسن(ع)، نام امام حسین(ع)، نام حضرت زینب(س)، نام حضرت ابوالفضل(ع) این نامها به ما جان میداد، امید میداد و احساس میکردیم یک پشتوانه الهی ما را هدایت میکند و با توکل بر خدا به سختترین صحنههای جنگ وارد میشدیم.

نقل قول