نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: «پایان انتظار» آیین تقدیر از جهادگر بسیجی دکتر محمود تولایی مخترع طرح شناسایی شهدای گمنام از طریق ژنتیک یا همان dna

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن ایران شناسی
    شماره عضویت
    1938
    نوشته
    13,518
    صلوات
    1998
    دلنوشته
    2
    « اَلـلّـــهُـــمَّ عَـجِّـــل لِـولـیِّـــنَاالـفَـــرَجَ »
    مورد تشکر
    42,179 در 11,164
    دریافت
    0
    آپلود
    1

پیش فرض «پایان انتظار» آیین تقدیر از جهادگر بسیجی دکتر محمود تولایی مخترع طرح شناسایی شهدای گمنام از طریق ژنتیک یا همان dna

«پایان انتظار»

آیین تقدیر از جهادگر بسیجی دکتر محمود تولایی

مخترع طرح شناسایی شهدای گمنام از طریق ژنتیک یا همان DNA

آیین تقدیر از جهادگر بسیجی دکتر محمود تولایی مخترع طرح شناسایی شهدای گمنام از طریق ژنتیک یا همان DNA که «پایان انتظار» نام گرفت، به همت معاونت روابط عمومی سازمان بسیج مستضعفین در محفلی صمیمی با حضور جمعی از خانواده ی شهدایی که فرزند عزیزشان از همین طریق شناسایی شد در منزل شهید مجید ابوطالبی برگزار شد.

به گزارش آیه های انتظار به نقل از خبرگزاری بسیج، آنچه در ادامه می‎آید حاشیه نگاری متفاوتی از این برنامه است:

بسمه تعالی

نمابری متفاوت به خبرگزاری رسید که در آن از خبرنگار و عکاس ما دعوت کرده بودند تا برای مراسم تقدیر از مخترع طرح شناسایی شهدای گمنام از طریق ژنتیک یا همانDNA شرکت کنیم. به خودم گفتم حتما در سالن برج میلاد یا در سالنی مشابه آن برگزار خواهد شد.

اما نوشته بود بیت شهیدان ابوطالبی و نکته جالب تر آن بود که نام هیچ مسئولی را به عنوان سخنران نیاورده بودند و آورده بودند با حضور خانواده ی شهدایی که فرزندشان از همین طریق شناسایی شده اند....
    وارد کوچه ی شهید مرادی شدم در خیابان نامجو که بنری کوچک خود نمایی کرد « به طرف مراسم پایان انتظار... روابط عمومی بسیج»

به اواسط کوچه که رسیدم ریسه و بنر و گلدان وسط کوچه و تمثال شهیدان مجید و فرید ابوطالبی حکایت از این داشت که مراسم در این بیت برگزار می‌شود.

واقعیتش آنچه حیرتم را برانگیخت لحظه ای بود که وارد خانه و حیاط قدیمی و کوچک اش شدم، با تور استتار برای حیاط ۴۰ متری سقفی زده بودند که با سربند و پلاک تزیین شده بود. روی دیوارهای حیاط هم علاوه بر تمثال شهداء، تصاویر آزمایشگاهی بود که مخترع بسیجی با همسنگران دانشمندش بر پیکر شهداء کار تحقیقاتی و پژوهشی انجام می‌دادند و گوشه گوشه ی حیاط نیز با جعبه ی مهمات و شمع و فانوس آذین بندی شده بود. واقعیتش با صوت مداحی« شهید گمنام» که در حیاط طنین انداز بود لحظاتی تصور کردم که اینجا حسینیه حاج همت دوکوهه هست یا شایدم حسینیه حضرت ابوالفضل (ع) طلائیه...

ویرایش توسط شهاب منتظر : 14-10-2015 در ساعت 09:42
    امضاء

http://www.ayehayeentezar.com/signaturepics/sigpic1938_35.gif

2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)