نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 95

موضوع: *^^*شيوه‌هاي ياري قائم آل محمد *^^*

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #36

عنوان کاربر
    مدیر افتخاری
    شماره عضویت
    378
    نوشته
    10,368
    مورد تشکر
    12,350 در 5,666
    دریافت
    0
    آپلود
    0

پاسخ : *^^*شيوه‌هاي ياري قائم آل محمد *^^*

و همچنين است امر زيارت امام حسين ـ عليه السلام ـ زيرا حفظ ايمان و كمال آن موقوف است كه انسان آن را در هر سال و ماه و هفته و شب و روز اداء بنمايد، پس هرگاه در آن مقام رفيع حاضر است يا حضور برايش ممكن باشد، لازم است كه حرم مطهر ايشان را زيارت كند، و اگر در شهرهاي دور ساكن است و استطاعت و قدرت بر حضور را ندارد، لازم است كه از همان مكان به جانب كربلا توجه نموده و آن حضرت را زيارت نمايد، همان‌گونه‌اي كه در حرم مطهر آن حضرت مراعات مي‌كرد.
    و بر اين امر در بعضي از اخبار تصريح شده است، از آن جمله در «بحار» و «تحفة الزائر» به سند معتبر از سدير صرّاف نقل شده است كه گفت: حضرت امام صادق ـ عليه السلام ـ به من فرمود:
    «چه مانع است ترا از اين كه در هر هفته پنج مرتبه، يا در هر روز يك مرتبه قبر امام حسين ـ عليه السلام ـ را زيارت كني؟
    گفتم: فداي شما شوم! بين من وحرم آن حضرت، فرسخ‌ها فاصله است.
    فرمود: بر بام خانه خود مي‌روي و به جانب راست و چپ توجه مي‌نمائي، پس سر خود را به سوي آسمان بلند مي‌كني، بعد رو به جانب قبر آن حضرت مي‌كني و مي‌گويي:‌
    «السلام عليك يا ابا عبدالله، السلام عليك يابن رسول الله، السلام عليك و رحمة الله و بركاته»
    سدير گفت: بيشتر روزها، من بيشتر از بيست مرتبه، چنين زيارت مي‌كنم.»
    [1]
    و نيز در «بحار» در حديث معتبر ديگري نقل شده است كه:
    حنان بن سدير خدمت امام صادق ـ عليه السلام ـ شرفياب شد، و نزد آن حضرت جماعتي از اصحاب حضور داشند، حضرت به او فرمود:
    «اي حنّان! آيا هر ماه يك مرتبه امام حسين ـ عليه السلام ـ را زيارت مي‌كني؟
    گفت: نه.
    فرمود: هر سال يك مرتبه چطور؟
    گفت: نه.
    فرمود: به سيد و آقاي خود بسيار جفاكاريد.
    گفت:‌يابن رسول الله! مانع من كمي توشه و دوري مسافت است.
    فرمود: مي‌خواهي شما را راهنمائي كنم به زيارتي كه مقبول باشد هر چند زيارت كننده دور باشد؟
    گفت: چگونه زيارت كنيم يابن رسول الله؟
    فرمود: ‌در روز جمعه يا هر روز كه مي‌خواهي غسل كن، و پاك‌ترين لباس‌هاي خود را بپوش، و بالاي بلندترين بام خانه خود و يا به صحرائي برو، و رو به جانب قبر كن و بگو: پس زيارت مختصري را بيان فرمودند.»
    [2]
    در «بحار» در حديث معتبر نقل شده كه : امام صادق ـ عليه السلام ـ به سديرفرمود:
    «آيا قبر حسين بن علي ـ عليه السلام ـ را زيارت مي‌كني؟
    گفت: از بسياري شغل، مرا مقدور نمي‌شود.
    فرمود: مي‌خواهي تو را چيزي تعليم نمايم كه هرگاه آن را انجام دهي، از براي تو زيارت آن حضرت نوشته شود؟
    گفت: بلي فداي شما شوم.
    فرمود: در خانة خود غسل‌كن،‌ و بالاي بام خانة خود برو، و اشاره كن به جانب آن حضرت سلام بگو تا براي تو ثواب زيارت نوشته شود.»
    [3]
    و نيز در همان كتاب از سدير نقل شده كه حضرت صادق ـ عليه السلام ـ فرمودند:
    «اي سدير! آيا هر روز قبر امام حسين ـ عليه السلام ـ را زيارت مي‌كني؟
    گفتم: نه، فداي شما شوم.
    فرمود: بسيار جفا كار هستي. آيا او را در هر ماه زيارت مي‌كني. گفتم، نه. فرمود: آيا او را در هر سال زيارت مي‌كني؟
    عرض كردم: گاهي مي‌شود.
    فرمود: اي سدير! چه بسيار به حسين ـ عليه السلام ـ جفا كاريد، آيا نمي‌داني كه از براي خداوند هزار هزار فرشتة ژوليده مو و غبار آلوده است كه گريه مي‌كنند و آن حضرت را زيارت مي‌كنند، و هيچ وقت سستي پيدا نمي‌كنند، و چه باك است بر تو اي سدير! كه قبر حسين ـ عليه السلام ـ را در هر هفته پنج مرتبه زيارت كني، سپس حضرت مثل حديث اول را بيان فرمودند.»
    [4]
    پس بندة مؤمن سعاتمند، با شوق قلبي كه به زيارت آن حضرت دارد ـ كه هم علامت ارادة خير خداوند نسبت به اوست وهم علامت دوستي و ولايت اهل‌بيت عصمت ـ عليهم السلام ـ در هركجا كه باشد، سعي تمام در زيارت آن حضرت خواهد داشت، و در هر شب و روز يا بعد نمازهاي پنچ‌گانه، سلام و زيارت مختصر به نحوي كه در فرمايش حضرت صادق ـ عليه السلام ـ به سدير بود، را مقيد خواهد بود.
    اوقات شريفه و ايام زيارتي حضرت سيدالشهداء ـ عليه السلام ـ
    و اما در اوقات شريفه و ايام زيارتي آن حضرت، چون جمعه و اعياد و ايام ذي الحجه و ماه‌هاي مبارك رجب، شعبان، رمضان و محرم، پس اهتمام بيشتري در زيارت آن حضرت داشته باشد ودر دو جهت تلاش نمايد.

امضاء

جهان در حسرت آيينه مانده ست

گرفتار غمي ديرينه مانده ست

شب سردي ست بي تو بودن ما

بگو تا صبح چند آدينه مانده ست؟

2. تشكرها 2

شهاب منتظر (10-06-2014)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع