نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: آموزش «زنان کماندو» برای حفاظت از شیعیان در پاکستان //تصاویر

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مدیرارشد انجمن فن آوری و انجمن دفاع مقدس
    تاریخ عضویت
    January 1970
    شماره عضویت
    8676
    نوشته
    28,716
    صلوات
    71109
    دلنوشته
    466
    میلادامام کاظم برشیعیانش مبارک باد🌸🌸🌸اللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلي مُحَمَّدوَآلِ‌مُحَمَّد🌸وَعَجِّل‌فَرج
    تشکر
    25,016
    مورد تشکر
    19,306 در 11,629
    وبلاگ
    37
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    آموزش «زنان کماندو» برای حفاظت از شیعیان در پاکستان //تصاویر

    پلیس شهرستان نوشَهره در ایالت مرزی شمال غربی پاکستان به منظور مقابله با تروریست‌های تکفیری اقدام به استخدام زنان داوطلب کرده است.




    منابع خبری در پاکستان محل اردوگاه آموزش نظامی این زنان را در منطقه حکیم آباد شهرستان نوشهره عنوان کردند که در این اردوگاه نیروهای پلیس زن برای کسب توانایی و مهارت‌های لازم جهت شرکت در عملیات رزمی، ضدتروریستی و امداد و نجات آموزش می‌بینند.



    https://www.uplooder.net/img/image/9/cf95a5568e74f6bceb1cdd81794d507b/%D8%AD%D8%B3%D9%86%D8%B9%D9%84%DB%8C__%D8%A7%D8%A8 %D8%B1%D8%A7%D9%87%DB%8C%D9%85%DB%8C_%D8%B3%D8%B9% DB%8C%D8%AF_(6).jpg



    شهرستان نوشهره جزئی از منطقه کلان‌شهری پیشاور به‌شمار می‌آید که از مناطق نسبتا ناآرام پاکستان محسوب می‌شود و گروه‌های تروریستی طالبان و سپاه صحابه شیعیان و مسلمانان زیادی را هدف ترورهای هدفمند خود قرار می‌دهند.






    پلیس نوشهره اعلام کرده که «زنان کماندو» علاوه بر شرکت در عملیا‌ت‌های ضد تروریستی در زمینه جرایم مربوط به زنان نیز نقش آفرینی خواهند کرد.





    به گفته پلیس نوشهره این طرح فعلا در مرحله آموزش‌های ویژه و حرفه‌ای است و این گروه از پلیس‌های زن بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی ویژه برای انجام عملیات‌های نظامی، امنیتی و امدادی در شرایط سخت، همچنین می‌توانند در مواقع وقوع فجایع انسانی و حوادث طبیعی در زمینه حفظ امنیت و امدادرسانی نقش بسزایی داشته باشند.






    بی‌تفاوتی دولت پاکستان و نیز بهره‌برداری گروه‌های تروریستی از اوضاع کنونی پاکستان موجب افزایش افراط‌گرایی و کشتار شیعیان در این کشور شده است.







    امضاء




  2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi