نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: ۩♥*♥۩ ثواب روزه ماه شعبان ۩♥*♥۩

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    همكار انجمن
    شماره عضویت
    284
    نوشته
    14,176
    مورد تشکر
    36,009 در 11,472
    دریافت
    0
    آپلود
    0

جديد ۩♥*♥۩ ثواب روزه ماه شعبان ۩♥*♥۩

۩♥*♥۩ ثواب روزه ماه شعبان ۩♥*♥۩

1- «عن أبی حمزة الثمالی عن أبی جعفر ع قال من صام شعبان کان له طهورا من کل زلة و وصمة و بادرة فقال أبو حمزة فقلت لأبی جعفر ع ما الوصمة قال الیمین فی المعصیة و النذر فی المعصیة قلت فما البادرة قال الیمین عند الغضب و التوبة منها و الندم علیها؛

ابو حمزه ثمالى، از امام محمد باقر علیه السلام روایت کرده است که: هر کس در ماه شعبان روزه بگیرد، مایه پاکى او از هر لغزش و وصمه و بادره خواهد شد، راوى مى گوید: از حضرت پرسیدم: وصمه چیست؟ حضرت فرمود: سوگند و نذر در معصیت، عرض کردم: بادره چیست؟ حضرت فرمود: به هنگام خشم سوگند خوردن، و توبه از آن همان پشیمانى بر آن است».

2- «عن إسماعیل بن عبد الخالق قال جرى ذکر شعبان عند أبی عبد الله ع و صومه قال فقال إن فیه من الفضل کذا و کذا و فیه کذا و کذا حتى إن الرجل لیدخل فی الدم الحرام فیصوم شعبان فینفعه ذلک و یغفر له؛

اسماعیل بن عبد الخالق روایت کرده است که در محضر امام صادق علیه السلام از ماه شعبان و روزه گرفتن در آن سخن به میان آمد، آن حضرت فرمود: روزه گرفتن در آن ماه فضیلتش چنان و چنین است، حتى اگر شخصى مرتکب قتل حرامى شود و ماه شعبان را روزه بگیرد، این روزه گرفتن به حال او مفید است و آمرزیده خواهد شد».

3- «عن المفضل بن عمر عن أبی عبد الله ع قال صوم شعبان و شهر رمضان شهرین متتابعین توبة و الله من الله؛

مفضل بن عمر از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که: به خدا سوگند که روزه ماه شعبان و ماه رمضان- دو ماه متوالى- همان توبه اى است که خداوند متعال پذیرفته باشد».

4- «عن عبد الله بن مرحوم الأزدی قال سمعت أبا عبد الله ع یقول من صام أول یوم من شعبان وجبت له الجنة و من صام یومین نظر الله إلیه فی کل یوم و لیلة فی دار الدنیا و دام نظره إلیه فی الجنة و من صام ثلاثة أیام زار الله فی عرشه من جنته کل یوم؛

عبد الله بن مرحوم ازدى نقل کرده است که از امام صادق علیه السلام شنیدم که مى فرمود: هر کس روز اول ماه شعبان را روزه بگیرد، حتما بهشت بر او واجب مى شود؛ و هر کس دو روز (از ماه شعبان) را روزه بگیرد خداوند متعال در عالم دنیا در هر روز و هر شب به او نظر مى کند و نظر خداوند به او تا در بهشت نیز ادامه مى یابد؛ و هر کس سه روز روزه بگیرد هر روز از بهشت خدا را در عرشش زیارت مى کند».

5- «عن إسماعیل بن أبی زیاد عن أبی عبد الله ع قال قال رسول الله ص شعبان شهری و رمضان شهر الله و هو ربیع الفقراء و إنما جعل الأضحى لشبع مساکینکم من اللحم فأطعموهم؛

اسماعیل بن ابى زیاد از امام صادق علیه السلام روایت کرده است که رسول خدا صلى الله علیه و آله و سلم فرمود: شعبان ماه من، و رمضان ماه خداوند و بمنزله بهار مستمندان است، و خداوند متعال عید قربان را فقط براى سیر کردن نیازمندان شما از گوشت قرار داد، پس آنها را اطعام کنید».

امضاء

خیلی ازیـــــــــــــخ کردن های ما ازســـــــــــــرما نیســـــــــــــت…
    لحـــــــــــــن بعضــــــــــــــیها
    زمســــــــــــتونیــــــ ـــــه …

2. تشكر

نرگس منتظر (19-08-2011)

3.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع