نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: سوره یوسف و امام زمان(عج)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #1

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    سلامتی آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

پیش فرض سوره یوسف و امام زمان(عج)

اشاره:

آنچه فرا روی شماست گزیده ای از بیانات آیت الله حایری شیرازی در موضوع مهدویت است که از نظرتان خواهد گذشت:

بحث خود را با قرآن شروع می‌كنیم. آیا می‌دانید سوره یوسف شرح حال امام زمان علیه السلام است؟ از باب نمونه، ما می‌گوییم خدایا، امام زمان را برسان. دعا، توسل، همه این‌ها را داریم، امّا نتیجه مطلوب نمی‌گیریم. آیا قرآن در این باره ساكت مانده است و گفته‌ای ندارد؟ هرگز، برادران یوسف اصرار می‌كنند كه بنیامین را هم مثل یوسف تحویل ما بده؛ چرا كه اگر او نیاید، سلطان سهمی به ما نخواهد داد. بگذار با ما بیاید. قول می‌دهیم حفظش كنیم.1

پدر در جوابشان می‌گوید: آیا همان طور كه نسبت به برادر او به شما اعتماد كردم، نسبت به او هم به شما اعتماد كنم؟2 مگر هنگام بردن برادرش نگفتید كه ما حفظش می‌كنیم؟!3
    مگر من نگفتم كه اگر او را ببرید، غمگین می‌شوم و می‌ترسم كه از او غافل شوید و گرگ او را بخورد؟!4
    مگر شما نگفتید كه ما گروه نیرومندی هستیم و گرگ او را نخواهد خورد؟!5
    بعد هم آمدید و گفتید كه ما رفتیم مسابقه دهیم و یوسف را نزد متاع خود گذاشتیم و گرگ او را خورد.6
    و من‌ گفتم كه هوس‌های نفسانی شما این كار را برای شما آراسته است.7
    اهل بیت را به امّت داده‌اند. امّت با آن‌ها همین كار را كرد. مگر قصة یوسف این نبود كه یازده ستاره و خورشید و ماه بر او سجده می‌كنند. و تعبیرش این بود كه او امتداد برنامة یعقوب و اسحاق و ... است و یعقوب می‌گفت كه به این‌‌ها نگو، كه برایت برنامه‌ریزی و توطئه می‌كنند. الآن هم امام زمان (ع) امتداد همان‌ها است. حالا ما می‌گوییم این یكی را به ما برگردان. خدا به ما می‌گوید: (هل آمنكم علیه الاّ كما امنتكم علی اخیه من قبل؟) یازده امام به شما دادیم. تاریخ آن‌ها نشان داد كه از آن‌ها حمایت نكردید، قدرشان را ندانستید. این یكی غیر از بقیه است. این دفعه غیر از دفعات قبل است. این را به شما نمی‌دهم تا به من وثیقه‌ای بسپارید كه او را به من بر‌می‌گردانید: قال لن ارسله معكم حتی ... 8
    وثیقه را دادند بعد او را فرستاد: فلمّا اتوه موثقهم....9
    حالا این امام را هم كه ما می‌گوییم بیاید، خداوند از ما وثیقه می‌خواهد. .
    امضاء

2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع