حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی با ارائه فهرستی از حادثهها و حماسههای سال گذشته و مشکلاتی که مردم با آن مواجه بودند، اظهارداشت: سال 99 گرچه آغازش همچنان سلامت، مساله اول ما است اما با دو بال از این مشکل عبور خواهیم کرد بال اول بالِ کادر درمانی و پزشکی ماست که باید همه تلاش خود را بکار گیرند و بال دوم بخش خصوصی ما است که در کنار دولت و سایر نهادها باید به صحنه بیایند تا سال 99 را سالِ سلامت و اشتغال و سال تحرک در مسائل اقتصادی و فرهنگی بسازیم.متن کامل پیام نوروزی روحانی به این شرح است:بسم الله الرحمن الرحیمالحمدالله والصلوه علی رسوله و آله و صحبهالحمدالله والصلوه علی رسوله و آله و صحبهعید سعید نوروز را به محضر همه ایرانیان عزیز در سراسر کشور و خارج از کشور و همچنین آنهایی که نوروز را در سراسر منطقه گرامی میدارند تبریک و تهنیت عرض میکنم.یاد میکنیم از پدر برومند امام هشتم حضرت علیبن موسیالرضا(ع)، پدر فاطمه معصومه(علیهاالسلام) ، پدر احمدبن موسی شاه چراغ و به آن اسوه ایستادگی و مقاومت احترام میگذاریم و ایام بعثت پیامبر عظیمالشأن اسلام و میلاد سرور آزادگان و پرچمدارش و فرزندش، زینتبخش همه عبادتکنندگان تبریک و تهنیت عرض میکنم.به همه پزشکان، پرستاران و کادر پزشکی و درمانی که در این لحظات تحویل سال نو در کنار بیماران عزیز ما هستند و مخصوصا آنهایی که به این ویروس مخرب مبتلا شدهاند به آنها خسته نباشید میگویم و برای همه مریضان و بیماران ما در سراسر کشور شفا و عافیت را طلب میکنم.سالی که گذشت سالِ حادثهها و حماسهها بود. بزرگترین حادثهها در تاریخ کشور ما رخ داد و پرافتخارترین حماسهها توسط مردم دلاور ما آفریده شد.با سیل کم نظیر در تاریخ ایران که در روزهای اول فروردین، 25 استان کشور ما را درگیر کرد و مشکلات فراوانی را برای مردم ما به وجود آورد و مردمی که برای هفتهها و ماهها بیخانمان شدند، سال 98 آغاز شد اما در کنار این سیلِ ویرانکننده، حضور مردم، وحدت و همکاری و کمک مردم و سپس بازسازی از طرف دولت و مسوولین کاری بزرگ و شگفتآور بود.این سیل 35 هزار میلیارد تومان به ما خسارت زد و بیش از 68 هزار خانه را ویران کرد و 80 هزار خانه نیاز به مرمت پیدا کردند. در طول سالی که گذشت اکثر خانههایی که نیاز به احداث داشتند، احداث شدند و همه خانهها و بناها مرمت شدند و زیربناها ساخته شد.بار سختی ها و غم بزرگی بر مردم ما تحمیل شد اما ملت ما در این سیل، پایدار و استوار ماند و سپس در ماه بعد شدیدترین تحریم تاریخی از سوی تروریستهای جهانی علیه ملت ما آغاز شد.