نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 116

موضوع: خدای خوبی ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. Top | #11

عنوان کاربر
    عضو ثابت
    شماره عضویت
    150
    نوشته
    925
    صلوات
    224
    دلنوشته
    2
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    377 در 118
    وبلاگ
    8
    دریافت
    1
    آپلود
    0

ای مفضَّل! اگر گرفتار حاکم ستمگری شدی و ترسیدی که او به تو ستمی بنماید، وقتی با آن ستمگر روبرو شدی سه بار سوره توحید را بخوان و بعد از پایان سومین سوره، دست چپ خود را به صورت مشت در بیاور، تو تا زمانی که
    ص: 56
    نزد آن ستمگر هستی نباید دست چپ خود را باز کنی. اگر این کار را انجام بدهی خداوند تو را از دست ظلم آن ستمگر نجات خواهد داد
    .(1)
    9 - وقتی که می خواهی به سفر بروی، چقدر خوب است که ده بار این سوره را بخوانی. امام صادق(علیه السلام) فرمود: هر کس موقع خارج شدن از منزل، ده بار سوره «قل هو اللّه» را بخواند، او در حفاظت خداوند خواهد بود تا زمانی که به منزل بازگردد
    .(2)
    10 - وقتی وارد خانه خود می شوی، سلام کن و بعد این سوره را بخوان که در این صورت برکت خدا را به خانه خود جذب کرده ای
    .(3)
    ص: 57

1- 26. . عن مفضّل بن عمر، قال: «قال أبو عبد اللّه علیه السلام: یا مفضّل، احتجز من الناس کلّهم ببسم اللّه الرحمن الرحیم، وبقل هو اللّه أحد، اقرأها عن یمینک وعن شمالک ومن بین یدیک ومن خلفک ومن فوقک ومن تحتک، فإذا دخلت علی سلطانٍ جائرٍ فاقرأها حین تنظر إلیه ثلاث مرّات، واعقد بیدک الیسری ثمّ لا تفارقها حتّی تخرج من عنده»: الکافی ج 2 ص 724، وسائل الشیعة ج 6 ص 223، المصباح ص 232، بحار الأنوار ج 89 ص 351، جامع أحادیث الشیعة ج 15 ص 139، تفسیر نور الثقلین ج 1 ص 7، تفسیر کنز الدقائق ج 1 ص 32.
    2- 27. . عن أبی عبد اللّه علیه السلام: من قرا قل هو اللّه احد، حین یخرج من منزله عشر مرات لم یزل فی حفظ اللّه وکلاءته حتّی یرجع إلی منزله: الکافی ج 2 ص 542، وسائل الشیعة ج 5 ص 328، عده الداعی ص 281، بحار الأنوار ج 73 ص 168، جامع أحادیث الشیعة ج 16 ص 841، منتقی الجمان ج 3 ص 101.
    3- 28. . «ولیقرأ قل هو اللّه أحد حین یدخل منزله، فإنّه ینفی الفقر»: الخصال ص 626، تحف العقول ص 115، وسائل الشیعة ج 5 ص 323، بحار الأنوار ج 10 ص 105، جامع أحادیث الشیعة ج 15 ص 591.

امضاء

همه طوفان ها برای خراب کردن زندگیت نمیان,

بعضی طوفان ها برای تمیز کردن مسیرت میان

2.  

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع