نگاهي به وصاياي شهدا
![]()
![]()
![]()
![]()
خدايا، كمكم كن تا آنطوري كه تو ميخواهي باشم. خدايا؛ گناه بسيار كردهام؛ مستحق عذابم، عذابي دردناك. ولي، خدا، به تو اميدوارم. خدايا! تو توبهپذيري، تو بخشندهاي. ميدانم. ميتوانم با كمك تو و توسل به انبيايت، خشنودي تو را به دست آورم. خدايا، از گناهم درگذر و كمك كن دگربار گناهي نكنم. خدايا، كمكم كن تا گناهانم را با كارهاي نيك جبران كنم. خدايا، عبادتهاي ناقابلم را بپذير؛ و اگر نپذيري، خدايا، من بدبختم بيچارهام. خدايا، كمكم كن تا خالص براي تو باشم. خدايا، كمكم كن تا شكر تو را به جاي آرم. خدايا، كمكم كن تا راه شهيدان، راه مولايم، حسينبنعلي(ع)، را بپيمايم.
شهیدمحمد دهقاندهنوي
خداوندا، به عزت و شوكت و قدرتت، كه درهم شكنندة دشمنان دينت و انقلاب اسلاميمان است، و به خون مظلومين تو را سوگند ميدهم كه مرا در اين آزمايش مقدس، كه براستي تعالي انسانها در آن نهفته است، سربلند گرداني.
شهیدداور دانشكهن
الهي، يا قدوس، يا ارحمالراحمين، من ذليلم. من كوچكم. به عظمت خودت تواناييام ده. با نور خودت آشنايم كن. قطعه قطعة بدن پردردم عاشق اسلام و عاشق شهادت است. خدايا، نگذار چشم بسته از اين دنيا بروم.
شهیدابوالفضل رازقاني
خداوندا، ما را در راهمان ثابتقدم بدار. خداوندا، خودت شاهدي كه من براي اداي تكليفي كه بر گردنم نهادهاي حركت كردم. اگر در اين حركت لغزشي در كارم و يا در اخلاصم ذرهاي اختلال بود، به فضل و كرم خودت از آن درگذر و ما را بيامرز
شهیدمحمود رفيعي مياندشتي
به مردم ما وحدت و در صحنه بودن، به امام ما كمك و هميشه پيروزي، به ياران امام ما صداقت و اخلاص، به علماي ما تفكر و تدبر، به شهداي ما علو درجات، به نويسندگان ما تعهد و مسئوليت و به تمام ما اسلام عطا بفرما.
شهیداحمد دادستان

شهید