تقوى و پرهيزكارى انسان را به جائى مى رساند كه برود خدمت امام زمان و چند روز مهمان ولى عصر بشود هر كس كه با نفسش جهاد كرد دنيا و آخرت مال اوست هركسى كه بر خلاف نفس عمل كرد

يعنى اجتناب از غيبت و تهمت و دروغ خيانت و اذيت مخصوصا در داخل خانه با همسر رفتارش ‍ خوب شد اين يك انسانى است كه اهل تقوى و سرباز حضرت ولى عصر (عليه السلام ) است جنابعالى فرض كنيد امام زمان (عليه السلام ) هميشه در پيش روى شما است و از تمام اعمال شما حاضر و ناظر است چگونه رفتار مى كنى به قول حضرت امام ره فرمود عالم محر خداست در محضر خدا معصيت نكنيد.

روايت دارد كه حكيمه (عليهم السلام ) مى گويد لحظه اى پس تولد حضرت مهدى (عليه السلام ) آن حرضت را در حال سجده ديدم و بر دست راست آن حضرت نوشته شده بود.
جاء الحق و زهق الباطلف ان الباطل كان زهوقا.

((اسراء آيه 81)).

حق آمد و باطل نابود شد.

پس از چهل روز به خانه امام حسن (عليه السلام ) رفتم ديدم حضرت مهدى (عليه السلام ) درخانه راه مى رود چهره اش به قدرى نورانى بود كه نورانى تر از آن نديده بودم و با زبان فصيح سخن مى گويد.

عرض كردم مولاى من اين كودك را پس از چهل روز اين گونه مى نگرم كه راه مى رود.
امام حسن (عليه السلام ) در حالى كه خنده بر لب داشت فرمود:اى عمه آيا نمى دانى كه رشد و نمو يك روز ما امامان مانند رشد و نمو يكسال ديگران است ؟!

حكيمه مى گويد برخاستم و سر مبارك حضرت مهدى (عليه السلام ) را بوسيدم و از نزدش خارج شدم سپس بازگشتم ديگر او را نديدم هر چه در خانه به جست و جوى او پرداختم او را نيافتم به امام حسن (عليه السلام ) عرض كردم مولاى ما كجات فرومد: او را به خدا سپرديم همان گونه كه مادر حضرت موسى (عليه السلام ) موسى را به خدا سپرد (اشاره به اين است كه اين نوزاد بايد مخفى باشد چنان چه موسى (عليه السلام ) را از سر فرعونيان مخفى نمودند.

((بحار، ج 51، ص 19)).