بنام تو اي قرار هستي
سلام و عرض ادب و احترام خدمت مديران و کاربران عزيز
به نظرم رسيد لازمه خدمت همه عزيزان ياد آوري کنم که چقدر خوبه از اينهمه مطلبي که در سايت مي زنيم خودمون هم استفاده کنيم ٬ اين مطلب رو نه تنها خدمت دوستان قديمي که به همه کاربران جديدي که به جمع خانواده ما مي پيوندند و در سايت مطلب مي نويسند عرض مي کنم .
صرف مطلب زدن اگر اثر گذار نباشه چه فايده اي مي تونه داشته باشه ؟ اگر خودمون اين مطالب رو نخونيم و در بهبود اخلاق و روابط ديني و اخلاقي و اجتماعي مون ازشون استفاده نکنيم چه حاصلي ميتونه اين نوشتن ها در بر داشته باشه ؟
بارها پيش اومده که لازم شده به دوستان ياد اور بشم که ما رباط هاي نويسنده نيستيم ٬ ما انسان هاي هدفمندي هستيم که با با يک نيت الهي و يک هدف متعالي در اينجا حضور داريم . ولازمه چنين حضوري اينه که قبل از هرچيز ابتدا از آنچه مي نويسيم و انتظار داريم ديگران بخونند و ازشون درس بگيرند خودمون هم مروري بر نوشته هاي هم داشته باشيم و ابتدا خودمون درس بگيريم بعد انتظار داشته باشيم نوشته هاي ما بر روي ديگران هم اثر بذاره .
نگاهي به اين مطالب بندازيد :
ღ.•*♥*•.ღ آموخته هاي من ღ.•*♥*•.ღ
ღ•*♥*•ღ چقدر خوبه ياد بگيريم كه ......( لطفا همه شركت كنند ) ღ•*♥*•ღ
هيچ فکر کرديد ما اين مطالب رو براي چي نوشتيم ؟
ايا از احاديث ائمه اطهار عليهم السلام درس مي گيريم ؟
آيا از سخنان علما و انديشمندان و بزرگان ديني و عالمان علم اخلاق درس مي گيريم ؟
آيا تلنگري بر انديشه ٬ واقعا تلنگري بر ذهن غبار گرفته باورهاي غلط ما هست و ما را به خود مياره ؟
آيا آنچه که نوشتيم آموخته ام ........... واقعا آموخته بوديم و يا فقط تو اين تاپيک پست زديم
وقتي نوشتيم چقدر خوبه همه ياد بگيريم ٬ شده که نگاهي به جمله بالايي بندازيم و واقعا نکته تازه اي هم ياد بگيريم ؟
اگر اين نوشته ها بر روي خود ما اثر نداشته باشه به شما اطمينان ميدم براي ديگران هم مفيد نخواهد بود ٬ ميدونيد چرا ؟ چون باز هم بزرگان ما گفته اند آنچه از دل برآيد لاجرم بر دل نشيند و لذا اگر اينها برخاسته از دل ما ٬ از فکر ما ٬از احساس ما نباشند بر ديگري هم اثر نخواهند گذاشت .
در پست هاي بعدي دو تا از نوشته هاي قابل تامل دوستان خوبمان را انتخاب کردم که اميدوارم همه بخونند و در آن اندکي تامل کنند. ان شاء الله تاثير مثبتي در رفتار و گفتار و برخورد ها ٬ قضاوتها و در مجموعه روابط عمومي ما داشته باشه .
ازشما دوستان عزيز هم درخواست مي کنم ازبين متن هاي خودتون و ساير دوستان مطالب اثر گذار و مفيد را انتخاب کنيد و براي استفاده ساير دوستان در اين تاپيک قرار بدهيم که هميشه در اسکرول باشه و همه بتونند به راحتي به اين تاپيک دسترسي داشته باشند و از مطالب برگزيده آن استفاده کنند .
ازهمگي التماس دعا

نقل قول