تنبلی همسر ممنوع!
من 7 سال است که ازدواج کردهام. 3 فرزند دارم، تمام وقت کار میکنم و یک روز در هفته به مدرسه شبانه میروم تا مدرکم را بگیرم. شوهرم با پدرش کار میکند اما با او سازگار نیست. هماکنون همسرم در خانه مانده و از این قضیه هم خیلی خوشحال است. از این رو مشغله من زیاد شده، به همین جهت تصمیم گرفتیم که او بهدنبال شغل دیگری نگردد و به جای آن از خانه و بچهها مراقبت کند ولی مشکل اینجاست که او، این کار را هم انجام نمیدهد. همسرم با بچهها در خانه میماند ولی به آنها غذا نمیدهد یا ریخت و پاش بچهها را تمیز نمیکند، لباسها و ظرفها را نمی شوید و هیچ کار دیگری انجام نمیدهد. وقتی من به خانه برمیگردم، غذا را برای افراد خانواده آماده میکنم، خانه را مرتب میکنم، به بچهها در انجام تکالیفشان کمک کرده و به تکالیف درسی خودم میرسم.من بهدلیل اینکه همه کارها را خودم انجام میدهم، به ستوه آمدهام و واقعا میخواهم که همسرم حداقل بعضی از کارها را انجام دهد. چگونه میتوانم همسرم را تشویق کنم که اینقدر تنبل نباشد؟
مسئله تنبلی مردان
برای اینکه از شر تنبلی شوهرتان خلاص شوید باید استراتژیک بیندیشید و موقعیت خودتان را نسبت به همسرتان تغییر دهید. تغییر موقعیتهای رفتاری شما، رفتار همسرتان را تغییر میدهد. نخستین سؤال این است که چگونه موقعیت همسرتان را تغییر بدهید؟ برای اینکه موقعیت را تغییر بدهید، اجازه بدهید به این موضوع توجه کنیم که شما چه میتوانید بکنید تا همسرتان رفتاری متفاوت به نمایش بگذارد. میتوانید:

تنبلی همسر ممنوع!
نقل قول