باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما همکار محترم وبقیه ی دوستان ارجمند
در جای مقدمه :
اختلاف من وانیشتین به سالها قبل بر می گردد
من وانیشتین سالهاست که در عین رفاقت دربعضی نظراتمان با هم اختلاف داریم
آخه من که کمتر از نیلز بوهر نیستم :

اینشتین و
نیلز بوهر در طول دهه ۱۹۲۰ بر سر
نظریه کوانتم اختلاف دارند. این عکس توسط
پاول ارنفست در دسامبر سال ۱۹۲۵ در خلال سفر وی به لایدن گرفته شدهاست
با نشستن نظریه جدید
مکانیک کوانتوم به جای نظریه کوانتوم اولیه که از اواسط دهه ۳۰ قرن ۲۰ آغاز شد، انیشتن اعتراضات خود را نسبت به
تفسیر کوپنهاگی از هم ارزیهای جدید مطرح کرد. مخالفت و اعتراض انیشتن در این باره تا آخر عمرش ادامه یافت. به باور اکثریت افراد علت این مخالفت و اعتراض این بودهاست که انیشتن فردی جبر باور و انعطاف ناپذیر بوده است. آنها به نامهای اشاره میکنند که انیشتن در سال ۱۹۲۶ به
ماکس بورن نوشته و در آن آوردهاست:
مکانیک کوانتوم قطعا مخالف آن چیزی است که تاریخ همیشه اما را به آن میخواند. اما صدایی از درون به من میگوید که این هنوز چیز حقیقی نیست. نظریه چیزهای زیادی میگوید، اما هرگز ما را گامی به راز ‹‹ آن قدیمی ترین›› نزدیک نمیکند. من به هر حال معتقد هستم که خداوند نرد بازی نمیکند.
در جواب به این نوشته،
نیلز بوهر که در مورد نظریه کوانتوم با انیشتن اختلاف نظر شدیی داشت، خطاب به انیشتن چنین گفت:
از تعیین تکلیف کردن برای خدا دست بکش
مناظرات(غیر تلویزیونی!) بوهر- انیشتن در مورد جنبههای اساسی مکانیک کوانتوم در کنفرانسهای سولوای انجام میشد. بخش مهم دیگری از دیدگاه انیشتن مقاله مشهوری است که در سال ۱۹۵۳ توسط انیشتن، پودولسکی و روزن نوشته شد. [۱۳]
اصل مطلب
حالا از این مقدمه بگذریم بحث سر فرق بسیار ! بین خلق وجعل است .
پس برای روشن شدن مطلب ،داوری اختلاف خودمان را به خداوند واگذار می کنیم
چراکه
وَمَا اخْتَلَفْتُمْ فِيهِ مِنْ شَيءٍ فَحُكْمُهُ إِلَى اللَّهِ ذَلِكُمُ اللَّهُ رَبِّي عَلَيهِ تَوَكَّلْتُ وَإِلَيهِ أُنِيبُ(شوري/10)
در هر چيز اختلاف کنيد، داوريش با خداست؛ اين است خداوند، پروردگار من، بر او توکل کردهام
و به سوي او بازميگردم!
پس باهم به جایگزینی کامل بین خلق وجعل در آیات زیر توجه می کنیم
هُوَ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيسْكُنَ إِلَيهَا (الأعراف/189)
يا أَيهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَبَثَّ مِنْهُمَا رِجَالًا كَثِيرًا وَنِسَاءً (النساء/1)
پس دوباره یک بار دیگر!یک نگاهی به این آیه ها در مورد انطباق خلق وجعل
بندازید یعنی
خلق منها زوجها =جعل منها زوجها
خب حالا:
مَا تَرَى فِي خَلْقِ الرَّحْمَنِ مِنْ تَفَاوُتٍ فَارْجِعِ الْبَصَرَ هَلْ تَرَى مِنْ فُطُورٍ(الملک/3)
در آفرينش (خداوند ) رحمان هيچ تفاوتی نميبيني! بار ديگر نگاه کن، آيا هيچ شکاف و خللي مشاهده ميکني؟!
در ضمن اینجانب از شما به خاطر پست مفیدتان تشکر می کنم باور کنید باعث شد نکات جدیدی که قبلا نمی دانستم یاد بگیرم
بازم سپاسگزارم