نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: چرا به زنان پيامبر امهات المسلمين گفته شده و حق ازدواج ندارند؟

  1. Top | #1

    عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    تاریخ عضویت
    August 2009
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,445
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    تقدیم به مادرم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
    تشکر
    79,636
    مورد تشکر
    206,226 در 64,518
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

    توجه چرا به زنان پيامبر امهات المسلمين گفته شده و حق ازدواج ندارند؟




    چرا به زنان پيامبر امهات المسلمين گفته شده و حق ازدواج ندارندآيا اين مساله ظلم در حق زنان پيامبر (ص) نيست ؟؟


    پاسخ :

    1)چون پيامبر صلي الله عليه و آله وسلم پدر روحاني امّت محسوب مي شوند همسران ايشان نيز به خاطر او و به احترام آن حضرت مادر روحاني محسوب مي شوند _ و پدر روحاني و مادر روحاني به کساني گفته مي شود که يک نوع حق معنوي بر ديگران داشته باشند و چه کسي را مي توان يافت که بيشتر از پيغمبر(ص) بر گردن ما حق داشته باشند.

    2) در خصوص قسمت دوّم سؤال شما نيز عرض مي شود اوّلا همچنانکه از شأن نزول آيات قرآن مورد نظر سورة احزاب فهميده مي شود که اين آيات به اين خاطر نازل شد که بعضي به عنوان انتقام جوئي وتوهين به ساحت مقدس پيامبر ( تصميم ازدواج با زنان او را بعد از او گرفته بودند و از اين راه مي خواستند ضربه اي بر حيثيت آن حضرت وارد کنند.

    ثانياٌ : اگر اين مسأله مجاز بود: جمعي به عنوان اينکه همسر پيامبر ( را بعد از او در اختيار خود گرفته اند ممکن بود اين کار را وسيله سوء استفاده قرار دهند و به اين بهانه موقعيت اجتماعي براي خود دست و پا کنند و يا به عنوان اينکه آگاهي خاص از درون خانه پيامبر( و تعليمات و مکتب او دارندبه تحريف اسلام پردازند و يا منافقين مطالبي را از اين طريق در ميان مردم نشر دهند که مخالف مقام پيامبر( باشد ( که اين مطلب مهم مي باشد ).

    و اين خطر هنگامي ملموس تر مي شود که بدانيم گروهي خود را براي اين کار آماده ساخته بودند ، بعضي آنرا به زبان آورده و بعضي شايد تنها در دل داشتند و از جمله کساني را که بعضي از مفسرين اهل سنت در اينجا نام برده اند ، طلحه است

    خداوندي که بر اسرار نهان و آشکار آگاه است براي بر هم زدن اين توطئه زشت يک حکم قاطع صادر فرمود و جلو اين امور را به طور کلّي گرفت و براي تحکيم پايه هاي آن به همسران پيامبر ( لقب ام المؤمنين داد تا بدانند ازدواج با آنها همچون ازدواج با مادر خويش است.

    با توجه به آنچه گفته شد روشن مي شود که چرا همسران پيامبر لازم بود از اين محروميّت استقبال کنند؟!

    در طول زندگي انسان ، گاه مسائل مهمي مطرح مي شود که به خاطر آنها بايد فداکاري و از خود گذشتگي از خود نشان داد و از بعضي از حقوق حقه خود چشم پوشيد به خصوص اينکه هميشه افتخارات بزرگ مسئوليتهاي سنگيني نيز همراه دارد ، بدون شک همسران پيامبر افتخار عظيمي از طريق ازدواجشان با پيامبر کسب کردند داشتن چنين افتخاري نياز به چنين فداکاري هم دارد.

    به همين دليل زنان پيامبر بعد از او در ميان امّت اسلامي بسيار محترم مي زيستند و از وضع خود بسيار راضي و خوشنود بودند و آن محروميت را در برابر اين افتخارات ناچيز مي شمردند ( با استفاده از تفسير نمونه ج 17 ص 404 به بعد) به اين دليل که جضرت به همسرانش گفت : هر که نمي خواهد محروميت ها را پذيرا باشد، از من طلاق بگيرد. (سوره احزاب آيه 53) همسران عرض کردند: ما اين محروميت ها را پذيرا هستيم و افتخار همسري با شما را با چيزي عوض نمي کنيم.




    امضاء








    *******************************

    سکوت
    خطرناک تر از حرفهای نیشداراست
    کسی که
    سکوت می کند روزی حرفهایش را
    سرنوشت به تلخی به شما خواهد گفت

    *******************************
    و قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت،
    که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...

    *******************************






  2. تشكرها 6

    محمدی (27-01-2012), مدير محتوايي (27-01-2012), مدير اجرايي (27-01-2012), صافات (27-01-2012)

  3.  

  4. Top | #2

    عنوان کاربر
    کارشناس افتخاری سایت
    تاریخ عضویت
    January 1970
    شماره عضویت
    1100
    نوشته
    763
    تشکر
    1,690
    مورد تشکر
    4,155 در 728
    وبلاگ
    5
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض قاعده ای کلی که مشمول زنان پیامبر هم میشود

    با تشکر از مطلب ارسال شده!

    اما جا دارد برخی از فرازهای آنرا بصورت برجسته تر اعلام نماییم.

    و آن اینکه اگر همسران پیامبر(ص) محدودیتهایی داشتند، در مقابلش مقام و ارزش بالایی رو کسب کردند!

    چه ارزشی، بالاتر از اینکه، خانومی، همسر مردی باشه که اون مرد، رحمت للعالمینه!

    وَمَا أَرْسَلْنَاكَ إِلَّا رَحْمَةً لِلْعَالَمِينَ(الأنبياء/107)
    ما تو را جز براي رحمت جهانيان نفرستاديم.

    و نباید هم فراموش کنیم که آنها مجبور به انتخاب این نعمت نبودند!

    بلکه میتونستند خیلی راحت و بطرز شایسته ای، از این مرد آسمانی، جدا بشند!

    يا أَيهَا النَّبِي قُلْ لأَزْوَاجِكَ إِنْ كُنْتُنَّ تُرِدْنَ الْحَياةَ الدُّنْيا وَزِينَتَهَا فَتَعَالَينَ أُمَتِّعْكُنَّ وَأُسَرِّحْكُنَّ سَرَاحًا جَمِيلا(الأحزاب/28)
    اي پيامبر! به همسرانت بگو: «اگر شما زندگي دنيا و زرق و برق آن را مي‌خواهيد بياييد با هديه‌اي شما را بهره‌مند سازم و شما را بطرز نيکويي رها سازم!

    وَإِنْ كُنْتُنَّ تُرِدْنَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ وَالدَّارَ الآخِرَةَ فَإِنَّ اللَّهَ أَعَدَّ لِلْمُحْسِنَاتِ مِنْكُنَّ أَجْرًا عَظِيمًا(الأحزاب/29)
    و اگر شما خدا و پيامبرش و سراي آخرت را مي‌خواهيد، خداوند براي نيکوکاران شما پاداش عظيمي آماده ساخته است.»

    خلاصه اینکه همسران پیغمبر(ص) هم، خارج از این قاعده نیستند که:

    هرکه طاووس خواهد /// جور هندوستان کشد


    خصوصا اینکه اصل این محدودیت هم، در جهت حفظ خود آنها از اذیت و آزار مشرکینی بود که نقشه ها بر علیه آنها، در سر داشتند!



  5. تشكرها 5


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi