به گزارش گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، حجت الاسلام حاج شیخ جعفر شجونی یکی از روحانیون مبارز طرفدار حضرت امام خمینی (ره) که از سال 34 تا سال 56 هجری شمسی بارها توسط مأمورین شهربانی و ساواک شاه دستگیر گردید.
خبرگزاری فارس: یک مرتبه به خودم آمدم، دیدم مثل این که اینها از مردن من نه تنها ناراحت نمیشوند بلکه خوشحال هم میشوند، فلذا من هم آنها را تو خماری گذاشتم و از تصمیم خود منصرف شدم.
ایشان خاطرات جالبی از چگونگی برخورد شکنجهگران کمیته مشترک با خود به خاطر دارد که1 اینگونه تعریف میکند:
*در سال 1352 چند وقتی بود که از طرف رژیم شاه به خاطر سخنرانیها و مطالبی که در منبرهایم طرح میکردم ممنوعالمنبر شده بودم.
روزی آقایی از من برای سخنرانی در مسجد حجت واقع در خیابان اتابک خیابان خاوران، روبروی پارک فدائیان اسلام (مسکرآباد سابق) دعوت کرد.
با خودم گفتم اینجا کسی من را نمیشناسد، دعوت آنها را قبول میکنم.
سر وقت در مسجد حجت حضور یافته و بالای منبر رفتم.
حدود نیم ساعت صحبت کرده بودم که ناگهان سر و کلّه مأمورین شهربانی پیدا شد، فهمیدم که برای دستگیری من آمدهاند و به ناچار سخنرانی را نیمه تمام گذاشته و از منبر پایین آمدم.
مرا دستگیر کرده و به پاسگاه هاشم آباد بردند و تا پاسی از شب در آنجا بودم.
سپس یک عینک لاستیکی به چشمم زدند و دیگر جایی را نمیدیدم و مرا به کمیته مشترک ضد خرابکاری رژیم شاه واقع در میدان توپخانه بردند.
از همان لحظه ورود فحاشی و اهانت شروع شد.
سپس مرا به سلول انفرادی فرستادند.
این دفعه بر خلاف دفاعات قبل، نه تنها به لباس روحانیت که لباس پیامبر و ائمه علیهم السلام است توهین میکردند بلکه حیا نمیکردند و به ائمه علیهمالسلام با کمال وقاحت و پر روئی اهانت و فحاشی میکردند و منتظر بودند تا کوچکترین عکس العملی از خود نشان دهم تا همچون توپ فوتبال مرا زیر ضربات مشت و لگد بگیرند.
قبل از دستگیری، دانشجویی را که از من یک اعلامیه مربوط به امام خمینی رضوان الله تعالی علیه گرفته بود، دستگیر کرده بودند و او را تحت شکنجه های شدیدی قرار داده بودند و آن بیچاره هم مجبور شده بود اعتراف کند که آن اعلامیه را از من گرفته، به همین خاطر مرا مورد شکنجه قرار دادند تا بگویم که این اعلامیه را از کجا آوردهام.

نقل قول