صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 28 , از مجموع 28

موضوع: نیایش های الگو

1. Top | #21

عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,508
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    تقدیم به مادرم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها
    مورد تشکر
    206,231 در 64,523
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

9. حضرت عیسی(علیه السلام)

حضرت عیسی(علیه السلام) نیز دعاها و نیایش‌های فراوانی دارد. یكی از این دعاهای او به گونه‌ای بسیار زیبا در قرآن آمده است:

«بارالها! ای پروردگار ما! از آسمان سفره‌ای بر ما فرو فرست تا عیدی برای اول و آخر ما باشد و نشانه‌ای از جانب تو. ما را روزی ده كه تو بهترین روزی دهندگانی».

آن‌چه بیان شد، تنها برخی از نیایش‌هایی بود كه در قرآن از زبان پیامبران الهی نقل شده است؛ توجه به مفاد آن‌ها و درخواست‌هایی كه در این دعاها مطرح شده می‌تواند در جهت دهی به نیایش‌های ما مفید باشد.

9. Jesus (PBUH)

Jesus (PBUH) also has a lot of prayers and the prayers. One of his prayers so beautiful in the Qur'an:

"Allah! O our Lord! First down to us from heaven, trips to the festival for the first and last of us and a sign from You. Our ten day that you're the best of the Providers. "

What was said, only some Nyayshhayy that the Quran is quoted from the Prophet of God, according to the provisions of the requests made in these prayers can be useful in directing our prayers.

امضاء

سکوت
    خطرناک تر از حرفهای نیشداراست
    کسی که
    سکوت می کند روزی حرفهایش را
    سرنوشت به تلخی به شما خواهد گفت

و قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت،
    که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...

2. آیه های انتظار

آیه های انتظار

لیست موضوعات تصادفی این انجمن

3. Top | #22

عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,508
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    مورد تشکر
    206,231 در 64,523
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

نیایش‌های ائمه(علیهم السلام)

علاوه بر پیامبران الهی، اهل بیت پیامبر(صلی الله علیه و آله) به عنوان جانشینان بر حق پیامبر خاتم(صلی الله علیه و آله) به عنوان اسوه و مقتدای ما شمرده می‌شوند و یكی از مهم‌ترین ابعاد زندگی آن‌ها همین پیوند با پروردگار هستی و نیایش با او است.

هرچه در مورد این اصل اساسی زندگی امامان معصوم (علیهم السلام) گفته شود، كم است. در این‌جا تنها به نمونه‌ای از نیایش‌های این بزرگان اشاره داریم:
    دعاهایی كه از پیشوایان معصوم(علیهم السلام) نقل شده، علاوه بر الگو بودن برای ما، میراث گران‌بهایی است كه در دست ما قرار گرفته و شایسته است كه بیش از گذشته مورد توجه و تأمل قرار گیرد.

Prayers Imams (AS)

In addition to the divine messenger, the Prophet (PBUH & HP) as the rightful successor final prophet (PBUH & HP) as a role model and the leader we are considered one of the most important aspects of their lives and the links are with the Lord and pray with him.

The basic principle of life on the infallible Imams (PBUH) said, is low. Here's just a sample of the prayers of the elders refer to:
    Prayers that the infallible Imams (PBUH) has been quoted, in addition to being a role model for our precious heritage that was in our hands, and deserves to be considered by more than the past.

امضاء

سکوت
    کسی که

4. Top | #23

عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,508
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    مورد تشکر
    206,231 در 64,523
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

1. نیایش های امام علی علیه السلام

اولین امام شیعیان، انس و الفت بسیار عجیبی با دعا و نیایش داشت! از این‌رو،‌ امام صادق(علیه السلام) در وصف آن عبد صالح خداوند چنین می‌فرماید: علی(علیه السلام) مردی بسیار نیایش‌گر بود.
    یكی از مشهورترین دعاهای آن حضرت، دعای كمیل است كه در فرازی از آن‌چنین می‌خوانیم:

معبودا! آقای من! پروردگار! پس از پذیرفتن یگانگی تو، و از آن پس كه دلم از شناسایی تو نقش گرفت، و زبانم به نام تو گویا شد، و سویدای دل از محبت تو لبریز گردید؛ و پس از اعتراف صادقانه، و دعای خاضعانه من به پروردگاری تو، آیا ممكن است مرا به آتش دوزخ و بی‌مهری بسوزانی؟! هرگز چنین نیست! تو كریم تر از آنی كه كسی را كه پرورده‌ای تباه‌سازی. یا كسی را كه به درگهت نزدیك ساختی، برانی؛ یا كسی را كه جای دادی، آواره كنی، یا كسی را كه كفایت كردی و بر او رحمت آوردی، به بلا بسپاری.

امضاء

سکوت
    کسی که

5. Top | #24

عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,508
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    مورد تشکر
    206,231 در 64,523
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

1. نیایش های امام علی علیه السلام

اولین امام شیعیان، انس و الفت بسیار عجیبی با دعا و نیایش داشت! از این‌رو،‌ امام صادق(علیه السلام) در وصف آن عبد صالح خداوند چنین می‌فرماید: علی(علیه السلام) مردی بسیار نیایش‌گر بود.
    یكی از مشهورترین دعاهای آن حضرت، دعای كمیل است كه در فرازی از آن‌چنین می‌خوانیم:

معبودا! آقای من! پروردگار! پس از پذیرفتن یگانگی تو، و از آن پس كه دلم از شناسایی تو نقش گرفت، و زبانم به نام تو گویا شد، و سویدای دل از محبت تو لبریز گردید؛ و پس از اعتراف صادقانه، و دعای خاضعانه من به پروردگاری تو، آیا ممكن است مرا به آتش دوزخ و بی‌مهری بسوزانی؟! هرگز چنین نیست! تو كریم تر از آنی كه كسی را كه پرورده‌ای تباه‌سازی. یا كسی را كه به درگهت نزدیك ساختی، برانی؛ یا كسی را كه جای دادی، آواره كنی، یا كسی را كه كفایت كردی و بر او رحمت آوردی، به بلا بسپاری.

invocation of Imam Ali

The first Shia Imam, very strange familiarity with prayer and praise be! Thus, Imam Sadiq (peace be upon him) described in Saleh Abd Allah says: Ali (peace be upon him) was a man of great worshiper.
    The most famous of his prayers, prayer, Camille is in a part of Nchnyn read:

[This! My sir! Lord! After accepting the oneness of you, and after that I recognize your role, and the tongue in thy name seems to be, and Suwayda heart of love, you overflowed was, and after true confession, and prayer, humbly I am your Lord, Have may I burn in hell and injustice? Do not! Karim you more than someone who Tbahsazy Prvrdhay. Or someone close to Drg·ht build on them, or who did it, thou displaced, or who have done enough and have mercy upon him, the plagues polymer.

امضاء

سکوت
    کسی که

6. Top | #25

عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,508
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    مورد تشکر
    206,231 در 64,523
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

2. فاطمه زهرا(علیها السلام)

سرور زنان عالم نیز با خداوند نیایش‌های فراوانی دارد. سلمان فارسی نقل می‌كند: حضرت زهرا(علیها السلام) پس از ملاقات با حوریان بهشتی از خرمای خوش‌بوی بهشتی كه به‌آن حضرت تقدیم داشتند، مقداری به من عطا فرمود، پس از آن، در شهر مدینه با هریك از اصحاب رسول خدا كه ملاقات كردم، می‌گفت: چه عطر دل‌نشینی! آیا مشك ناب با خود داری؟ ...

این ماجرای شگفت‌آور را برای فاطمه زهرا (علیها السلام) بازگو نمودم. در حالی كه متبسم و خوشحال بود، فرمود: این خرمای معطر بهشتی از درختی است كه برای یكی از دعاهای من آفریده شد، و من آن را از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) آموختم، و آن دعا این است:

بسم الله نور النور، بسم الله الذی یقول للشیء كن فتكون، بسم الله الذی یعلم خائنه الاعین و ما تخفی الصدور، بسم الله الذی خلق النور من النور، بسم الله الذی هو بالمعروف مذكور، بسم الله الذی انزل النور علی الطور بقدر مقدور فی كتاب مسطور علی نبی محبور.

امضاء

سکوت
    کسی که

7. Top | #26

عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,508
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    مورد تشکر
    206,231 در 64,523
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

2. فاطمه زهرا(علیها السلام)

سرور زنان عالم نیز با خداوند نیایش‌های فراوانی دارد. سلمان فارسی نقل می‌كند: حضرت زهرا(علیها السلام) پس از ملاقات با حوریان بهشتی از خرمای خوش‌بوی بهشتی كه به‌آن حضرت تقدیم داشتند، مقداری به من عطا فرمود، پس از آن، در شهر مدینه با هریك از اصحاب رسول خدا كه ملاقات كردم، می‌گفت: چه عطر دل‌نشینی! آیا مشك ناب با خود داری؟ ...

این ماجرای شگفت‌آور را برای فاطمه زهرا (علیها السلام) بازگو نمودم. در حالی كه متبسم و خوشحال بود، فرمود: این خرمای معطر بهشتی از درختی است كه برای یكی از دعاهای من آفریده شد، و من آن را از رسول خدا(صلی الله علیه و آله) آموختم، و آن دعا این است:

بسم الله نور النور، بسم الله الذی یقول للشیء كن فتكون، بسم الله الذی یعلم خائنه الاعین و ما تخفی الصدور، بسم الله الذی خلق النور من النور، بسم الله الذی هو بالمعروف مذكور، بسم الله الذی انزل النور علی الطور بقدر مقدور فی كتاب مسطور علی نبی محبور.

Fatemeh Zahra (as)

women of the world are also many prayers to God. Salman Farsi mentions: Hazrat Zahra (as) after meeting heavenly maidens from the date fragrant paradise arises Prophet also have contributed, some have given me, then, in the city of Medina with any of the companions of the Messenger of Allah I met, he said: what a pleasant aroma! Is the problem with pure self-restraint? ... It's an amazing story to Fatemeh Zahra (as) I was told. While smiling and happy, said: This palm-scented paradise of trees for one of my prayers have been created, and I
    have it from the Messenger of Allah (peace be upon him) taught, and that prayer is:

Bismillah Noor Noor. Bismillah Alzy Yqvl Llshy’ out Ftkvn, Bismillah Alzy Ylm Khaynh Alayn We Deals in differnt types Alsdvr, Bismillah Alzy People Eleanor I Noor, Bismillah Alzy Ho Balmrvf said, Bismillah Alzy Anzal Nour Ali Altvr much as possible to fi book Mstvr Ali Nabi man short

ویرایش توسط فاطمی*خادمه یوسف زهرا(س)* : 03-04-2017 در ساعت 01:04
    امضاء

سکوت
    کسی که

8. Top | #27

عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,508
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    مورد تشکر
    206,231 در 64,523
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

3. نیایش امام حسین(علیه السلام)

یكی از بهترین نیایش‌هایی كه در تاریخ ثبت شده، دعای امام حسین(علیه السلام) در صحرای عرفات است كه دارای مضامین بسیار بلند و ارزشمندی است. در بخشی از این نیایش‌، آن حضرت چنین عرض می‌كند:
    خداوندا! اگر بی‌نیازی بوده باشم، بازهم مستمندم، در حالی كه سر تا پا احتیاجم. هرچند دانش فرا بگیرم، بازهم در عین دانایی‌ام نادانم. پس، چگونه می‌توانم در عین جهلم نادان نباشم.

ای خدای من! اختلاف تدبیر،‌و سرعت درهم پیچیدن سرنوشت‌ها با مشیت پیروز تو، بندگان عارفت را از تكیه بر عطای موجود و از نومیدی در ناگواری‌ها باز می‌دارد. ای خدای من! آن‌چه از من در این جهان هستی ساخته است، مناسب كوچكی و ناتوانی من است و آن‌چه از تو پدیدار می‌گردد، زیبندة عظمت توست...

. The prayer of Imam Hussein (peace be upon him)

One of the best prayers in history is the prayer of Imam Hussein (peace be upon him) in the desert of Arafat, which has very high content. As part of this prayer, the Prophet (pbuh) says:
    O God! If I have been unprofitable, I am still in need of help, while still in need of a head. Although I learn the knowledge, I still do not know at the same time. So how can I not be ignorant at the same time. Oh my God! The difference in tactics, and the speed of intertwining the destiny with your triumphant preference, prevents the servants from relying on the present gift and despair of the misfortunes. Oh my God! What made me in this world is suitable for my smallness and disability, and what comes out of you is the beauty of your majesty ....

امضاء

سکوت
    کسی که

9. Top | #28

عنوان کاربر
    مديرکل سايت
    شماره عضویت
    13
    نوشته
    111,508
    صلوات
    32803
    دلنوشته
    77
    مورد تشکر
    206,231 در 64,523
    وبلاگ
    243
    دریافت
    9
    آپلود
    102

4. نیایش‌های امام سجاد(علیه السلام)

كم‌تر كسی است كه كلمه «نیایش»‌را شنیده باشد و در كنار آن، نام مقدس امام سجاد(علیه السلام) را نشنیده باشد. آن‌چه امروز از دعاهای آن حضرت به ما رسیده، در بر دارنده بلندترین مضامین نیایش، همراه با والاترین معارف دینی است. كم‌تر كسی است كه به ژرفای اندیشه‌های تابناك آن برترین نیایشگر به طور كامل پی برده باشد.
    همان‌طور كه می‌دانیم بخشی از نیایش‌های آن حضرت در مجموعه‌ای به نام صحیفه سجادیه گرد آمده است.
    یكی از مشهورترین نیایش‌های آن بزرگوار به دعای ابوحمزه ثمالی معروف است كه در فرازی از آن می‌خوانیم:
    مولای من! دستم را به سوی تو دراز كرده‌ام و به رشته طاعتت از بیم، آویخته‌ام. مولای من! دلم با یاد تو زنده است و مناجات با تو رنج دلهره را از من دور می‌كند؛ ای سرانجام آرزوهایم، و ای تمامی خواهش‌هایم...
    علاوه بر پیامبران و ائمه اطهار(علیهم السلام) می‌توان از نیایش‌های عالمان وارسته و عارفان واصل نیز درس گرفت كه این نوشتار را با نیایشی كوتاه از امام امت(ره) به پایان می‌بریم:
    بار خدایا، كه قلوب اولیا را به نور محبت منور فرمودی، و لسان عشاق جمال را از ما و من فروبستی، و دست فرومایگان خودخواه را از دامن كبریایی خود كوتاه كردی، ما را از این سستی و غرور دنیا هشیار فرما، و از خواب سنگین طبیعت بیدار، و حجاب‌های غلیظ و پرده‌های ضخیم خودپسندی و خودپرستی را به اشارتی پاره كن و ما را به محفل پاكان درگاه و مجلس قدس مخلصان خداخواه بار ده...

4. The prayers of Imam Sajjad (peace be upon him)

Less is the one who heard the word "prayer" and beside it, he has not heard the holy name of Imam Sajjad (peace be upon him). What has come to us from the prayers of the Prophet today, contains the highest themes of prayer, along with the highest religious teachings. Less is one who fully understands the depths of his bright thoughts of the best prayer leader.
    As we know, part of his prayers is gathered in a collection called Sahifeh Sajjadiyeh.
    One of the most famous praises of the great is known as Abu Hamzeh Samali's prayer, which we read in the following verse:
    My dear! I stretched out my hand to you and hailed my thirst for fear. My dear! My heart is alive with your memories, and the chants with you distract me from the pain of distress; you end up wishing, and you will give us all.
    In addition to the Prophets and Imams (PBUH), one can learn from the prayers of the great scholars and the mystics who filed this text with a short exposition of the Imam of the Ummah:
    God bless you, who gave the love of love to the beloved's heart, and relaxed the love palette of us from us and me, and shortened the hand of the selfish men from your royal robe, make us aware of this weakness and pride of the world, and sleep Heavily awakens the nature, tearing the thick veils and thick curtains of selfishness and selfishness, and bring us to the clean circle of the holy shrine and the Holy House

پی‌نوشت‌ها

1. وصیت‌نامه سیاسی الهی امام خمینی(ره)، ص 3
    2. اعراف: 23
    3. نوح: 28
    4. ابراهیم: 40 و 41
    5. نمل: 19
    6. انبیاء: ‌87
    7. همان: 89
    8. یوسف: 33
    9. مؤمنون: 28

امضاء

سکوت
    کسی که

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع