گوشت ماهی
گوشت ماهی غذای زیبایی است که در سالهای اخیر توجه خاصی به آن شده است.
در آمریکا سالیان درازی به آمریکاییان گفته می شد که ماهی بخورند تا اینکه اخیرا امریکاییان مصمم شده اند و آن را می خورند زیرا ماهی برای زیبایی عالی است.
گوشت ماهی دارای همان پروتئینی است که در گوشتهای حیوانی وجود دارد ولی چیزهای دیگری دارد که گوشتهای حیوانی ندارد.
زیرا گوشت ماهی دارای یک نمک معدنی زیبا کننده به نام (یود) می باشد.
اخیراً کشف کرده اند که ماهی خاصیت دیگری هم دارد و آن این است که کولسترول را تقلیل می دهد به همین جهت است که شعار جدید پیدا شده است که آن شعار می گوید (ماهی بخورید تا عمر طولانی کنید) بطور کلی گوشت ماهی کم چربی ترین گوشتهای حیوانی است چنانکه گوشت گاو تا چهل درصد چربی دارد و این مقدار چربی برای ما فوق العاده مضر است و حال آنکه ماهی بیش از پانزده درصد چربی ندارد و این مقدار چربی خطر کمتری برای ما دارد.
تمام ماهیهایی که در دریا زندگی می کنند در رژیم غذایی زیبایی اهمیت زیادی دارند و شما می توانید یکی از آنها را که به ذائقه شما خوش می آید انتخاب کنید.
با این لیست طرفداران مصرف ماهی می توانند هر روز یک نوع مخصوصی از ماهیهای دریا مصرف نمایند.
ماهی را در روغن جوش و داغ نپزید و سرخ نکنید بلکه کمی روغن نباتی به آن بمالید تا به آن طعم خوبی بدهد و آن را در کوره و یا در تابه بپزید.
اگر برای مصرف ماهی سوس درست می کنید نصف آن را کره و نصف دیگر را روغن مایع انتخاب کنید و جعفری را ریزه ریزه کرده در آن بریزید.
در سیسیل که محصولات دریایی را به خوبی می شناسند، مردم آنجا ماهی را با روغن زیتون و آب لیموی تازه می پزند.
این طرز پختن طعم و مزه مخصوصی به ماهی می دهد.
هزینه خرید گوشت همیشه یک چهارم هزینه غذایی هر خانواده است و هر قدر سطح زندگی بین مردم کشوری بالا رود بهمان میزان در بودجه خانواده یک چهارم هزینه خرید گوشت بالا می رود.
از هزاران سال پیش گوشت یکی از غذاهای اصلی انسان ماقبل تاریخ بوده است و امروز هم یکی از غذاهایی است که برای دستگاه بدن پروتئین از نوع عالی را به قول دکتر هاوزر فراهم می آورد، ولی بهرحال در مصرف آن باید اندازه نگهداشت گوشت سرشار از فسفر، پتانسیم و املاح معدنی دیگری است و همچنین دارای ویتامینهای (ب) و (پ پ) می باشد ولی از لحاظ کلسیم فقیر است.