صفحه 18 از 21 نخستنخست ... 81415161718192021 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 171 تا 180 , از مجموع 210

موضوع: خوردنی های شفا بخش

جهت مشاهده مطالب کارشناسان و کاربران در این موضوع کلیک کنید    محبوب کن - فیس نما
  1. Top | #171

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض








    گوشت ماهی

    گوشت ماهی غذای زیبایی است که در سالهای اخیر توجه خاصی به آن شده است.
    در آمریکا سالیان درازی به آمریکاییان گفته می شد که ماهی بخورند تا اینکه اخیرا امریکاییان مصمم شده اند و آن را می خورند زیرا ماهی برای زیبایی عالی است.
    گوشت ماهی دارای همان پروتئینی است که در گوشتهای حیوانی وجود دارد ولی چیزهای دیگری دارد که گوشتهای حیوانی ندارد.
    زیرا گوشت ماهی دارای یک نمک معدنی زیبا کننده به نام (یود) می باشد.
    اخیراً کشف کرده اند که ماهی خاصیت دیگری هم دارد و آن این است که کولسترول را تقلیل می دهد به همین جهت است که شعار جدید پیدا شده است که آن شعار می گوید (ماهی بخورید تا عمر طولانی کنید) بطور کلی گوشت ماهی کم چربی ترین گوشتهای حیوانی است چنانکه گوشت گاو تا چهل درصد چربی دارد و این مقدار چربی برای ما فوق العاده مضر است و حال آنکه ماهی بیش از پانزده درصد چربی ندارد و این مقدار چربی خطر کمتری برای ما دارد.
    تمام ماهیهایی که در دریا زندگی می کنند در رژیم غذایی زیبایی اهمیت زیادی دارند و شما می توانید یکی از آنها را که به ذائقه شما خوش می آید انتخاب کنید.
    با این لیست طرفداران مصرف ماهی می توانند هر روز یک نوع مخصوصی از ماهیهای دریا مصرف نمایند.
    ماهی را در روغن جوش و داغ نپزید و سرخ نکنید بلکه کمی روغن نباتی به آن بمالید تا به آن طعم خوبی بدهد و آن را در کوره و یا در تابه بپزید.
    اگر برای مصرف ماهی سوس درست می کنید نصف آن را کره و نصف دیگر را روغن مایع انتخاب کنید و جعفری را ریزه ریزه کرده در آن بریزید.
    در سیسیل که محصولات دریایی را به خوبی می شناسند، مردم آنجا ماهی را با روغن زیتون و آب لیموی تازه می پزند.
    این طرز پختن طعم و مزه مخصوصی به ماهی می دهد.
    هزینه خرید گوشت همیشه یک چهارم هزینه غذایی هر خانواده است و هر قدر سطح زندگی بین مردم کشوری بالا رود بهمان میزان در بودجه خانواده یک چهارم هزینه خرید گوشت بالا می رود.
    از هزاران سال پیش گوشت یکی از غذاهای اصلی انسان ماقبل تاریخ بوده است و امروز هم یکی از غذاهایی است که برای دستگاه بدن پروتئین از نوع عالی را به قول دکتر هاوزر فراهم می آورد، ولی بهرحال در مصرف آن باید اندازه نگهداشت گوشت سرشار از فسفر، پتانسیم و املاح معدنی دیگری است و همچنین دارای ویتامینهای (ب) و (پ پ) می باشد ولی از لحاظ کلسیم فقیر است.





    امضاء


  2. # ADS

    آیه های انتظار

    آیه های انتظار


    لیست تبلیغات متنی انجمن

     

  3. Top | #172

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض








    ماست

    بهترین درمان برای روده ها که سلامت و طول عمر نیز ارزانی می دارد.
    به نظر می رسد که خواص ماست از زمانهای بسیار قدیم شناخته شده است. در تورات آمده است که ابراهیم به فرستادگان خدا نان پخته در خاکستر آتش و شیر شیرین و شیر ترش داد.
    شیر ترش که در تورات نام برده شده است شیر خمیر شده بوده و جد اعلای ماستی است که اکنون در تمام کشورها آن را تهیه کرده و استفاده می کنند. پیشرفت صنایع لبنیات سازی در تهیه ماست هم تأثیر گذارده، بطوری که اکنون ماست در مقیاس بزرگی تهیه و در اختیار مصرف کنندگان قرار دارد.
    هومر و هزیود از شعرای یونان باستان در آثار خود نقل می کنند که یونانیها و رومیان در آخر ضیافتهای مجلل خود که غذاهای چرب و سنگینی خورده بودند نوعی شیر بسته می نوشیدند تا غذای آنها را تحلیل برد و هضم کند. ماست که از تخمیر شیر درست می شود و در مشرق زمین زیاد معمول بود به وسیله جنگجویان صلیبی از شرق به غرب برده شد و در اروپا رواج یافت. می گویند فرانسوای اول پادشاه فرانسه مریض شد و اطبا از معالجه او درماندند تا این که او پزشکی را از قسطنطنیه احضار کرد. این پزشک که یک یهودی بود بیماری فرانسوای اول پادشاه فرانسه را با ماست معالجه کرد و شفا بخشید.







    امضاء


  4. Top | #173

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض







    ارزش غذایی ماست

    ماست غذایی است که از بستن شیر به وسیله نوعی میکروب که به آن یاسیلیس بلغاری می گویند به دست می آید.
    دکتر گیلورد هاوزر غذاشناس نامی جهان در کتابهای خود طول عمر مردم بلغارستان را در اثر مصرف ماست می داند. شاید به همین علت بسیاری از چوپانهای بلغارستان که زیاد ماست می خوردند سالم و با نشاط هستند و در صد سالگی مثل جوانها فعالیت دارند. خواص غذایی ماست مثل شیر است ولی همین شیر بسته که ماست را به وجود می آورد زودتر از شیر هضم می شود و بعلاوه دارای خاصیت ضد عفونی کننده روده ها نیز هست.
    ماست در روده های ما که ستونهای میکروب جمع شده اند و هر روز حداقل هشتاد گرم از این میکروبها با تخلیه فضولات دفع می شود مثل جارویی است که آنها را پاک می کند زیرا باکتری های مفید ماست در روده ها زیاد می شوند و به جنگ میکروبهای مضر برمی خیزند.
    آمیولیتها یا ساکارولیتها که تغییر شکل داده و به مواد هضم شدنی هیدرات دوکربن، نشاسته و مواد قندی تبدیل می شوند مثل میکروبها مفید هستند و حتی اگر به مقدار زیادی هم باشند تولید اختلال نمی کنند ولی برعکس پروتئولیتها که به مواد پروتئینی غذا حمله می برند علت پیدایش بسیاری از اختلالات روده ها هستند که افزایش و ازدیاد شدید آن که به اصطلاح به آن پرترید می گویند موجب بیماری اسهال می شود.
    از این رو کسانی که غذایشان بیشتر مواد سفیده ای گوشتی است باید میوه و سبزی بخورند تا تعادل برقرار شود، والا میکروبهای مضر در روده ها زیاد خواهد شد. ماست در تغذیه این نقش را بازی می کند که برای روده های ما میکروبهای مفیدی تولید می کند که آن میکربهای مفید به جنگ میکروبهای مضر روده ها می روند.
    باسیل بلغاری که در ماست وجود دارد این مزیت را دارد که در مقابل عمل مخمرهای هاضمه مقاومت می کند و فعالیت خود را در محیط روده ها گسترش می دهد.
    مچنیکوف زیست شناس معروف که تحقیقات و مطالعات قابل توجهی درباره مخمر هاضمه کرده است عقیده دارد ماست بهترین درمان روده هاست.
    مصرف ماست به چه کسانی تجویز می شود؟

    مصرف ماست به همه، حتی بچه های کوچک که به هشت یا ده ماهگی رسیده اند، تجویز می شود. کسانی که نمی توانند شیر را هضم کنند و در مقابل موادی که از شیر ساخته می شود حساسیت دارند اغلب ماست را می توانند تحمل کنند و هضم نمایند. بعضی به اشتباه معتقدند که ماست کلسیم بدن را کم می کند و به اصطلاح ضعف می آورد، حال آنکه این نظر به هیچ وجه درست نیست و برعکس ماست سرشار از کلسیم و املاح معدنی است و مثل شیر دارای خواص نیروبخش است.






    امضاء


  5. Top | #174

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    مصرف ماست به چه کسانی تجویز می شود؟

    مصرف ماست به همه، حتی بچه های کوچک که به هشت یا ده ماهگی رسیده اند، تجویز می شود. کسانی که نمی توانند شیر را هضم کنند و در مقابل موادی که از شیر ساخته می شود حساسیت دارند اغلب ماست را می توانند تحمل کنند و هضم نمایند. بعضی به اشتباه معتقدند که ماست کلسیم بدن را کم می کند و به اصطلاح ضعف می آورد، حال آنکه این نظر به هیچ وجه درست نیست و برعکس ماست سرشار از کلسیم و املاح معدنی است و مثل شیر دارای خواص نیروبخش است.




    امضاء


  6. Top | #175

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    مصرف ماست برای این اشخاص کاملاً ضرورت دارد:


    تمام کسانی که روده های علیل دارند. وقتی به طور مرتب ماست بخورند از حوادث ناگواری که در اثر غذای گوشتی و تحریکات روده ای پیش می آید در امان خواهند بود.
    کسانی که هضم کندی دارند و یا یبوست، اسهال، آپاندیس، کولیت، انسداد روده ها، کولی باسیلوز، نفس بدبو، بی خوابی و ضعف عصبی دارند چون این امراض در اثر اختلال روده ها پدید می آید به آنها توصیه می شود که حتماً ماست مصرف کنند.
    همچنین به کسانی که به ناچار تحت معالجه با آنتی بیوتیکها قرار گرفته اند، چون قارچهای میکروسکوپی آنتی بیوتیک، فلور روده ای آنها را خراب می کند و ماست از غذاهایی است که در جهت مساعدی دوباره فلور روده ای را می سازد توصیه می شود.





    امضاء


  7. Top | #176

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    چه ماستی باید انتخاب کرد؟

    ماستی که به طریق پاستوریزه تهیه می شود خوب است ولی خودتان هم در خانه می توانید ماست تهیه کنید. ترتیب تهیه آن این است که شیر را بجوشانید وقتی نیم گرم شد در همان ظرف کمی ماست به آن بزنید. بعد در آن را بگذارید و روی آن حوله ای یا پارچه ای بیندازد تا کم کم سرد شود و ماست ببندد.
    از ماست در ایران خوراکیهای متنوعی درست می کنند که از آن جمله آش ماست، ته چین بره و خورش ماست است. خورش ماست را باید از ماست شیر بز یا میش تهیه کرد تا در موقع جوشیدن نبرد و تکه تکه نشود. همچنین ماست را با آب مخلوط کرده و از آن دوغ درست می کنند.
    حکیم موفق هروی در کتاب خود راجع به ماست و دوغ چنین می نویسد: ماست از شیر سردتر است، حرارت بشکند و روزی که رنج رسیده بود، مرد را اندر گرما چون ناشتا بخورد نیک بود و دوغ سردتر از ماست است. معده گرم و گرمی داران را موافق باشد ولیکن عصب را زیان کند.




    امضاء


  8. Top | #177

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض






    چای


    چای در زیبایی شما چه نقشی دارد؟
    بوته چای که شکل درخچه ای دارد ارتفاع آن به یک تا دو متر می رسد و همیشه سرسبز است و در چین، ژاپن، هندوستان، سیلان، ایران و امریکا می روید.
    برگ چای دندانه دار، سرتیز، کوتاه و دارای دمبرگ است، گلهای آن سفید و دارای پنج گلبرگ است. از بوته چای فقط برگ آن مصرف می شود و خرید و فروش آن یکی از تجارتهای بزرگ دنیا شده است که بسیاری از بازرگانان چای در دنیا به ثروت رسیده اند.
    معمولاً از درختچه چای سه بار در هر سال برگ چینی می کنند و تا عمر درختچه هشت ساله یا ده ساله شد بهره برداری از آن را متوقف می سازند و می گویند پیر شده و دیگر بهره برداری از آن صرف ندارد.






    امضاء


  9. Top | #178

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض





    تاریخچه چای


    تاریخ چای با افسانه های زیبایی آمیخته است: می گویند یکی از برهمنان که اهل عبادت بود می خواست شبانه روز در عبادت باشد و خواب به چشمش نیاید ولی روزی که مشغول عبادت بود ناگهان خواب او را در ربود و در خواب قیافه زنی را که سابقا دوست داشت به چشمش دید، از شدت خشم و غضب از خواب بیدار شد و برای تنبیه خود مژه های چشمان خود را چید و به زمین ریخت که دیگر خواب به چشمان او نیاید، فردای آن روز در محلی که او مژگان خود را ریخته بود دو درختچه سبز شدند که همان چای امروز است و برگهای این درخت خواص سرزندگی و نشاط روح را در خود داشتند. هندیها با این افسانه چای را به هند انتساب می دهد ولی غافلند که دو یا سه هزار سال قبل از ظهور مسیح مصرف چای در زمانهای بسیار قدیم مخصوصاً در چین معمول بوده است، به هر حال کشف چای و مصرف آن تاریخی قدیمی دارد که با افسانه های زیادی آمیخته است و چینی ها و هندیها بر سر این که چای اول در چین بوده یا در هند گفتگو و مجادله دارند ولی آنچه مسلم است این است که چای یکی از گیاهان قدیمی است که بشر هزاران سال است با آن آشنایی دارد. تهیه چای بستگی به محیط تولید آن دارد.
    چای سبز که در چین مصرف زیاد دارد برگ برگ چیده می شود. موادی که در برگ چای سبز وجود دارد و باعث تخمیر آن می شود با حرارت آفتاب و و یا کوره آتش خارج می شود و بعد این برگها را می کوبند و از آن چای سبز که در چین زیاد مصرف می شود به دست می آورند.
    در چین آداب و رسوم خاصی برای چیدن برگ چای وجود دارد از جمله چای سلطنتی را به وسیله دختران جوان که هر روز لباسهای خود را عوض می کند و دستکشهای مخصوصی به دست می کنند و خود را معطر می سازند و برگ چای را می چینند تهیه می کنند. هنگامی که این دختران با این لباسهای رنگارنگ مشغول چیدن چای می شوند باید سکوت محض حکمفرما باشد و آنها در آن سکوت کار خود را انجام دهند.






    امضاء


  10. Top | #179

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض





    خاصیت غذایی چای


    چای مثل قهوه و دیگر دمکرده ها ارزش غذایی ندارد. برگهای چای دارای مقدار کمی مواد ازته روغنهای مایع، موم، سلولز، انواع رزین سقز می باشد. طبق اکتشافات خیلی جدید چای دارای فلوئور است و چنان که می دانید فلوئور ماده گرانبهایی است که از کرم خوردگی دندانها جلوگیری می کنند.
    چایی که ما می خوریم دارای دو عنصر مهم است که یکی تانن است که در دمکرده چای وجود دارد و به آن خاصیت ادرار آور می دهد و دیگری یک ماده محرک است که مشابه کافئین در قهوه است و به نام تئین و تئوفلین معروف می باشد و سیستم اعصاب را تقویت می کند.
    زیاده روی در مصرف چای برای کسانی که اعصابی حساس دارند اختلالاتی ایجاد می کند که معروف به مسمومیت از چای است و به نام بیماری تئیسم مشهور است. چای برای همه به شرطی که در مصرف آن رعایت اعتدال شود تجویز می شود؛ کسانی که کارهای فکری می کنند با نوشیدن چای حافظه خود را تقویت می کنند.
    چای برای کسانی که بیماری قلبی دارند و یا به اختلال عصبی مبتلا هستند منع شده است. بچه ها باید به اندازه معتدل چای بخورند.
    چای مقوی دستگاه هاضمه است و عمل کبد را آسان کرده و ضد اسهال است، زیرا دارای کافئین و تئوبرومین است.
    چای با املاح آهکی، آهن، ژلاتین و ظروف غیر لعابی ناسازگاری دارد و به همین علت است که چای با آبهایی که آهک دارند خوب به عمل نمی آید و طعم مطبوعی پیدا نمی کند.







    امضاء


  11. Top | #180

    عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    تاریخ عضویت
    December 2012
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    10,754
    صلوات
    14
    دلنوشته
    1
    اللهم صلی علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم
    تشکر
    8,100
    مورد تشکر
    6,954 در 2,149
    دریافت
    0
    آپلود
    0

    پیش فرض








    تاريخچه چاى

    تاريخ چاى با افسانه هاى زيبايى آميخته است : مى گويند يكى از برهمنان كه اهل عبادت بود مى خواست شبانه روز در عبادت باشد و خواب به چشمش نيايد ولى روزى كه مشغول عبادت بود ناگهان خواب او را در ربود و در خواب قيافه زنى را كه سابقا دوست داشت به چشمش ديد، از شدت خشم و غضب از خواب بيدار شد و براى تنبيه خود مژه هاى چشمان خود را چيد و به زمين ريخت كه ديگر خواب به چشمان او نيايد، فرداى آن روز در محلى كه او مژگان خود را ريخته بود دو درختچه سبز شدند كه همان چاى امروز است و برگهاى اين درخت خواص سرزندگى و نشاط روح را در خود داشتند. هنديها با اين افسانه چاى را به هند انتساب مى دهد ولى غافلند كه دو يا سه هزار سال قبل از ظهور مسيح مصرف چاى در زمانهاى بسيار قديم مخصوصا در چين معمول بوده است ، به هر حال كشف چاى و مصرف آن تاريخى قديمى دارد كه با افسانه هاى زيادى آميخته است و چينى ها و هنديها بر سر اين كه چاى اول در چين بوده يا در هند گفتگو و مجادله دارند ولى آنچه مسلم است اين است كه چاى يكى از گياهان قديمى است كه بشر هزاران سال است با آن آشنايى دارد. تهيه چاى بستگى به محيط توليد آن دارد.
    چاى سبز كه در چين مصرف زياد دارد برگ برگ چيده مى شود. موادى كه در برگ چاى سبز وجود دارد و باعث تخمير آن مى شود با حرارت آفتاب و و يا كوره آتش خارج مى شود و بعد اين برگها را مى كوبند و از آن چاى سبز كه در چين زياد مصرف مى شود به دست مى آورند.
    در چين آداب و رسوم خاصى براى چيدن برگ چاى وجود دارد از جمله چاى سلطنتى را به وسيله دختران جوان كه هر روز لباسهاى خود را عوض ‍ مى كند و دستكشهاى مخصوصى به دست مى كنند و خود را معطر مى سازند و برگ چاى را مى چينند تهيه مى كنند. هنگامى كه اين دختران با اين لباسهاى رنگارنگ مشغول چيدن چاى مى شوند بايد سكوت محض ‍ حكمفرما باشد و آنها در آن سكوت كار خود را انجام دهند.





    امضاء


صفحه 18 از 21 نخستنخست ... 81415161718192021 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  
© تمامی حقوق از جمله طراحی قالب برای سایت آیه های انتظار محفوظ می باشد © طراحی و ویرایش Masoomi بر قالب منتشر شده از ویکی وی بی