تلاوت های قرآن مقام معظم رهبری
در این روزهای پربرکت و ملکوتی که نسیم رمضان وزیدن گرفته و فصل بهار قرآن از راه رسیده است:
چه خوش است صوت قرآن ز تو دلربا شنیدن
به رخت نظاره کردن سخن خدا شنیدن

| ❤ |
تلاوت های قرآن مقام معظم رهبری
در این روزهای پربرکت و ملکوتی که نسیم رمضان وزیدن گرفته و فصل بهار قرآن از راه رسیده است:
چه خوش است صوت قرآن ز تو دلربا شنیدن
به رخت نظاره کردن سخن خدا شنیدن
موضوعات تصادفی این انجمن:
- آیا انسان نیز می تواند مظهر العجایب خلق کند؟
- احسان به والدین، مطلق، امّا اطاعت از والدین،...
- <:::> نسخ از منظر روض الجنان...
- روانشناسی قرآنی: مبحث شرک
- قوانین معنوی قرآن برای موفقیت
- قربان و قربانی در قران
- ۩^^❀^^۩ منطقه ممنوعه سجده گاه۩^^❀^^۩
- @@@@ويژگيهاي عالمان واقعي در قرآن@@@@
- لطفا جوگیر نشوید
- زمین از آن مسلمین می شود!

| ❤ |
«و نفْسٍ و ماسوَّیها»
اگرچه آباد كردن هر بخشى از این مجموعهى عالمِ وجود كه دست ما به آن مىرسد، ارزش والایى دارد، اما هیچ آباد كردنى به پاى آباد كردنِ روان انسان و فكر انسان - كه در حقیقت راه آیندهى او را ترسیم مىكند - نمىرسد. شما مسؤولان آموزش و پرورش، به حیث این كه معلّمان و برنامهها و بقیهى ابزار و ادوات كار در اختیارتان است، اوّلین سنگِ بناهاى شخصیت فكرى هر موجود بشرى را كه در این كشور پهناور و بزرگ رو به رشد است، مىگذارید. فكر و روان انسان، عزیزترین پدیدهى این عالم وجودى است كه ما آن را تاكنون شناختهایم - «و نفْسٍ و ماسوَّیها» كه خداى متعال به آن سوگند یاد مىكند - و واقعش هم همین است. اگر فكر انسانها و روح آنها - كه دو مقوله است - درست شد، همه چیز درست خواهد شد؛ چون عالم دستخوش انسان است و انسان هم در حقیقت، تركیبى از همین است. 1

| ❤ |
قد افلح من زكاها»
در سورهى «والشمس»، «قد افلح من زكاها و قد خاب من دساها» رستگار شده است آن كس كه نفس را تزكیه كند، صفات و خلقیات و استعدادهاى والاى انسانى را كه در وجود همهى انسانها نهفته و پنهان است رشد بدهد. «و قد خاب من دساها» اما آن كسى كه این خصلتهاى نیك انسانى، این صفات والاى الهى كه در وجود انسان هست را ندیده بگیرد، یقیناً در میدانهاى زندگى به شكست، به نومیدى، به دلسردى مبتلا خواهد شد. البته در سورهى «سبح اسم ربك الاعلى» كه مىفرماید: «قد افلح من تزكى» در روایت داریم كه در اینجا تزكى مراد تزكیهى مالى است، حقیقت هم همین است ما باید هم از لحاظ اخلاقیات نفسانى خودمان را تزكیه كنیم، هم كسانى كه مال دارند از لحاظ مالى خودشان را تزكیه كنند. 2
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)