نوشته اصلی توسط
سبز علوی
ببخشید این بهاءالدین نقشبند همون بنیانگذار طریقت ظاله نقشبندیه و همونیه که حنفی مذهب هست یا فرد دیگریست؟
بسم الله خیر الاسماء
سلام علیکم و رحمه الله
بنده حقیر نه اشراف زیادی بر جناب خواجه حورای مغربی دارم نه جناب بهاء الدین نقشبندی
البته تعریف شخص اول را از بزرگانی شنیده ام.اما مطلبی خدمت شما بزرگوار عرض میکنم امیدوارم راهگشا باشد.
ببینید گرامی بسیار اتفاق افتاده است در طول تاریخ شخصی عارف و بزرگ و شیعه و ولایی و دارای کمالات بسیاری بوده است
و لیکن بعد از او افرادی نالایق و منحرف به اسم و رسم او گروه گروه شدند و نه راه شخص مذکور را برگزیدند بلکه بسیار انحرافاتی
پیش آمد و خطاهای بزرگ سر زد.این بدان معنی نیست که ان آقای سر سلسله خطاکار بوده بلکه انحراف بعد از آن شخصو در مریدان
به ظاهر و به اسم او انجام پذیرفته است.مثلا الان سلسله دراویشان گنابادی را داریم که بزرگ اینها شخصی بوده بنام حاج ملا محمد سلطان
گنابادی قدس الله سره صاحب تفسیر گرانسنگ بیان السعاده.شخصی به این عظمت ولی حالا شما مریدان و کسانی که به اسم او هستند را
ببینید چقدر منحرف و ضال هستند و چه کارها که نمیکنند.منظورم این است که خیلی روی شخص ها و اینکه حال سنی بوده تقیه میکرده نمیکرده
تاریخ تحریف شد و ...تکیه نکنید بلکه همان جمله مولا
را که انظر الا ما قال و لا تنظر الی من قال یعنی ببین چی میگوید نه اینکه چه کسی میگوید
اگر همین جملات از کافری هم صادر شود بنده پذیرا هستم چون میفهمم که بوی توحید دارد.در هر صورت میبخشید اگر مطلبی بود محبت بفرمایید
در پیام خصوصی مطرح کنید.در پناه خدا