صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 410111213141516 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 131 تا 140 , از مجموع 151

موضوع: فاطمه علیها السلام الگویی بی بدیل گذری بر سیره و سخن فاطمه علیها السلام

1. Top | #131

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    تقدیم به روح پاک و ملکوتی خانم فاطمه زهرا مرضیه سلام الله علیها
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

دعای دیگری از بانوی بزرگوار اسلام حضرت زهرا علیها السلام است که می فرمایند:
    خداوندا بدانچه بر من روزی کرده ا ی قانعم گردان و تا وقتی که مرا در این دنیا نگه داشته ای، عیب هایم را بپوشان و همیشه سالم بدار و چون مرا از دنیا بردی، ببخش و بیامرز!
    خداوندا، مرا در طلب چیزی که برایم مقدر نکرده ا ی، ناتوان مکن و آن چیزی که بر من مقدر فرموده ای، برایم سهل و آسان گردان!
    خداوندا، بر پدر و مادرم و هر که حق نعمتی بر من دارد، بهترین پاداش را مرحمت کن! خداوندا، مرا برای آنچه آفریده ا ی، فارغ گردان و مرا به آنچه خود عهده دار شده ا ی تا برایم فراهم سازی، مشغول نگردان و گرفتار عذابم نکن و من از تو آمرزش طلب می کنم، مرا محروم نگردان و من از تو درخواست دارم؛ خداوندا، نفس مرا در

امضاء

2. آیه های انتظار

آیه های انتظار

لیست موضوعات تصادفی این انجمن

3. Top | #132

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

دعای دیگری از حضرت فاطمه علیها السلام به شرح زیر است:
    حضرت زهرا علیها السلام به دیدار رسول خدا صلی الله علیه و آله رفت. پیامبر فرمود: «آیا مایلی که تو را توشه ا ی دهم»؟!
    عرض کرد: «آری، یا رسول الله!» فرمود: بگو «خداوندا، ا ی پروردگار ما و پروردگار همه چیز، ا ی فرستنده تورات و انجیل و فرقان! ای شکافنده دانه و هسته! من از شر هر جنبنده ا ی به تو پناه می برم که اختیار کامل او در دست تو است. تو سرآغازی و پیش از تو هیچ چیز نبوده و تو آن سرانجامی که پس از تو چیزی نخواهد بود و تو آن ظاهری که بالاتر از تو چیزی نیست و آن باطنی هستی که پس از تو چیزی نیست؛ بر محمد و خاندان محمد صلی الله علیه و آله درود فرست و قرض مرا ادا کن و مرا از نیازمندی، بی نیاز فرما و هر کاری را بر من آسان کن! ای بخشنده ترین بخشایندگان!(2)
    در احادیث ائمه اطهار علیهم السلام تأکید و تشویق بسیاری _ درباره تسبیحات اربعه وارد شده است. تا آنجا که امام باقر علیه السلام می فرماید: «ما عُبِدَ اللَّهُ بِشَیی ءٍ مِنَ التَّحْمِیدِ اَفْضَلَ مِنْ تَسْبِیحِ فاطِمَهَ علیها السلام وَلَوْ کانَ شَیی ءٌ اَفْضَلَ مِنْهُ لَنَحَلَهُ رَسُولُ اللَّهِ فاطِمَهَعلیهاالسلام؛ از جهت حمد و ذکر، خدا با چیزی بهتر از تسبیح حضرت فاطمه زهرا علیها السلام عبادت نشده است. اگر عملی بهتر از آن بود، پیامبر خدا آن را به زهرا علیها السلام
    عطا می کرد».(1)

امضاء

4. Top | #133

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

امام صادق علیه السلام نیز فرموده اند:
    «تَسبیحُ فاطِمَهَ فی کُلَّ یومٍ دُبُرَ کُلِّ صَلواهٍ اَحَبُّ اِلَی مِن صَلوهِ اَلفِ رکعَهٍ فی کُلِّ یومٍ و اِنّا لَنَا مُرُصِبیا نَنا بِهِ کَما نَأمرهُم بِالصَّلوه؛ تسبیح فاطمه علیها السلام درهر روز بعد از نماز نزد من محبوب تر از هزار رکعت نماز در هر روز است و ما کودکان خود را به آن امر می کنیم، همان گونه که ایشان را به نماز دستور می دهیم».(2)
    تا آنجا که در روایت اهل بیت علیهم السلام آمده است:
    «اِنَّ الصَّلوهِ الخالِیهَ مِنهُ تُرَدُّ عَلی صاحِبِها؛ نماز خالی ازآن به سوی صاحبش برگردانده می شود؛ زیرا عبادتی که همراه با تسبیح زهرا علیها السلام باشد، به سان خلعتی مزین است و با لباسی بی پیرایه و تزیین، قابل مقایسه نیست».(3)
    درباره تسبیحات اربعه حضرت زهرا علیها السلام روایت های بسیاری به شرح زیر نقل شده است:
    احمد بن محمد بن خالد برقی از حضرت امام صادق علیه السلام نقل کرده است: «هر که پس از ادای نماز واجب، پیش از آنکه از جا بلند شود، تسبیح فاطمه صلی الله علیه و آله را صد بار بگوید و به دنبال آن یک لا اله الا الله، خداوند گناهان او را بیامرزد».(4)
    ابوجعفر صدوق از ابوهارون مکفوف، به نقل از امام صادق علیه السلام آورده است که به ابوهارون مکفوف فرمود: «ابوهارون، من بچه هایم را به گفتن تسبیح حضرت زهرا علیها السلام امر می کنم، چنان که به انجام نماز وامی دارم؛
    4- محاسن برقی، ص 36.
    ص: 113
    بنابراین تو هم آن را ادامه بده که هیچ بنده ا ی آن را ادامه نداده که خوشبخت نشود.(1)
    دیلمی در اعلام الدین می گوید: «بی بی فاطمه علیها السلام در حال نماز از خوف و خشیت الهی نفسش به شماره می افتاد» (ضعف می کرد).(2)

امضاء

5. Top | #134

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

حافظ ابونعیم به نقل از علی علیه السلام آورده است که فرمود:
    «حضرت فاطمه علیها السلام باردار بود، وقتی که نان می پخت، شعله آتش تنور به شکمش می خورد، خدمت رسول خدا صلی الله علیه و آله رسید و از او خدمتگزاری درخواست کرد».
    رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود:
    من خدمتگزار نمی دهم و (بهای) آنها را به اصحاب الصّفه واگذار کرده ام تا شکمشان از گرسنگی سیر شود. آیا شما را به چیزی نیکوتر از این راهنمایی نکنم؟
    وقتی که به بستر خواب رفتید، سی و سه مرتبه سبحان الله، سی و سه مرتبه الحمدالله و سی و چهار مرتبه الله اکبر می گویید.(3)
    محمد بن یعقوب کلینی به نقل از حضرت باقر علیه السلام آورده است که فرمود: «خداوند به زمزمه و ترنمی عبادت نشده است که بالاتر از تسبیح حضرت فاطمه علیها السلام باشد و اگر چیزی بالاتر از او بود، هر آینه رسول خدا صلی الله علیه و آله آن را به فاطمه می آموخت».(4)
    صدوق از قول پدرش و او از محمد بن مسلم نقل کرده است که
    4- فروع کافی، ج 1، ص 95.
    ص: 114
    می گوید: حضرت باقر علیه السلام فرمود:
    هر کس تسبیح حضرت زهرا علیها السلام را بگوید سپس برای خود استغفار کند، خداوند او را می آمرزد. تسبیح فاطمه به زبان صد مرتبه است، ولی در میزان هزار برابر و نیز سبب طرد شیطان و رضای خدای رحمان است.(1)

امضاء

6. Top | #135

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

ج) در مکتب علمی زهرا علیها السلام

در مکتب ایشان، شاگردان و تربیت یافتگان و راویان حدیث بسیاری بودند که تحت تعلیم و تربیت آن حضرت بوده اند و این دلیل بر امتیاز بالای علمی است که با وجود صحیفه فاطمیه قابل اثبات است. اکنون برخی از احادیث ایشان را که نمونه مکتب حضرت زهرا علیها السلام هستند، در زیر می آوریم:
    «هر که خالص ترین عبادت خود را به سوی خداوند بالا بفرستد، خداوند متعال نیز برترین و بهترین مصلحت و تقدیرش را برای او پایین می فرستد».(2)
    «خوش رویی به چهره مؤمن، بهشت را برای او واجب می کند و خوش رویی به چهره معاند و دشمن، انسان را از عذاب جهنم حفظ خواهد کرد».(3)
    «بهترین شما کسانی هستند که متواضع تر و خوش برخوردتر از همه باشند و بیشتر از همه به زنان خود احترام کنند».(4)
    «نزدیک ترین حالت زن به خداوند، زمانی است که ملازم خانه خویش
    4- دلائل الامامه، ص76؛ صحیفهالزهراء، ص288.
    ص: 115
    گردد» (و از دیدن نامحرمان به دور باشد).(1)
    «آن گاه که در روز قیامت محشور گردم، گنهکاران امت پدرم، پیامبر خدا صلی الله علیه و آله ، را شفاعت خواهم کرد».(2)
    «روزه داری که زبان، چشم، گوش و سایر اعضایش را از حرام و گناه حفظ نمی کند، روزه اش چه نفع و ثمره ا ی دارد بر حال او؟»(3)
    «همانا ما (اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام ) وسیله های خداوند روی زمین هستیم و همانا ما بندگان برگزیده خداوند و پاکان و پاکیزگان درگاه او هستیم و ماییم حجت های الهی برای ایمان آوردن بندگان او به غیب و ماییم وارثان همه انبیا و اولیای الهی».(4)
    «همانا خوشبخت به معنای کامل و واقعی آن کسی است که حضرت علی علیه السلام را زندگی خویش و بعد از مرگش دوست بدارد».(5)
    «هر که سوره های حدید، واقعه، الرحمن را قرائت کند در آسمان ها و زمین به ساکن بهشت معروف می شود».(6)

امضاء

7. Top | #136

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

چون رسول خدا صلی الله علیه و آله از دنیا رفتند زنان بنی هاشم جمع شدند تا حضرت فاطمه علیها السلام را در عزایش همراهی کنند؛ حضرت خطاب به ایشان فرمود: «این تعداد و جمعیت و مراسم خشک و توخالی را رها کنید و عوض آن به دعا و
    4- السقیفه و فدک، ص101؛ مواقف الشیعه، ج1، ص474.
    5- دلائل الامامه، ص7؛ ینابیع الموده، ص213؛ العمده، ص200؛ بشاره المصطفی، ص149.
    6- کنزالعمال، ج1، ص582؛ فیض الغدیر، ج4، ص614؛ الدّرالمنثور، ج6، ص140؛ الجامع الصغیر، ج2، ص 234.
    ص: 116
    قرائت قرآن و فاتحه بپردازید».(1)
    حضرت علی علیه السلام می فرمود: خدا تو را سلامتی بخشد و از بیماری به دورت سازد، اما حضرت فاطمه علیها السلام می گفت: «ا ی ابالحسن، چه زود است پیوستن به رسول خدا صلی الله علیه و آله ».
    در آن شبی که حضرت فاطمه علیها السلام به ملأ اعلی پرگشود، جبرئیل در جمعی از ملائکه بر او فرود آمدند. جبرئیل بر او سلام کرد. حضرت فاطمه علیها السلام ، حضرت علی علیه السلام را از این امر آگاه ساخت. پس از اندکی حضرت علی علیه السلام شنید که همسرش می گوید: «و بر شما سلام ا ی فرستادگان پروردگارم.» حضرت فرمود: «بر که سلام کردی»؟ گفت: «میکائیل بر من سلام کرد و گفت:
    خدای تعالی بر تو ا ی محبوب حبیب خدا و میوه دل پیامبر سلام رسانده و می گوید: امروز به رفیع اعلی و جنه مآوی (بهشت های پوشیده) وارد می شوی».(1)

امضاء

8. Top | #137

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

روزی رسول خدا صلی الله علیه و آله خطاب به من فرمود: «ا ی فاطمه، هر کس برای تو صلوات بفرستد، خداوند او را مورد آمرزش خویش قرار می دهد و در هر کجای بهشت که من باشم، او را به من ملحق خواهد ساخت».(2)
    فرمود: «پدرم رسول خدا صلی الله علیه و آله به من خبر دادند که هر کس سه روز به من (رسول خدا صلی الله علیه و آله ) و به دخترم (حضرت فاطمه علیها السلام ) سلام کند، خداوند متعال بهشت را برای وی واجب می کند».(3)
    همچنین درباره شاگردپروری ایشان، روایات بی شماری نقل شده است که به یکی از آنها اشاره می شود:
    بانویی نزد حضرت فاطمه علیها السلام آمد و گفت: ای دختر پیامبر صلی الله علیه و آله ! مادری ناتوان در خانه دارم که در نماز خویش دچار اشتباه می شود؛ مرا فرستاده است تا از شما چاره اندیشی کنم.
    حضرت فاطمه علیها السلام با مهر بسیار به پرسش های او پاسخ گفت و او رفت. بار دیگر آمد تا این پرسش و پاسخ به 10 بار رسید. آن زن از آن همه رفت و آمد شرمنده شد و از حضرت فاطمه علیها السلام پوزش خواست، اما حضرت فرمود: «نه، اشکالی ندارد. باز هم در صورت نیاز بیا و هر چه خواستی بپرس، که من از پاسخگویی به پرسش های علمی و دینی شما احساس خستگی نمی کنم. آن گاه فرمود: دوست من! اگر فردی استخدام گردد تا بار سنگینی را تا ارتفاع بالا، همچون پشت بام، بالا برد و در برابر آن یکصد هزار دینار پاداش دریافت کند، آیا این
    ص: 117
    کار برای او خسته کننده جلوه می کند»؟
    دخترِ دانش پژوه پاسخ داد: «نه، یا فاطمه علیها السلام »
    حضرت فاطمه علیها السلام فرمود: «من در برابر هر پرسشی که پاسخ می دهم، پاداشی فراتر از لبریز شدن دانه های مروارید میان زمین و عرش دریافت می دارم؛ اینک آیا زیبنده است که پاسخ به پرسش های تو برایم گران آید؟ از پدرم رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم که می فرمود:
    دانشمندان عدالتخواه، در حالی وارد محشر می شوند که به هر کدام به اندازه دانشی که اندوخته اند و به مقدار کوششی که در راه هدایت انسان ها نموده اند، خلعت ها و مدال های کرامت ارزانی می گردد. گاه به برخی از آنان به پاداش دانش طلبی بسیار و جهاد علمی و عقیدتی همیشگی اش هزاران مدال داده می شود. آن گاه از جانب پروردگار ندا می رسد: ای کسانی که امت رسول خدا صلی الله علیه و آله را از نظر علمی و فکری مدیریت کردید و پس از رحلت پدرانشان از آنان به شایستگی مراقبت به عمل آوردید و به آنها روح بخشیدید و با دانش و بینش، جانشان را طراوت و شادابی ارزانی داشتید، اکنون به اندازه دانشی که به آنها آموختید، به شما خلعت و مدال هدیه می گردد.(1)
    اشاره
    فصل پنجم: معراج و شهادت حضرت زهرا علیها السلام
    زیر فصل ها
    1. روزهای رنجوری و بستری شدن
    2. وصیت
    3. روز شهادت
    واپسین سخن
    کتابنامه
    در یکی از روزهایی که حضرت فاطمه علیها السلام در بستر رنج و درد افتاده بود، پدرش رسول خدا صلی الله علیه و آله را در خواب دید و از رخدادهایی که برای او روی داده بود، شکوه کرد؛ اما حضرت به وی فرمود: «تو به زودی به من ملحق خواهی شد».
    مرتبه دیگر در رؤیا مشاهده کرد، فرشتگان بسیاری در صفوف منظم به زمین فرود آمده و در حالی که دو ملک در صف مقدم آنان بودند، وی را به آسمان بردند. در آنجا قصرهایی باشکوه و بستان هایی خرم ملاحظه کرد که میانشان دخترانی بودند که با دیدن بانوی خود خندان به سوی او شتافتند و گفتند:
    آفرین بر فردی که بهشت برای او خلق شده و ما برای پدرش خلق شدیم. پس از آن ملائکه همچنان او را بالا بردند تا اینکه وی را وارد سرایی کردند که در آنجا کاخ هایی بسیار و در کاخ ها سرسراهایی لا تُعَدُّ و لا تُحصی قرار داشت که با چوب های سندس و پارچه های دیبا آراسته شده بود و غیر از ظروف زرین و سیمگون، چیزهای فراوانی از غذاهای رنگارنگ وجود داشت و نهر هایی از شیر سپیدتر و از مشک خوشبوتر را دید.
    حضرت فاطمه علیها السلام پرسید: «این سرا و این نهرها از آن کیست»؟
    ص: 119
    گفتند:
    این سرا همان فردوس اعلی است که بهشتی بالاتر از آن نیست و آن خانه پدر تو و هر که از انبیای سلف او باشد و هر که خداوند او را دوست بدارد و این نیز همان نهر کوثر است که خداوند به پدرت وعده داده است که آن را تنها به او بدهد.
    فرمود: «پدرم کجاست»؟
    گفتند:
    «هم اکنون وارد می شوند.» در این حال قصرهایی عالی تر از قصرهای گذشته و فرش هایی بهتر از فرش هایی که پیش تر دیده بود، در برابر چشم حضرت فاطمه علیها السلام پدیدار شد و پدر بزرگوارش را مشاهده کرد که بر فراز آن فرش ها جلوس فرموده اند و جمعی نیز نزد ایشان حضور دارند. رسول خدا صلی الله علیه و آله با مشاهده دخت مطهر خود وی را در آغوش گرفتند و بین دو چشمانش را بوسیدند و فرمودند: «دخترم می بینی، خداوند چه برایت تهیه دیده؟ آنچه بر آن وارد می شوی».
    بعد از آن قصرهایی رفیع به او نشان دادند که در آنها انواع چیزهای شگفت و دلربا به چشم می خورد. به او فرمودند: «این سرای تو است و سرای شوهرت و فرزندانت و سرای هر آنکه تو و آن دو را دوست داشته باشد، پس آسوده خاطر باش چند روزی دیگر نزد من خواهی بود».
    حضرت زهرا علیها السلام مسرور از خواب برخاست و رؤیا را برای امیرمؤمنان حکایت کرد.(1)
    در روایت از امام باقر آمده است، حضرت زهرا علیها السلام در آن روزهای
    «یا حَیُّ یا قَیُّومُ بِرَحْمَتِکَ اَسْتَغِیثُ فَاَغِثْنِی. اَللّهُمَّ زَحزِحنی عَنِ النّارِ واَدخِلنی الجَنَّهَ وَاَلحِقنی بِاَبی مُحَمَّدٍ صلی الله علیه و آله ؛ ای زنده همیشه، به رحمت تو امید فریادرسی دارم، پس به فریاد برس. خدایا مرا از آتش دوزخ بازدار، به بهشت واردم ساز و مرا به پدرم ملحق نما».
    حضرت علی علیه السلام می فرمود: خدا تو را سلامتی بخشد و از بیماری به دورت سازد، اما حضرت فاطمه علیها السلام می گفت: «ا ی ابالحسن، چه زود است پیوستن به رسول خدا صلی الله علیه و آله ».
    در آن شبی که حضرت فاطمه علیها السلام به ملأ اعلی پرگشود، جبرئیل در جمعی از ملائکه بر او فرود آمدند. جبرئیل بر او سلام کرد. حضرت فاطمه علیها السلام ، حضرت علی علیه السلام را از این امر آگاه ساخت. پس از اندکی حضرت علی علیه السلام شنید که همسرش می گوید: «و بر شما سلام ا ی فرستادگان پروردگارم.» حضرت فرمود: «بر که سلام کردی»؟ گفت: «میکائیل بر من سلام کرد و گفت:
    خدای تعالی بر تو ا ی محبوب حبیب خدا و میوه دل پیامبر سلام رسانده و می گوید: امروز به رفیع اعلی و جنه مآوی (بهشت های پوشیده) وارد می شوی».(1)

امضاء

9. Top | #138

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

دخترِ دانش پژوه پاسخ داد: «نه، یا فاطمه علیها السلام »
    حضرت فاطمه علیها السلام فرمود: «من در برابر هر پرسشی که پاسخ می دهم، پاداشی فراتر از لبریز شدن دانه های مروارید میان زمین و عرش دریافت می دارم؛ اینک آیا زیبنده است که پاسخ به پرسش های تو برایم گران آید؟ از پدرم رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم که می فرمود:
    دانشمندان عدالتخواه، در حالی وارد محشر می شوند که به هر کدام به اندازه دانشی که اندوخته اند و به مقدار کوششی که در راه هدایت انسان ها نموده اند، خلعت ها و مدال های کرامت ارزانی می گردد. گاه به برخی از آنان به پاداش دانش طلبی بسیار و جهاد علمی و عقیدتی همیشگی اش هزاران مدال داده می شود. آن گاه از جانب پروردگار ندا می رسد: ای کسانی که امت رسول خدا صلی الله علیه و آله را از نظر علمی و فکری مدیریت کردید و پس از رحلت پدرانشان از آنان به شایستگی مراقبت به عمل آوردید و به آنها روح بخشیدید و با دانش و بینش، جانشان را طراوت و شادابی ارزانی داشتید، اکنون به اندازه دانشی که به آنها آموختید، به شما خلعت و مدال هدیه می گردد.(1)

امضاء

10. Top | #139

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

فصل پنجم: معراج و شهادت حضرت زهرا علیها السلام
    زیر فصل ها
    2. وصیت
    3. روز شهادت
    واپسین سخن
    کتابنامه
    در یکی از روزهایی که حضرت فاطمه علیها السلام در بستر رنج و درد افتاده بود، پدرش رسول خدا صلی الله علیه و آله را در خواب دید و از رخدادهایی که برای او روی داده بود، شکوه کرد؛ اما حضرت به وی فرمود: «تو به زودی به من ملحق خواهی شد».
    مرتبه دیگر در رؤیا مشاهده کرد، فرشتگان بسیاری در صفوف منظم به زمین فرود آمده و در حالی که دو ملک در صف مقدم آنان بودند، وی را به آسمان بردند. در آنجا قصرهایی باشکوه و بستان هایی خرم ملاحظه کرد که میانشان دخترانی بودند که با دیدن بانوی خود خندان به سوی او شتافتند و گفتند:
    آفرین بر فردی که بهشت برای او خلق شده و ما برای پدرش خلق شدیم. پس از آن ملائکه همچنان او را بالا بردند تا اینکه وی را وارد سرایی کردند که در آنجا کاخ هایی بسیار و در کاخ ها سرسراهایی لا تُعَدُّ و لا تُحصی قرار داشت که با چوب های سندس و پارچه های دیبا آراسته شده بود و غیر از ظروف زرین و سیمگون، چیزهای فراوانی از غذاهای رنگارنگ وجود داشت و نهر هایی از شیر سپیدتر و از مشک خوشبوتر را دید.
    حضرت فاطمه علیها السلام پرسید: «این سرا و این نهرها از آن کیست»؟
    ص: 119
    گفتند:
    این سرا همان فردوس اعلی است که بهشتی بالاتر از آن نیست و آن خانه پدر تو و هر که از انبیای سلف او باشد و هر که خداوند او را دوست بدارد و این نیز همان نهر کوثر است که خداوند به پدرت وعده داده است که آن را تنها به او بدهد.
    فرمود: «پدرم کجاست»؟
    گفتند:
    «هم اکنون وارد می شوند.» در این حال قصرهایی عالی تر از قصرهای گذشته و فرش هایی بهتر از فرش هایی که پیش تر دیده بود، در برابر چشم حضرت فاطمه علیها السلام پدیدار شد و پدر بزرگوارش را مشاهده کرد که بر فراز آن فرش ها جلوس فرموده اند و جمعی نیز نزد ایشان حضور دارند. رسول خدا صلی الله علیه و آله با مشاهده دخت مطهر خود وی را در آغوش گرفتند و بین دو چشمانش را بوسیدند و فرمودند: «دخترم می بینی، خداوند چه برایت تهیه دیده؟ آنچه بر آن وارد می شوی».
    بعد از آن قصرهایی رفیع به او نشان دادند که در آنها انواع چیزهای شگفت و دلربا به چشم می خورد. به او فرمودند: «این سرای تو است و سرای شوهرت و فرزندانت و سرای هر آنکه تو و آن دو را دوست داشته باشد، پس آسوده خاطر باش چند روزی دیگر نزد من خواهی بود».

امضاء

11. Top | #140

عنوان کاربر
    مدیر ارشد انجمن
    شماره عضویت
    1069
    نوشته
    11,117
    صلوات
    434
    دلنوشته
    4
    مورد تشکر
    11,244 در 3,023
    وبلاگ
    4
    دریافت
    0
    آپلود
    0

حضرت زهرا علیها السلام مسرور از خواب برخاست و رؤیا را برای امیرمؤمنان حکایت کرد.(1)
    در روایت از امام باقر آمده است، حضرت زهرا علیها السلام در آن روزهای
    «یا حَیُّ یا قَیُّومُ بِرَحْمَتِکَ اَسْتَغِیثُ فَاَغِثْنِی. اَللّهُمَّ زَحزِحنی عَنِ النّارِ واَدخِلنی الجَنَّهَ وَاَلحِقنی بِاَبی مُحَمَّدٍ صلی الله علیه و آله ؛ ای زنده همیشه، به رحمت تو امید فریادرسی دارم، پس به فریاد برس. خدایا مرا از آتش دوزخ بازدار، به بهشت واردم ساز و مرا به پدرم ملحق نما».

امضاء

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 410111213141516 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)