نزد فرزندش امام زمان(عج)
صحیفه فاطمیه که کتاب الهام شده از جانب خداوند تعالی به زهرای مرضیه است از ما است. (امام خمینی(ره) (۴۱)
مصحف فاطمه(س) این خیر کثیر الهام شده از سوی خداوند متعال، به عنوان میراث بس ارزشمندی در نزد امامان معصوم(ع) دستبه دست گشته است و هم اکنون در اختیار مهدی فاطمه حجتخدا بر روی زمین است.
روایات بسیاری از ائمه نقل شد که در آنها لفظ «عندنا» یا «عندی» است و این تعبیر میفهماند که مصحف فاطمه(س) به مثابه علامت و نشانهای از امامت، تنها در اختیار آنان بوده است و در مواردی نیز علیه کجاندیشان و منحرفان از مسیر امامتبدان احتجاج میکردند و به این وسیله حقانیتخویش و ادعای دروغین آنها را آشکار میساختند.
ابوبصیر میگوید: از امام صادق(ع) شنیدم که میفرمود: «ما مات ابوجعفر(ع) حتی قبض مصحف فاطمه(س)» (۴۲)
ابوجعفر - امام محمد باقر(ع) - از دنیا نرفت تا آنکه مصحف فاطمه(س) را تحویل داد.
علی بنابیحمزه میگوید: عبد صالح - منظور امام موسی کاظم(ع) - فرمود: عندی مصحف فاطمه(س) لیس فیه شئ من القرآن. (۴۳)
نزد من، مصحف فاطمه(س) است که البته چیزی از قرآن در آن نیست.
ابوبصیر میگوید: به امام محمد باقر(ع) عرض کردم: جانم فدایت! پس از رحلت جانسوز فاطمه(س) آن مصحف به چه کسی انتقال گردید؟
فرمود: فاطمه(س) شخصا آن را به امیرالمؤمنین(ع) تحویل داد و پس از شهادت علی(ع) به امام حسن(ع) منتقل گشت و پس از او به امام حسین(ع) و آنگاه در خاندان حسین(ع) دستبه دست گشت تا اینکه به صاحب الامر(عج) تحویل داده شد. (۴۴)
اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و السر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک.