بدن مثل لباس است شما هرچی لباس را بشویید مندرس تر میشود شما بهترین دارو را درست هم تشخیص بدی بازهم باعث تضعیف بدن میشود مگر یک سری چیزهایی که در بدن تقویت حرارت میکنند..پس تا میتوانید بیماری را با غذا درمان کنید.
داروهای ریه:
-۱باید درحال خوابیدن به پشت استفاده شود
-۲تاجایی که امکان دارد نباید خورده شود باید مزه مزه بشود که از حلق و مجاور ریه عمل کند..داروی ریه نباید در معده عمل کند باید ارام ارام مز مزه شود در دهان
به دانه برای سینه و حلق من هر یک ساعت هفت تا بیست به دونه را خیساندم دردهن مز مزه کردم ولعابش را خوردم ۲۴ تا ۴۸ ساعته سینه و حلق من خوب شد.
داروهای ریه لعاب دارها هستن مثل بارهنگ و ختمی و پنیرک و کتیرا و مثل صمغ عربی و به دانه و مثل ۴تخم و سه پستان
قدومه را غلیظ کردم دادم مریض هر یک ساعت بخورد برای اسم خوب است ظرف ۲۴ساعت اسم بیمارارام شد.
درمان سردرد شدید:بااستفاده از داروهای موجود درخانه.(گلاب معجزه هابه پا میکند فقط باید بلد باشید از ان استفاده کنید..شکروقند معمولی ضرر دارد و لی در درمان خاصیت هایی دارد.خاصیت لینت و جلا دهندگی دارد و..البته باید مقدارکمی مصرف کرد.ما در درمان گاهی از سم استفاده میکنیم شکر و قند که دیگر جای خودش را دارد)یک مقدار شکر با یک لیوان گلاب مخلوط کنید.در نیم ساعت اول هرپنج دقیقه یک قاشق در دهان مز مزه کنید در نیم ساعت بعدی هر یک ربع دو قاشق مزه مزه کنید قورت دهید (دز بالا میره فاصله هم بالا میره) بعدش هر نیم ساعت بعدهر سه ساعت..بخداقسم میخورم به نوافل به ژلوفن به هیچ چیزی جواب نداده بود و لی بعد این درمان مریض بعد نیم ساعت گرفت خوابید وارام شد..پس میشود با غذاهم درمان کرد

نقل قول