عصبانیت
هر وقت خیلی عصبانی شدید از خود این دو سؤال را بکنید:
آیا من حق دارم که عصبانی شوم؟
آیا خشونت من به عشق و عاطفه فیمابین لطمه نمی زند؟

| ❤ |
عصبانیت
هر وقت خیلی عصبانی شدید از خود این دو سؤال را بکنید:
آیا من حق دارم که عصبانی شوم؟
آیا خشونت من به عشق و عاطفه فیمابین لطمه نمی زند؟
*آیه های انتظار* (11-10-2012), مدير اجرايي (11-10-2012), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (16-10-2012), شهاب منتظر (11-10-2012)

| ❤ |
نصیحت
وقتی به همسرتان زیاد نصیحت می کنید، وقتی او را مدام سرزنش می کنید،
نه تنها باعث می شوید که او احساس گناه کند،
بلکه او را به یاد مادرش می اندازید.
پس اگر فراری شد نگویید، نمی دانم چرا !!!
*آیه های انتظار* (11-10-2012), مدير اجرايي (11-10-2012), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (16-10-2012), شهاب منتظر (11-10-2012)

| ❤ |
درک شرایط
وقتی همسرت تو فکر خودشه، بهش هیچی نگو.
برعکس، به خلوتش احترام بگذار.
به او فرصت بده، حتما حالش خوب می شود.
صبوری و درک وضعیت همسر، از ارکان یک عشق واقعی است.
گفتن اینکه: «چته؟! من که کاری نکرده ام.» چاره کار نیست.

| ❤ |
نیکی و محبت
عفو و گذشت
خوش اخلاقی
سپاسگزاری
ابراز علاقه
مدیریت شوهر
شوهر داری
پذیرش مرد از سوی همسر
اعتماد
کم گویی و گزیده گویی
نکته مهم
چیزی را که خواهان آن هستید، یا موفق به کسب آن میشوید و یا موفق نمیشوید. پس حداکثر سعی خود را بکنید تا جزء افرادی باشید که موفق میشوند
مدير اجرايي (11-10-2012), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (16-10-2012), شهاب منتظر (11-10-2012)

| ❤ |
فرق حق و میل
خیلی ها بین میل خود و حق خود تفاوتی قائل نیستند.
به ادمی که میل خود را حق خود می داند می گویند:
آدم از خود راضی!
مولاتی یا فاطمه الزهرا(س) (15-10-2012), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (16-10-2012), شهاب منتظر (16-10-2012)

| ❤ |
خانم و آقای محترم
اگر همسرت از ناراحتی جسمی اش شکایت کرد، آن را به پای لوس کردنش نگذار.
اگر فردا احوالش را بپرسی، احساس می کند کسی دلواپس اوست.
مولاتی یا فاطمه الزهرا(س) (17-10-2012), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (16-10-2012), شهاب منتظر (16-10-2012)

| ❤ |
زندگی موفق با احترام به همدیگر
هر انسانی به شخصیت خویش علاقه مند است و خود را دوست دارد و می خواهد دیگران نیز به شخصیت او احترام بگذارند. مرد به حکم آن که مسئولیت سرپرستی خانواده را بر عهده دارد، لازم است از سوی اعضای خانواده به خصوص همسر خود مورد احترام قرار گیرد.
لازم است شأن و حرمت او در خانواده حفظ شود تا با دل گرمی و پشتکار بیشتر، به انجام وظایف خود در خانواده بپردازد به علاوه، فرزندان نیز احترام به پدر را از مادر خود می آموزند. اگر زن به شوهر خود احترام بگذارد فرزندان نیز حرمت پدر را نگه می دارند.
برای داشتن زندگی بهتربایداحترام متقابل بین زوجین برقرارشود. براي آنكه به همسر خود احترام بگذاريم، ابتدا بايد روحيّات و مطالبات او را در نظر بگيريم. دنياي او را درك كنيم و بفهميم چه رفتاري از ما براي او نماد احترام محسوب ميشود.
سمن بویان غبار غم چو بنشینند بنشانند
پری رویان قرار از دل چو بستیزند بستانند
در این حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند
که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
مولاتی یا فاطمه الزهرا(س) (17-10-2012)

| ❤ |
- دنياي مردان استدلالي و دنياي زنان احساسي و عاطفي است. زن بيشتر نيازهاي احساسي خود را ميبيند.
3 راز صميميت ميان آنان اين است كه همديگر را درك كنند و اين تفاوت در ديدگاه را بپذيرند. بنابراين، پذيرش دنياي متفاوت همسران روشي براي احترام به يكديگر است.
-
- مردان به هنگام سختي و فشار دوست دارند به درون خود بروند و مشكلات را در عالم ذهن خود حل كنند. امّا زنان وقتي دچار مشكل و گرفتاري ميشوند، دوست دارند حرف بزنند. پس، هرگاه مرد مشكلي دارد يا مسئلهاي برايش پيش آمده است، به او فرصت دهيم زماني را در تنهايي خودش باشد. اما زماني كه زن احساس ناراحتي ميكند يا نگراني دارد، مرد به او فرصت دهد حرفهايش را بزند.
-
- زن ميخواهد درباره دغدغههاي فكري خويش حرف بزند و مرد بنا به طبع مردانه خويش ميخواهد راهحل ارائه كند. زنان در حقيقت با حرف زدن صميمي ميشوند و بُعد زنانه خود را تقويت ميكنند. بنابراين، احترام به آنان آنجا نمود ميكند كه فرصتي در اختيارشان قرار دهيم تا حرف بزنند. درخواست زن اين است كه مرد به حرفهايش گوش دهد.
-
- زنان بر اساس برخورداري شديد از دنياي احساسي، به خود حق ميدهند كه در مواردي اظهار ناراحتي كنند. مردان بايد اين حالت برخاسته از طبيعت آنان را تحمل كنند. اين، يكي از رموز صميميّت است. احترام به آنان به اين است كه حق دهيد آنان ناراحت شوند و گهگاهي به آنان بگوييد: طبيعي است كه شما از اين موضوع ناراحت باشيد. گاهي مردان به اين مسئله توجّه نميكنند كه زنان از نظر احساسي، انعطاف پذيري بيشتري دارند.
- توجه و تمركز بر خوبيها و نكات ارزنده زنان، آنان را مظهر ناز ميسازد. چنان كه مرداني به هر دليل دست به خشونت بزنند، جايگاه واقعي خود را به عنوان يك مرد از دست ميدهند و زنان را دچار بيحرمتي ميكنند. با زنان درگير نشويد كه عاقبت بازندهايد و جز خود، نميتوانيد كسي را ملامت كنيد. پس، نگاه به خوبيها و گذشت از لغزشها براي زنان نوعي احترام به حساب ميآيد.
و.....
« اگرخوب دقت کنید خوایم دید که رعایت احترام متقابل بین زن ومردیکی ازاصلی ترین مواردیست که باعث ایجادیک زندگی موفق خواهد شدوهمچنین نه تنها درزندگی آنان بلکه درزندگی فرزندانشان نیزتاثیرخواهد گذاشت.پس چه بهتراست که با رعایت همین مواردسرنوشت وآینده فرزندانمان راتامین کنیم ...»
سمن بویان غبار غم چو بنشینند بنشانند
پری رویان قرار از دل چو بستیزند بستانند
در این حضرت چو مشتاقان نیاز آرند ناز آرند
که با این درد اگر دربند درمانند درمانند
مولاتی یا فاطمه الزهرا(س) (17-10-2012)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)