73- سوره مبارکه اخلاص
سوره مبارکه اخلاص را با اخلاص بر زبان داشته باش! با خلق خدا مهربان باش! از سخنان ناهنجار اگر چه به مزاح باشد برحذر باش! خلاف مگو، اگر چه به مطایبت باشد! از قسم خوردن اگر چه به راست باشد احتراز کن! چو ایستاده ای دست افتاده گیر! تا می توانی نماز را در وقت به جا آور! تجارتت را مغتنم بشمار که انسان بی کار از دنیا و آخرت هر دو می ماند! داد و ستد مانع بندگی نیست رجال لاتلهیهم تجارة و لا بیع عن ذکر الله و اقام الصلوة و ایتاء الزکوة . (76)
74- نه این نون نان من است نه آن
استاد مرحوم علامه محمد حسین فاضل تونی - رضوان الله تعالی علیه - از تنگدستی و پریشان روزگاری میر عماد حسنی در آغاز کار، حکایت فرمود که وی به شوق و ذوق فطری و نعمت عشق خدادادی در خطه تعلیم خط سیر می کرد، وقتی دو تا نون نوشت و مادرش را داور گرفت که این نون خوش تر است یا آن؟ مادر بر آشفت و گفت: نه این نون نان من می شود و نه آن، ولی دیری نگذشت که به برکت ن و القلم و مفاتیح خط و ما یسطرون ابواب رزق به رویش گشوده شده و بلغ ما بلغ، آری:
چو حسن خط اندر سرانگشت تست - کلید در رزق در مشت تست (77)
75- دستور نماز شب
بعد از وضو، 11 رکعت نماز می خوانی که 8 رکعت از آن نماز شب است و دو رکعت شفع و یک رکعت وتر، هیچ یک اذان و اقامه ندارد، همه دو رکعتی اند؛ مگر وتر که یک رکعت است و در هر دو رکعت، یک سلام السلام علیکم و رحمة الله و برکاته کافی است و همچنین در وتر.
در قنوت نماز وتر، چهل مؤمن را دعا می کنی، مثلاً اللهم اغفر لقلان بعد از آن هفت بار می گویی: هذا مقام العائذ بک من النار و پس از آن هفتاد بار می گویی: استغفر الله ربی و اتوب الیه بعد از آن سی صد بار می گویی: العفو و نماز را خاتمه می دهی. (78)

نقل قول