صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 68

موضوع: خواص میوه ها و غذاها در درمان بیماریها

1. Top | #31

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    سلامتی آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

خیار

1. پیامبر (ص): خیار بخورید که خداوند تبارک و تعالی، درمان هر دردی را در آن قرار داده است.(177)
    2. امام صادق(ع): هرگاه خیار می خورید، آن را از ته بخورید که برکتش بیشتر است.(178)
    3. امام صادق(ع): پیامبر، خیار را با نمک می خورد.(179)
    4. عبدالله بن جعفر می گوید: پیامبر را دیدم که خرما را با خیار می خورد.(180)

امضاء

2. آیه های انتظار

آیه های انتظار

لیست موضوعات تصادفی این انجمن

3. Top | #32

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

روغن حیوانی

1. پیامبر (ص): هر کس یک لقمه چرب شده به روغن حیوانی بخورد، به همان مقدار، مرض از تنش بیرون می رود. گوشت گاو، درد است و روغن آن شفا است و شیرش درمان. هیچ چیز همانند روغن گاوی که وارد بدن می شود، سودمند نیست.(181)
    2. امام علی (ع): گوشت گاو، درد است و شیرش شفا است و روغنش درمان. پیه آن نیز به اندازه خود، درد را بیرون می ریزد. بهترین چیزی که مردم با آن درمان می کنند، روغن گاو است.(182)
    3. امام رضا (ع): هر که می خواهد از درد نشیمنگاه ایمن گردد و بادهای بواسیر به او زیانی نرساند، هفت خرمای هَیرون(183)، با روغن گاو بخورد و به بیضه های خود جیوه بمالد.(184)
    4. امام صادق(ع): از آنچه که وارد بدن می شود، هیچ چیز سودمندتر از روغن حیوانی نیست؛ اما من آن را برای افراد پیر، ناخوشایند می دانم.(185)
    5. امام صادق(ع): وقتی کسی به پنجاه سالگی رسید، اگر شب هنگام روغن حیوانی خورد، به بستر نرود.(186)

امضاء

4. Top | #33

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

زردک (هویج وحشی)

1. امام صادق(ع): زردک، از قولنج و بواسیر ایمن می گرداند و توان جنسی را افزایش می دهد.(187)
    2. امام صادق(ع): خوردن زردک موجب گرمی کلیه ها و راستی آلت می گردد.(188)
    3. داود بن فرقه می گوید: نزد امام صادق(ع) رفتم. مقداری زردک مقابل ایشان بود. امام، زردکی به من داد و فرمود: بخور. گفتم: دندان آسیاب ندارم. فرمود: کنیز داری؟. گفتم: آری. فرمود: به او بگو زردک را برایت آب پز کند. سپس آن را بخور.(189)

امضاء

5. Top | #34

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

زیتون

1. پیامبر (ص): زیتون، مسواک خوبی است و از درختی مبارک است. دهان را خوشبو می کند و جرم دندان را می برد. زیتون، مسواک من و پیامبران پیش از من است.(190)
    2. امام صادق(ع): زیتون، منی را زیاد می کند.(191)
    3. امام صادق(ع): زیتون، بادهای بدن را بیرون می راند.(192)
    4. پیامبر (ص): روغن زیتون بخورید و بدنتان را با آن چرب کنید که از درخت مبارکی است.(193)
    5. پیامبر (ص): سینه پهلو را با قُسط(194) دریایی و روغن زیتون، درمان کنید.(195)
    6. پیامبر (ص): روغن زیتون را بخورید و بدن را با آن چرب کنید که برای درمان بواسیر، سودمند است.(196)
    7. پیامبر (ص): روغن زیتون بخورید و بدنتان را با آن چرب کنید که درمان هفتاد نوع درد است که جذام، یکی از آنها است.(197)
    8. روغن زیتون، روغن خوبان و نان خورش برگزیدگان است. در آن برکت نهاده شده است و دو بار در پاکی غوطه خورده است.(198)
    9. امام صادق(ع): خوردن قاووت با روغن زیتون، موجب روییدن گوشت در بدن می شود؛ استخوان را محکم می کند؛ پوست را لطیف می سازد و قدرت جنسی را افزایش می دهد.(199)
    10. امام صادق(ع): اگر در بدن شما، جوش و دمل به وجود آمد، آن را ببندید و با روغن زیتون یا روغن حیوانی درمان کنید.(200)

امضاء

6. Top | #35

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

سَنا(201)

1. پیامبر (ص): از شِبرَم(202) حذر کنید که طبعی بسیار سرد است. به جای آن، سَنا مصرف کنید و با آن مداوا کنید. اگر بنا بود چیزی مرگ را دور کند، سنا آن را دور می کرد.(203)
    2. امام صادق(ع): اگر مردم می دانستند در سنا چه چیزی نهفته است، هر مثقال آن را در برابر دو مثقال طلا به دست می آوردند. این گیاه، بدن را از لک و پیس، پیسی، جذام، دیوانگی، فلج شدن و لقوه ایمن می کند.(204)

توضیح:
    گیاه سنا، بومی مناطق استوایی بوده و به طورِ طبیعی در مناطقِ گرم قاره آفریقا رشد می‌کند؛ اما ارزشِ داروییِ آن باعث شده است تا در بیشتر مناطق جهان کشت داده شود. نام‌های دیگر این گیاه: سانا، سنای مکی، سنای حجازی، سنای هندی، هندی سنا، کوسِن، نیلتاک، سناکوری سنه، کاسیه، التربه، دیدوال، نیل‌تات، کاس‌پیند، الوی و سیا می‌باشد. قسمت‌های مورد استفاده این گیاه، ریشه، برگ و غلاف دانه‌ها می‌باشد.

امضاء

7. Top | #36

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

سرکه

1. پیامبر (ص): سرکه، خوب نان خورشی است.(205)
    2. امام علی (ع): سرکه، خوب نان خورشی است؛ اخلاط را از غلیان می اندازد؛ صفرا را خاموش می کند و موجب زنده دلی می گردد.(206)
    3. امام صادق(ع): سرکه، کرم های شکم را می کشد و دهان را استحکام می بخشد.(207)
    4. امام صادق(ع): سرکه، عقل را استحکام می بخشد.(208)
    5. امام صادق(ع): نان خورش کردن سرکه، شهوت زنا را از بین می برد.(209)
    6. پیامبر (ص): در خانه ای که سرکه باشد. اهلش فقیر نمی شوند.(210)
    7. پیامبر (ص): بهترین سرکه، سرکه ی شراب است.(211)
    8. امام کاظم (ع): سرکه ی شراب، لثه را محکم می کند.(212)
    9. امام صادق(ع): ما غذا را با سرکه شروع می کنیم.(213)
    10. مردی خدمت امام رضا (ع) بود وقتی غذا آوردند، بر سر سفره، نمک و سرکه بود. امام، غذا را با سرکه آغاز کرد. مرد گفت: قربانتان گردم! به ما فرموده اید که غذا را با نمک آغاز کنیم.
    حضرت فرمود: این هم مثل آن است. سرکه ذهن را قوی می کند و عقل را زیاد می گرداند.(214)

امضاء

8. Top | #37

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

سیب

امام علی (ع): سیب بخورید که معده را پاکسازی می کند.(218)
    امام صادق(ع): سیب، خوش بو کننده ی معده است.(219)
    3. امام صادق(ع): سیب، موجب گشایش معده می گردد. سیب بخورید که حرارت بدن را پائین می آورد؛ درون را سرد می کند و تب را از بین می برد.(220)
    4. امام صادق(ع): به تبداران خود سیب بدهید که هیچ چیزی سودمندتر از سیب نیست.(221)
    5. اگر مردم می دانستند چه چیزی در سیب نهفته است، بیماران خود را به غیر آن درمان نمی کردند. سیب، سودمندترین چیز برای قلب است و آن را شست و شو می دهد.(222)
    6. مردی از سرزمین وبازده، نامه ای به امام صادق(ع) نوشت و از اوضاع آنجا خبر داد. امام در جواب نوشت: سیب بخور. او انجام داد و عافیت یافت.(223)
    7. شخصی به امام صادق(ع) گفت: اگر کسی از ما مریض شود، پزشکان او را به پرهیز، توصیه می کنند. امام فرمود: اما ما خاندان پیامبر، به جز خرما از چیز دیگری پرهیز نمی کنیم و با سیب و آب سرد، درمان می کنیم.(224)
    8. درست بن ابی منصور می گوید: در یک روز تابستانی، نزد امام صادق(ع) رفتم. ظرفی پر از سیب سبز جلوی حضرت بود. گفتم: فدایت شوم! مردم از این بدشان می آید. شما چگونه می خورید؟. فرمود: شب گذشته، تبدار شدم. کسی را فرستادم آن را تهیه کرد و برایم آورد و از آن خوردم. سیب، تب را ریشه کن می کند و حرارت بدن را پایین می آورد.
    وقتی نزد خانواده خود بازگشتم، آنان تبدار بودند. به آنان سیب دادم و تب آنها، ریشه کن شد.(225)
    9. امام کاظم (ع): سیب برای چند چیز سودمند است: زهر، افسون، دیوانگی ناشی از جنّیان اهل زمین و بلغمی که چیره شده است. هیچ چیزی، زودتر از سیب، اثربخش نیست.(226)
    10. پیامبر (ص): سیب را ناشتا بخورید که شست و شو دهنده معده است.(227)
    11. پیامبر (ص): چهار چیز بر عمر انسان می افزاید:... و خوردن سیب در سحرگاهان.(228)
    12. امام باقر (ع): هر گاه خواستی سیب بخوری، ابتدا آن را بو کن و سپس بخور که اگر چنین کنی، همه دردها و عارضه ها از بدنت بیرون می رود و هر آنچه از جانب ارواح(229) پدید آمده است، آرام می گیرد.(230)
    13. در هفته اول، عروس را از خوردن شیر، سرکه، گشنیز، و سیب ترش باز دار. زیرا رحم را نسبت به آوردن بچه، عقیم و سرد می سازد... و قاعدگی زن را قطع می کند و موجب بیماری اش می شود.(231)
    14. زیاد قندی می گوید: با برادرم به مدینه رفته بودیم که دیدیم مردم، خون دماغ می شوند و پس از دو روز می میرند. برادر من نیز گرفتار خونریزی بینی شد. نزد امام کاظم (ع) رفتم و خواستار دارویی شدم. امام فرمود: به برادرت سیب بخوران. به او سیب دادم و خونریزی اش قطع شد.(232)

امضاء

9. Top | #38

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

سیر

1. پیامبر (ص): سیر بخورید و با آن مداوا کنید که درمان هفتاد درد است.(233)
    2. پیامبر (ص): یا علی! سیر بخور. اگر من با فرشته هم سخن نمی شدم، سیر می خوردم.(234)
    3. امام صادق(ع): پیامبر فرمود: هر کس سیر خورد، به مسجد ما نزدیک نشود؛ اما نفرمود که سیر حرام است.(235)
    4. امام رضا (ع): هر که می خواهد بادهای درد آور، دامنگیرش نشود، هفته ای یک بار سیر بخورد.(236)

امضاء

10. Top | #39

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

شکر

1. امام صادق(ع) از بشیر پرسید: بیمارانتان را با چه چیزی مداوا می کنید؟ بشیر گفت با این داروهای تلخ. امام فرمود: اگر کسی از شما مریض شد، کمی شکر سفید را بساب و بر روی آن آب سرد بریز و به مریض بده. خدایی که درمان را در تلخی قرار داده است، می تواند درمان را در شیرینی هم قرار بدهد.(237)
    2. امام کاظم (ع): برای تب، ده درهم(238) شکر را در آب سرد بریزید و ناشتا بخورید.(239)
    3. ابراهیم جعفی می گوید: نزد امام صادق (ع) رفتم. پرسید: چرا رنگت پریده است؟. گفتم دچار تب رِبع شده ام(240). حضرت فرمود: شکر را بساب و در آب حل کن و آن را در حال ناشتا و همچنین در ابتدای شب بخور. آن کار را انجام دادم و دیگر آن تب برنگشت.(241)
    4. مردی از وبا شکوه کرد. امام صادق(ع) فرمود: سلیمانی بخور، اولین کسی که شکر درست کرد، سلیمان بن داود بود.(242)
    5. امام کاظم (ع): نیشکر، گرفتگی های عروقی و عصبی را برطرف می کند و هیچ گونه درد و زیانی در آن نیست.(243)
    6. امام کاظم (ع): سه چیز است که هیچ گونه زیانی ندارد: انگور رازقی، نیشکر، سیب لبنانی.(244)
    7. امام رضا (ع): شکر طبرزد(245)، بلغم را به طور کلی از بین می برد.(246)
    8. امام باقر (ع): شکر طبرزد، برای هفتاد بیماری مفید است و بلغم را ریشه کن می کند.(247)

امضاء

11. Top | #40

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

شلغم

1. امام صادق(ع): شلغم بخورید و بر خوردنش مداومت داشته باشید. در هر کس، رگی از جذام(248) است. این رگ را با شلغم از بین ببرید.(249)
    2. امام صادق(ع): در هر کس، رگی از جذام وجود دارد. شلغم را در فصل آن بخورید تا این رگ از بین برود.(250)
    3. امام صادق(ع): شلغم را در فصل آن بخورید تا هر دردی را از بدنتان خارج سازد.(251)

امضاء

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع