وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن
به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات
بخواست جام می و گفت عیب پوشیدن

| ❤ |
وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم
که در طریقت ما کافریست رنجیدن
به پیر میکده گفتم که چیست راه نجات
بخواست جام می و گفت عیب پوشیدن
♥اَلـــلّـــ♥ـهـُـــ♥ـمَّ عَـــ♥ـجِـّــ♥ـلْ لِــ♥ـوَلــ♥ـیـــِّکَ ♥الــــْفــ♥ــَرَجْ♥
♥اَلـــلّـــ♥ـهـُـــ♥ـمَّ عَـــ♥ـجِـّــ♥ـلْ لِــ♥ـوَلــ♥ـیـــِّکَ ♥الــــْفــ♥ــَرَجْ♥
*خادمه رقیه خاتون(س)* (12-10-2014), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (04-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016), شهاب منتظر (11-10-2014)

| ❤ |
نی دولت دنیا به ستم میارزد
نی لذت مستیاش الم میارزد
نه هفت هزار ساله شادی جهان
این محنت هفت روزه غم میارزد
*خادمه رقیه خاتون(س)* (12-10-2014), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (04-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)

| ❤ |
در خرقه چو آتش زدى اى عارف سالك
جهدى كن و سر حلقه رندان جهان باش
دلــــدار كه گفتا به توام دل نگرانـــست
گو مى رسم اينك به سلامت نگران باش
.
.
اللهمّ عجّل لولیّک الفرج
.
نیایش*خادمه یوسف فاطمه(س)* (16-12-2014), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (04-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)

| ❤ |
شکر آن را که تو در عشرتی ای مرغ چمن
به اسیران قفس مژده گلزار بیار
کام جان تلخ شد از صبر که کردم بی دوست
عشوهای زان لب شیرین شکربار بیار
*خادمه رقیه خاتون(س)* (16-12-2014), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (04-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)

| ❤ |
رونــدگــان طــريــقت ره بـلا ســپـرنـد
رفيق عشق چه غم دارد از نشيب و فراز
غم حبيـب نهان به ز گفت و گوى رقيــب
كه نيست سينهی ارباب كينه محــرم راز
.
.
اللهمّ عجّل لولیّک الفرج
.
نیایش*خادمه یوسف فاطمه(س)* (17-12-2014), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (04-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)

| ❤ |
ز من به حضرت آصف که میبرد پیغام
که یاد گیر دو مصرع ز من به نظم دری
بیا که وضع جهان را چنان که من دیدم
گر امتحان بکنی می خوری و غم نخوری
*خادمه رقیه خاتون(س)* (04-01-2015), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (04-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)

| ❤ |
یارب این آتش که در جان من است
سرد کن زانسان که کردی بر خلیل
من نمــی یــابم مجــال ای دوسـتان
گــرچــه دارد او جـمالی بس جمیل
.
.
اللهمّ عجّل لولیّک الفرج
.
نیایش*خادمه یوسف فاطمه(س)* (04-01-2015), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (04-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)

| ❤ |
لفظی فصیح شیرین قدی بلند چابک
رویی لطیف زیبا چشمی خوش کشیده
یاقوت جان فزایش از آب لطف زاده
شمشاد خوش خرامش در ناز پروریده
*خادمه رقیه خاتون(س)* (06-01-2015), یاس بهشتی* خادمه باب الحوائج جواد الائمه (ع)* (04-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)

| ❤ |
هـــر آن کـــه جـــانب اهـــل خدا نگه دارد
خـــداش در هـــمــه حــال از بلا نـگه دارد
حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست
کـــه آشــنـــا ســـخن آشــــنا نـــگـــه دارد
.
.
اللهمّ عجّل لولیّک الفرج
.
نیایش*خادمه یوسف فاطمه(س)* (29-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)

| ❤ |
در کوی عشق شوکت شاهی نمیخرند
اقرار بندگی کن و اظهار چاکری
ساقی به مژدگانی عیش از درم درآی
تا یک دم از دلم غم دنیا به دربری
*خادمه رقیه خاتون(س)* (29-01-2015), حسنعلی ابراهیمی سعید (31-07-2016)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)