صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 68

موضوع: خواص میوه ها و غذاها در درمان بیماریها

1. Top | #41

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    سلامتی آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه شریف
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

شنبلیله

1. پیامبر (ص): حتما شنبلیله بخورید، اگر چه به قیمت طلا فروخته شود.(252)
    2. پیامبر (ص): با شنبلیله درمان کنید. اگر امت من می دانستند که چه سودی برایشان دارد، با آن مداوا می کردند، اگر چه به قیمت طلا بود.(253)
    3. امام کاظم (ع): برای درمان باد شابکه(254) و حامّ(255) و سردی موجود در مفاصل(256)، یک مشت شنبلیله و یک مشت انجیر خشک در آب، خیس کن و در دیگ بجوشان. سپس آن را صاف کن و بگذار سرد شود و یک روز در میان بخور.(257)

امضاء

2. آیه های انتظار

آیه های انتظار

لیست موضوعات تصادفی این انجمن

3. Top | #42

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

شیر

1. امام علی (ع): نوشیدن شیر، درمان هر دردی به جز مرگ است.(258)
    2. امام صادق(ع): شیر بخور که هم موجب رویش گوشت در بدن می شود و هم استخوان را محکم می کند.(259)
    3. امام صادق(ع): برای گلودرد، چیزی همانند نوشیدن شیر، مفید نیست.(260)
    4. پیامبر (ص): خداوند برای هر دردی که فرستاده، درمانی قرار داده است و در شیر گاو، درمان همه ی دردها است.(261)
    5. شیر گاو بخورید که درمان هر دردی است؛ چرا که گاو، هر نوع گیاهی را می خورد.(262)
    6. امام علی (ع): شیر گاو، دارو است.(263)
    7. ابوالبلاد می گوید: در نزد امام باقر، از ناراحتی معده ام شکوه کردم. فرمود: چرا شیر گاو نمی نوشی. آیا تا کنون شیر گاو نوشیده ای. گفتم: آری؛ بارها نوشیده ام. فرمود: به نظرت شیر گاو چطور است؟. گفتم: به نظر من، معده را شست و شو می دهد؛ موجب می شود که اطراف کلیه را پیه بپوشاند و اشتها را زیاد می کند. امام فرمود: اگر فصلش بود، با هم به بندرگاه یَنبُع می رفتیم تا شیر گاو بخوریم.(264)
    8. پیامبر (ص): شیر شتر، درمان بیماری ذَرِب(265) است.(266)
    9. یحیی بن عبدالله می گوید: نزد امام صادق بودم که چند پیاله برایمان آوردند. حضرت فرمود: این سر شیر الاغ است که آن را برای یکی از بیمارانمان گرفته ایم. هر کس می خواهد، بخورد.(267)
    10. هر کس که آب کمرش دگرگون شده است و نطفه اش منعقد نمی شود شیر و عسل برایش مفید است.(268)
    11. امام کاظم (ع): هر کسی می خواهد ماست بخورد و از خوردن ماست، ضرری به او نرسد، پس از آن سیاهدانه بخورد.(269)

امضاء

4. Top | #43

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

شیرینی

1. پیامبر (ص): مؤمن، دلنشین است و دلنشینی را دوست دارد، و شیرین است و شیرینی را دوست دارد.(270)
    2. پیامبر (ص): در درون مؤمن، گوشه ای است که فقط با شیرینی پر می شود.(271)
    3. امام علی (ع): پیامبر، هیچگاه عطر و شیرینی را رد نمی کرد.(272)
    4. امام کاظم (ع): ما خاندانی هستیم که شیرینی را دوست داریم.(273)
    5. امام کاظم (ع): ما و شیعیان ما از شیرینی سرشته شده ایم و شیرینی را دوست داریم.(274)

امضاء

5. Top | #44

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

عدس

1. پیامبر (ص): عدس بخورید که قلب را رقیق می کند؛ اشک را زیاد می کند و هفتاد پیامبر آن را تقدیس کرده اند.(275)
    2. امام صادق(ع): پیامبر در جای نماز خود نشسته بود که مردی نزد ایشان رفت و گفت: ای پیامبر! با این که من زیاد در محضر شما می نشینم از شما مطالب فراوانی می شنوم، اما نه رقّت قلب پیدا می کنم و نه اشک می ریزم. پیامبر فرمود: عدس بخور که رقّت قلب می آورد و اشک را زیاد می کند.(276)
    3. پیامبر (ص): یکی از پیامبران، از سنگ دلی قوم خود، به خداوند شکوه کرد. خداوند به او وحی فرمود: به قوم خود دستور بده عدس بخورند. عدس، رقّت قلب می آورد؛ اشک چشم را جاری می کند؛ تکبر را از بین می برد و غذای خوبان است.(277)

امضاء

6. Top | #45

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

عسل

1. پیامبر (ص): عسل درمان است.(278)
    2. پیامبر (ص): با دو چیز، خود را درمان کنید: عسل و قرآن.(279)
    3. پیامبر (ص): برای زنی که تازه زاییده است، درمانی همانند خرما نیست، و برای کسی که مریض است، درمانی همانند عسل نیست.(280)
    4. پیامبر (ص): خداوند، برکت را در عسل قرار داده است. درمان دردها در آن است و هفتاد پیامبر برای آن طلب برکت از خداوند کرده اند.(281)
    5. امام علی (ع): فرد بیمار، به هیچ چیزی بهتر از نوشیدن عسل، مداوا نمی شود.(282)
    6. امام علی (ع): عسل، شفای هر دردی است و هیچ دردی در آن نیست. بلغم را کم می کند و دل را جلا می دهد.(283)
    7. امام علی (ع): خوردن عسل به همراه خواندن قرآن و جویدن کُندر، بلغم را از بین می برد.(284)
    8. پیامبر (ص): عسل، نوشیدنی خوبی است؛ قلب را محافظت می کند و کینه را از بین می برد.(285)
    9. پیامبر (ص): عسل درمانی است که باد بدن را و تب را از بین می برد.(286)
    10. پیامبر (ص): درمان در نیشتر حجامتگر است و نوشیدن عسل.(287)
    11. پیامبر (ص): اگر در این داروهایتان خیری باشد، در نوشیدن عسل و نیشتر حجامتگر و داغ آتش است؛ البته من داغ کردن را دوست ندارم و امت خود را از داغ کردن، باز می دارم.(288)
    12. عامر بن مالک می گوید: به خاطر تبی که داشتم، شخصی را نزد پیامبر فرستادم و از ایشان دارویی خواستم. پیامبر برایم ظرفی عسل فرستاد.(289)
    13. امام کاظم (ع): عسل، شفای هر درد است؛ البته اگر آن را از موم جدا کنی.(290)
    14. عامر بن طفیل، به عنوان پیشکش، اسبی برای پیامبر فرستاد و به ایشان نوشت: در بدنم دبیله(291) به وجود آمده است. برایم دارویی بفرست. از آنجایی که عامر هنوز مسلمان نشده بود، پیامبر اسبش را برگرداند، اما مشکی از عسل برایش فرستاد و فرمود: با این درمان کن.(292)
    15. امام باقر (ع): پزشکی عرب، در هفت چیز است: نیشتر حجامتگر، شیاف، حمام، دارو در بینی ریختن، استفراغ کردن، نوشیدن عسل و داغ کردن. و چه بسا نوره هم بر آن ها اضافه شود.(293)
    16. امام کاظم (ع): مردم به چیزی بهتر از کشیدن خون و خوردن عسل مداوا نمی گردند.(294)
    17. امام رضا (ع): درمان هر دردی در عسل می باشد. اگر در حالت ناشتا، یک انگشت از آن خورده شود، بلغم را قطع می کند؛ صفرا را می بُرد؛ از سودا جلوگیری می کند؛ کندذهنی را از بین می برد، و اگر همراه با کندر خورده شود، حافظه را قوی می کند.(295)
    18. هر کسی می خواهد در زمستان از سرماخوردگی ایمن گردد، هر روز سه لقمه عسل همراه با موم بخورد.(296)
    19. چند روز به طور مرتب، از امام هادی (ع) در مورد درمان تب سؤال می شد. حضرت فرمود: مقداری عسل و سیاه دانه را با هم مخلوط کنید و هر روز، سه انگشت از آن بخورید. هر دوی اینها مبارک هستند و تب را ریشه کن می کنند.(297)
    20. امام هادی (ع): بهترین چیز برای تبی که دو روز در میان می گیرد و رها می سازد، این است که در روز تب، فالوده(298) عسلی که زعفران زیادی دارد، خورده شود و آن روز، چیز دیگری خورده نشود.(299)

امضاء

7. Top | #46

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

عنّاب

1. پیامبر (ص): عناب، تب را از بین می برد.(300)
    2. ابوالحصین می گوید: چشم هایم سفید شده بود و چیزی را نمی دیدم. تا این که امیر مؤمنان را در خواب دیدم و گفتم: سرورم! چشم هایم به وضعی که می بینی دچار شده است. فرمود: عنّاب را نرم کن و به چشمت بکش. من هم عنّاب را با هسته اش نرم کردم و مثل سرمه، به چشم هایم کشیدم. پس از آن، چشم هایم بینا شد.(301)
    3. برتری عناب بر دیگر میوه ها، همانند برتری ما بر دیگر مردم است.(302)

امضاء

8. Top | #47

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

قارچ

1. پیامبر (ص): قارچ از گیاهان بهشت است و آب آن برای درد چشم، مفید می باشد.(303)
    2. پیامبر (ص): قارچ از همان غذایی است که خداوند برای بنی اسرائیل نازل کرد. قارچ، شفایی برای چشم است.(304)
    3. امامه می گوید: امام علی (ع) در ماه رمضان، نزد من آمد. مقداری خیار و خرما و قارچ آوردیم و ایشان خورد. حضرت، قارچ را دوست داشت.(305)

امضاء

9. Top | #48

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

قاووت(306)

1. امام باقر (ع): قاووت چه پر برکت است. اگر در حال سیری خورده شود، موجب گوارش و هضم غذا می گردد و اگر در حال گرسنگی خورده شود، موجب سیری می گردد و در سفر و حضر، توشه ی خوبی است.(307)
    2. امام صادق(ع): قاووت، باعث رویش گوشت می گردد و استخوان را محکم می کند.(308)
    3. امام صادق(ع): به فرزندانتان در خردسالی، قاووت بدهید که باعث رویش گوشت می شود و استخوان را محکم می گرداند.(309)
    4. زنی به همراه پسرش نزد امام صادق(ع) رفتند. امام صادق پرسید: چرا فرزندت نحیف و لاغر است؟. زن گفت: او بیمار است. امام فرمود: به او قاووت بده که گوشت می رویاند و استخوان را محکم می سازد.(310)
    5. امام صادق(ع): هر کس چهل روز قاووت بخورد، بازوانش پر توان می گردد.(311)
    6. امام صادق(ع): خوردن قاووت با روغن، پوست را لطیف می کند و بر توان جنسی می افزاید.(312)
    7. امام صادق(ع): قاووت را سه بار بشویید و شکم فرد تبدار را با آن پر کنید.(313)
    8. امام صادق(ع): قاووت، موجب از بین رفتن اخلاط از بدن و بلغم از معده می گردد و هفتاد بلا را دور می کند.(314)
    9. امام کاظم (ع): قاووت خشک و آبگوشت گاو، پیسی را از بین می برند.(315)
    10. ابوهاشم جعفری می گوید: در محضر امام رضا(ع) بودم که به شدت تشنه شدم، اما هیبت امام مانع از این شد که خواستار آب شوم. خود امام آب خواست و مقداری خورد و به من فرمود: بخور که آبی سرد و گوارا است. من آن را خوردم، اما پس از اندک زمانی، دوباره به شدت تشنه شدم. امام دستور داد که آب و قاووت و شکر بیاورند. و به من فرمود: قاووت را مرطوب کن و روی آن شکر بپاش. بعد از این که دستور حضرت را انجام دادم، فرمود: بخور که عطش را برطرف می کند.(316)
    11. سیف تمار می گوید: یکی از دوستان ما در مکه، دچار سینه پهلو شد. خدمت امام صادق(ع) رفتم و به ایشان اطلاع دادم. فرمود: به او قاووت جو بدهید. ما فقط دو روز به او قاووت جو دادیم و او خوب شد.(317)
    12. امام صادق(ع): قاووت عدس، تشنگی را از بین می برد؛ معده را تقویت می کند؛ درمان هفتاد درد است؛ صفرا را خاموش می کند و درون را سرد می سازد.(318)
    13. امام صادق(ع) در مسافرت از قاووت جدا نمی شد و اگر یکی از خادمانش دچار غلیان خون می شد، به او می فرمود: قاووت عدس بخور که موجب فروکش کردن خون می شود و حرارت بدن را پایین می آورد.(319)
    14. یکی از اصحاب امام صادق(ع) دچار اسهال شد. امام، قاووت برنج تجویز کرد. او خورد و خلاص شد.(320)
    15. امام صادق(ع): مدت دو سال بود که بیمار بودم. خداوند استفاده از برنج را به من الهام فرمود. گفتم آن را تهیه کردند و شستند و خشک کردند و بر روی آتش، بریان کردند. مقداری از آرد آن را به صورت قاووت مصرف کردم و مقدار دیگر را آش کرده و خوردم و بیماریم مرتفع شد.(321)
    16. امام صادق(ع): برای دفع سموم بدن، چیزی سودمندتر از قاووت سیب سراغ ندارم.(322)
    17. ابن بکیر می گوید: سالی در مدینه، خون دماغ شدم. دوستانم به امام صادق(ع) اطلاع داده و خواستار دارویی شدند. امام فرمود: به او قاووت سیب بدهید. قاووت سیب خوردم و خونریزی بینی ام قطع شد.(323)
    18. احمد بن محمد می گوید: هر گاه کسی در خانه ی ما، دچار مارگزیدگی یا عقرب گزیدگی می شد، امام می فرمود: به او قاووت سیب بدهید.(324)
    19. سه کف دست قاووت خشک در حالت ناشتا، بلغم و اخلاط را خشک می کند و چیزی از آن ها بر جای نمی گذارد.(325)
    20. سویق خشک در حالت ناشتا، حرارت بدن را پائین می آورد و خلط را آرام می کند؛ اما اگر با روغن مخلوط گردد، دیگر چنین اثری را ندارد.(326)

امضاء

10. Top | #49

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

کاسنی

1. پیامبر (ص): کاسنی، بهترین سبزی است.(327)
    2. امام علی (ع): کاسنی بخورید که هر صبح، قطره ای از بهشت بر روی آن می نشیند. هر گاه خواستید آن را بخورید، قطره های آن را نتکانید.(328)
    3. امام صادق(ع): هر کس قبل از خوابیدن، هفت برگ کاسنی بخورد، به خواست خداوند، آن شب از قولنج در امان است.(329)
    4. کاسنی بخور که آب مرد را زیاد می کند و فرزند را نیکو می گرداند. کاسنی، گرم و مُلیّن است و موجب می گردد بیشتر فرزندانی که به دنیا می آیند، پسر باشند.(330)
    5. امام صادق(ع): شما گمان می کنید که کاسنی سرد است؛ اما این گونه نیست و آن معتدل است. برتری آن بر دیگر سبزی ها، همانند برتری ما بر دیگر مردمان است.(331)
    6. امام رضا (ع): کاسنی، درمان هزار درد است. هر دردی که درون انسان باشد، توسط کاسنی ریشه کن می شود.(332)

امضاء

11. Top | #50

عنوان کاربر
    مدیر بخش علوم پزشکی
    شماره عضویت
    4618
    نوشته
    18,121
    صلوات
    114
    دلنوشته
    2
    مورد تشکر
    7,963 در 2,503
    دریافت
    0
    آپلود
    0

کاهو

1. پیامبر (ص): کاهو بخور که خواب آور است و غذا را هضم می کند.(333)
    2. امام صادق(ع): کاهو بخورید که خون را تصفیه می کند.(334)
    3. امام رضا (ع): بهترین سبزی ها، کاسنی و کاهو است.(335)

امضاء

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع