اگر نمي توانيد براي شهدا كار مهمي كنيد
، حتي يك صلوات بفرستيد كافي است
حلول ماه مبارك رمضان بر شيعيان اميرالمؤمنين عليه الصلاة و السلام مباركباد. (من عرف فاطمة حق معرفتها فقد ادرك ليلة القدر)
یک بار رفته بودم «مؤسسه ي إسرا» كه پشت سر آية الله جوادي آملي حفظه الله نماز بخونم. اونجا توفيق زيارت آية الله امجد هم نصيب شد. ايشان آمده بود تا حرفهائي با آية الله جوادي داشته باشد.
اون موقع آية الله امجد اولين شب جمعه ي هر ماه قمري مي اومد قم و ساعت دو شب به بعد در محلي خصوصي مراسمي براي افرادي داشت. من هم گاهي براي ديدن آنچه دوستان به آن رسيده بودند، در جمع آن بيدار دلان، خواب آلود حاضر مي شدم.
بعد از نماز استاد جوادي، در حين رفتن، آية الله امجد از تفسير تسنيم ايشان تعريف كرد و گفت: تفسير شما را گرفته ام و مي خوانم و لذت مي برم.
در هنگام خداحافظي، آية الله امجد دست آية الله جوادي را گرفت و گوشه اي برد تا چيزي خصوصي به ايشان بگويد. در جمع آن بزرگان، من كه مثل هميشه ذاتا فضول تشريف داشتم، به آن دو بزرگوار كه يكي از آنها چند سالي حق استادي بر من داشت، نزديك شدم. آية الله امجد دهانش را به گوش آية الله جوادي نزديك كرد كه چيزي بگويد. من نيز با پرروئي تمام نزديك شدم كه بشنوم. آية الله امجد آهسته گفت: ديشب استاد را (علامه طباطبائي رحمة الله عليه را) در حالتي بين خواب و بيداري ديدم. ايشان به نزد من آمد و خطاب به من فرمود: «اگر نمي توانيد براي شهدا كار مهمي كنيد، حتي يك صلوات بفرستيد كافي است.»
(نثار روح قدسي كساني كه فضاي معنوي اين ماه مبارك رمضان، با زحمت و تلاش و در اثر خون آنان به ما رسيده است، صلوات. اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
محمد