صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 456789101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 111

موضوع: آگاهى سوم (علم غيب)

1. Top | #71

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

6. برنامه مهدى موعود پيروى از قرآن و هدايت است
    «يعطف الهوى على الهدى إذا عطفوا الهدى على الهوى ويعطف الرأى على القرآن إذا عطفوا القرآن على الرأى».(107)
    «هنگامى كه مردم هدايت را پيرو هواهاى نفسانى خود قرار دهند مهدى موعود (عليه السلام) مى آيد و هواهاى نفسانى را مغلوب هدايت مى نمايد و نيز هنگامى كه مردم قرآن را بر آراء و نظريات و تمايلات شخصى خود تطبيق نمودند آن حضرت آراء و نظريات را تابع قرآن قرار مى دهد. برنامه آن حضرت حكومت قرآن وهدايت است».(108)

امضاء

2. آیه های انتظار

آیه های انتظار

لیست موضوعات تصادفی این انجمن

3. Top | #72

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

7. اگر بخواهم از همه خصوصيات شما خبر دهم مى توانم

«واللّه لو شئت ان أخبر كلّ رجل منكم بمخرجه ومولجه وجميع شأنه لفعلت ولكن أخاف أن تكفروا فى برسول اللّه (صلى الله عليه وآله وسلم).... (109)
    «به خدا سوگند اگر بخواهم مى توانم از همه خصوصيات هركدام از شما كه از كجا و چگونه و به چه هدف آمده ايد و چه تصميم داريد و خصوصيات ديگر خبر دهم. امّا مى ترسم درباره من غلو كنيد و مرا از رسول خدا(صلى الله عليه وآله وسلم) بالاتر بدانيد ويا به خدايى من معتقد شويد و اين عقيده موجب كفر شما شود».
    ابن ابى الحديد در ذيل اين كلام، مى نويسد: اين گفتار على(عليه السلام) مانند گفتار حضرت مسيح است كه مى گفت: از معجزه هاى من اين است كه : (وَ أُنَبِئُّكُمْ بِما تَأْكُلُونَ وَما تَدَّخِرُونَ في بُيُوتِكُمْ)(110)شما را از غذايى كه مى خوريد و آنچه در خانه ذخيره مى كنيد; خبر مى دهم.(111)
    امضاء

4. Top | #73

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

8. زمانى بيايد كه از اسلام فقط نام آن باقى ماند

«يأتى على الناس زمان لا يبقى فيهم من القرآن إلاّ رسمه ومن الإسلام إلاّ اسمه مساجدهم يومئذ عامرة من البناء خراب من الهدى...».(112)
    «روزگارى بيايد كه در ميان مردم از قرآن جز خواندن و قرائت; و از اسلام جز نام باقى نماند، در آن زمان مساجد از حيث بنا و ساختمان معمور و آباد است امّا از جهت هدايت ومعنويت خراب است(مسلمانان به اسم اسلام و قرآن اكتفا مى كنند و رفتن به مساجد هم جنبه تشريفات به خود مى گيرد در صورتى كه اسلام و قرآن بايد در متن زندگى آنان حاكم باشد)».
    امضاء

5. Top | #74

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

9. خوارج پس از من با خوارى و ذلت زندگى خواهند كرد
    «أما إِنَّكُمْ سَتَلْقَون بَعْدِى ذُلاً شامِلاً وَسَيْفاً قاطِعاً وَأَثْرَةً يَتَّخِذُها الظّالِمُونَ فِيكُمْ سُنَّةً».(113)
    «آگاه باشيد پس از من با ذلت همه جانبه و شمشير برنده و استبداد روبرو مى گرديد اموال و حقوق شما را ستمگران مى گيرند و اين كار درباره شما براى هميشه معمول و مرسوم مى گردد».
    همان طور كه اميرمؤمنان (عليه السلام) خبر داد خوارج پيوسته از طرف حكومت ها مورد تعقيب قرار گرفته و اموال آنان پيوسته از طرف ستمگران تصاحب مى شد.(114)
    امضاء

6. Top | #75

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

10. از هر چه سؤال كنيد خبر مى دهم
    «فاسألونى قبل أن تفقدونى، فوالذى نفسى بيده لا تسألونى عن شىء فما بينكم وبين الساعة... ألا أنبأتكم...».(115)
    در اين خطبه اميرمؤمنان حدود آگاهى خويش از غيب را بيان مى كند و مى فرمايد:
    «از هر چه كه تا قيامت پيش مى آيد سؤال كنيد جواب خواهم داد و از هر نبرد و جنگى كه پيش مى آيد و خصوصيات آن، تعداد افرادى كه كشته مى شوند يا مى ميرند و اين كه در كجا كشته مى شوند و كجا به خاك سپرده مى شوند از همه اين ها آگاهى دارم».(116)
    اين بود ده مورد از خبرهاى غيبى اميرمؤمنان(عليه السلام) كه در نهج البلاغه آمده است.
    البته خبرهاى غيبى آن حضرت كه در نهج البلاغه و ساير كتاب هاى تاريخ و حديث ياد شده فراوان است و يكى از دانشمندان معاصر هفتاد و پنج مورد از آنها را در كتابى گرد آورده و به نام اخبار غيبى اميرمؤمنان(عليه السلام) منتشر ساخته است ولى ما به جهت رعايت اختصار به همين اندازه اكتفا مى كنيم.
    امضاء

7. Top | #76

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

9 - خبرهاى غيبى ساير امامان (عليهم السلام)

همان طور كه در بخش پنجم اين كتاب ياد شد يكى از كتاب هايى كه در آن خبرهاى غيبى رسول اكرم و امامان معصوم گردآورى شده است كتاب پر ارج «اثبات الهداة بالنصوص والمعجزات» تأليف محدّث عالى مقدار مرحوم شيخ حرّ عاملى متوفّاى 1104هجرى مى باشد.
    نگارنده با مرورى نه بسيار دقيق آمارى از خبرهاى غيبى كه در اين كتاب آورده شد تهيه كرده تا فهرستوار در اختيار خواننده عزيز بگذارد.
    و چون در دو بخش قبلى نمونه هايى از خبرهاى غيبى رسول گرامى(صلى الله عليه وآله وسلم) و اميرمؤمنان (عليه السلام) آورده شد; در اين بخش از خبرهاى غيبى امام مجتبى (عليه السلام) تا امام زمان(عليه السلام)ياد مى شود.
    خبرهاى غيبى حضرت مجتبى (عليه السلام) بيش از ده حديث.
    خبرهاى غيبى امام حسين (عليه السلام) ده حديث.
    خبرهاى غيبى امام سجاد (عليه السلام) حدود بيست حديث.
    خبرهاى غيبى امام محمد باقر (عليه السلام) حدود پنجاه حديث.
    خبرهاى غيبى امام صادق (عليه السلام) صد و پنجاه حديث.
    خبرهاى غيبى امام كاظم (عليه السلام) حدود هشتاد حديث.
    خبرهاى غيبى امام رض (عليه السلام) حدود صد و سى حديث.
    خبرهاى غيبى امام جواد (عليه السلام) بيش از سى حديث.
    خبرهاى غيبى امام هادى (عليه السلام) حدود پنجاه حديث.
    خبرهاى غيبى امام حسن عسكرى (عليه السلام) بيش از هشتاد حديث.
    خبرهاى غيبى امام زمان (عليه السلام) بيش از صد حديث.
    البته قسمتى از اين احاديث مكرر است و اگر مكررات را كنار بگذاريم باز شماره آنها به اندازه اى زياد است كه براى هر خواننده منصفى اطمينان بخش است.
    امضاء

8. Top | #77

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

در اين جا براى نمونه از هر يك از امامان (عليهم السلام) يك خبر غيبى از همين كتاب نقل مى كنيم:
    1. امام مجتبى (عليه السلام) از اين كه به وسيله همسر خود «جعده»« مسموم مى شود; خبر داد و نيز به امام حسين(عليه السلام) گفت:
    سى هزار نفر از مردمى كه ادعا مى كنند از امت اسلام هستند براى كشتن تو و اسير كردن فرزندان و خانواده تو با هم همدست مى شوند.(117)
    امضاء

9. Top | #78

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

2. عمر بن سعد به امام حسين (عليه السلام) گفت: يا اباعبداللّه! در ناحيه ما مردم بى خردى هستند كه مى گويند من شما را مى كشم! حضرت فرمود آنها بى خرد نيستند بلكه خردمندانند. امّا چشم من به اين روشن است كه تو پس از من جز كمى از گندم عراق نخواهى خورد.(118)
    اشاره به اين كه پس از داستان كربلا عمر زيادى نخواهد كرد و از عراق خارج نخواهد شد و به حكومت رى نخواهد رسيد.
    امضاء

10. Top | #79

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

3. امام سجاد (عليه السلام) به فرزندش امام باقر (عليه السلام) فرمود: پس از من برادرت عبداللّه ادعاى امامت مى كند و مردم را به سوى خود دعوت مى نمايد امّا عمر او كوتاه است وزود از دنيا مى رود.
    امام باقر (عليه السلام) مى فرمايد:پس از رحلت پدرم برادرم عبداللّه ادعاى امامت و جانشينى پدرم را نمود ولى طولى نكشيد كه از دنيا رفت; همان طور كه پدرم خبر داده بود .(119)
    امضاء

11. Top | #80

عنوان کاربر
    كاربر ويژه
    شماره عضویت
    2403
    نوشته
    7,249
    صلوات
    80300
    دلنوشته
    56
    اللهم عجل لولیک الفرج
    مورد تشکر
    29,850 در 7,887
    وبلاگ
    45
    دریافت
    16
    آپلود
    10

4. امام محمد باقر (عليه السلام) جوانى را در مسجد ديد كه مى خنديد. فرمود: در خانه خدا مى خندى در حالى كه سه روز ديگر از دنيا خواهى رفت. آن جوان پس از سه روز از دنيا رفت.
    و نيز به ابوبصير فرمود: هنگامى كه به كوفه برگردى خداوند دو پسر به تو عنايت مى كند يكى را عيسى و ديگرى را محمد نام مى گذارى و هر دوى آنها از شيعيان ما خواهند بود. ابوبصير مى گويد: همانطور كه امام(عليه السلام) خبر داده بود شد.(120)
    امضاء

صفحه 8 از 12 نخستنخست ... 456789101112 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع