بعد از کنار گذاشتن رابطه خیلی تنهام و هیچ همدمی ندارم
سوال :
اسمم مریمه .18سالمه 2سال پیش با یه نفر رابطه برقرار كردم خیلی دوستش داشتم ولی اون منو با تنهایی خودم رها كرد ورفت.خیلی زجر كشیدم تا تونستم فراموشش كنم .دیگه توبه كردم كه با هیچ پسری دوست نشم .ولی الان خیلی تنهام هیچ همدمی ندارم.به نظر شما چیكار كنم؟
جواب
سلام
اینکه تصمیم گرفتین که با هیچ پسری دوست نشین خیلی خوبه و سعی کنین که روی تصمیمتون ثابت قدم باشین
احساس تنهائی مخصوصا بعد از تجربه یک رابطه اون هم با یک نفر از جنس مخالف و مخصوصا که رهاتون هم کرده باشه طبیعیه
نیاز به همدمی از جنسی مخالف یک نیازه که اسلام اون رو فقط در قالب ازدواج توصیه و تعیین کرده و روابط خارج از چارچوب ازدواج رو نهی کرده
پس اگه خواستگاری دارید حتما به ازدواج فکر کنید و اگر نه، این قسمت رو مطالعه کنید و از راهکارهای ارائه شده استفاده کنید و سعی کنید زمینه رو برای خواستگاری از خودتون رو فراهم کنید
اما برای شرایط خاص فعلی تون که تا ازدواجتون چند سال ممکنه فاصله باشه چند توصیه می کنم
اولا:از هر چیزی اعم از فیلم ها و یا رمانها عاشقانه که موجب تحریک عاطفی شما میشه و از مراوده و همنشینی با دوستانی که اسیر روابط هستند دور باشید به دو دلیل اول اینکه وقتی اونها با هم در مورد روابط صحبت می کنند شما اذیت می شید دوم اینکه احتمال اینکه شما رو وسوسه کنن تا شما هم مثل اونها به رابطه رو بیاری وجود داره
ثانیا:رابطه تون رو با خدا بیشتر و تقویت کنید با خوندن دعا و نماز
ثالثا:شما باید یک جایگزین مناسب البته اضطراری به جای رابطه داشته باشید و وقتی رابطه با پسر هم معقول نیست و هم ضررهائی رو داره توصیه من این هست که احساس تنهائی خودتون رو با دوستان خوبی از دخترها (هر چند نوع محبت این دو یکی نیست ) و همچنین کارهائی مانند هنر، کارهای علمی ،ورزش و امثال اون درمان کنید
البته راهکار قطعی و نه مسکن فکر کردن به ازدواج هست که عرض شد
بر گرفته از وبلاگ " مشاوره ازدواج "

نقل قول