1. امام حسن عسکری علیه السلام:
هیچ عزیزی حق را ترک نکرد، مگر این که ذلیل شد و هیچ ذلیلی به حق عمل نکرد مگر این که عزیز شد.

| ❤ |
1. امام حسن عسکری علیه السلام:
هیچ عزیزی حق را ترک نکرد، مگر این که ذلیل شد و هیچ ذلیلی به حق عمل نکرد مگر این که عزیز شد.
سجاد (20-06-2011)
موضوعات تصادفی این انجمن:
- نگاهی به کردار شایسته از دیدگاه قرآن کریم
- علامه مصباح یزدی: اگر مي توان براي سريال و...
- پندهايي از حاج محمّد اسماعيل دولابی
- مــــــــرنــــــــــج و...
- صراط مستقیم
- پانزده نوع ثروت واقعی که داشتن آنها ما را...
- بدانیم چه ماهی با چه نعمتهای سرشاری به ما رو...
- رفتن در مسیر خدا یا غیر خدا ؟!
- راز شکر گذاری
- بهشت فراموش شده{ پدر و مادر خود را بیشتر...

| ❤ |
۲/ حضرت امام صادق علیه السلام:
خداوند اختیاز همة کارها را به مؤمن داده اما این اختیار را به او نداده است که ذلیل باشد. مگر نشیندهای که خدای تعلی میفرماید: «عزت از آن خدا و رسولش و مؤمنین است»؟ پس، مؤمن عزیز است و ذلیل نیست. (در ادامه) فرمودند: مؤمن از کوه محکمتر است، زیرا از کوه با ضربات تیشه کم میشود اما با هیچ وسیلهای از دین مؤمن نمیتوان کاست.
سجاد (20-06-2011)

| ❤ |
۳/ امیر المومنین علیه السلام:
بدانید که هر کسی با مردم منصفانه رفتار کند، خداوند جز بر عزّت او بیفزاید.
سجاد (20-06-2011)

| ❤ |
۴/ حضرت امام صادق علیه السلام:
هیچ بندهای خشم خود را فرو نخورد، مگر این که خداوند عزّوجلّ بر عزّت او در دنیا و آخرت افزود.
سجاد (20-06-2011)

| ❤ |
۵/ حضرت رسول اکرم صلی الله علیه وآله:
خدای تعالی هر روز میفرماید: من پروردگار عزیز شما هستم، پس هر کس خواهان عزّت دو جهان است باید که از خدای عزیز اطاعت کند.
سجاد (20-06-2011)

| ❤ |
۶/ قرآنی که بر پیامبر نازل شد... عزتی است که هوادارانش شکست نمیخورند... .
سجاد (20-06-2011)

| ❤ |
۷/ حضرت امام صادق علیه السلام:
به خدا قسم سه چیز حق است: هیچ ثروتی بر اثر پرداخت صدقه و زکات کم نشد، در حق هیچ کس ستمی نشد که بتواند تلافی کند، اما خویشتنداری نمود مگر این که خداوند بجای آن به او عزت بخشید و هیچ بندهای درِخواهشی را به روی خود نگشود مگر این که دری از فقر به رویش باز شد.
سجاد (20-06-2011)

| ❤ |
۸/ حضرت امام سجاد علیه السلام:
خداوندا... مرا در پیشگاهِ خودت خوار و نزد خلقت عزیز فرما، مرا در خلوتِ با خودت پست و در میان بندگانت سربلند گردان و از کسی که از من بینیاز است، بینیاز گردان و بر نیازمندی و فقر من به خودت بیفزای.
سجاد (20-06-2011)

| ❤ |
۹/ امیر المومنین علیه السلام:
خداوند... جهاد را برای عزّت و سرلندی اسلام واجب فرمود.
سجاد (20-06-2011)

| ❤ |
۱۰/ حضرت امام صادق علیه السلام:
عزّت پیوسته بیقراری میکند تا آن که به خانهای درآید که اهل آن چشم طمع به دست مردم نداشته باشند و در آن جا مستقر میشود.
سجاد (20-06-2011)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)