سلام نمیدونم میتونم نظر بدم و اظهار نظر کنم یا خیر !
من مینویسم اگر اجازه ی بحث وجود نداره لطفا بذارید به حساب ناآشنا بودن با قوانین این انجمن و لطفا حذفش کنید .
چند تا نکته با خوندن این مطلب به ذهنم رسید که برام جای سواله:
1. من نوعی به عنوان یه دختر محجبه هر وقت به خرید میرم وقتی جنسی رو می پسندم چند تا چیز رو در نظر میگیرم : اول محلی که دارم ازش خرید می کنم و دوم فروشنده ! اگر این دو تا مطلب ، مطلوب من نباشه حتی اگر از اون جنس خیلی هم خوشم اومده باشه ازش صرف نظر می کنم . هوش زیادی هم نمیخواد و قرار نیست چهره شناس باشم . حدیث داریم که مومن باید زیرک باشه . حالا سوال اینه اینکار رو من فقط انجام میدم ؟ اگر این روش من هست روش بدیه ؟ فروشنده هایی که اینقدر روشنفکر (!!!) هستند و باز (!!!) برخورد می کنند قیافه هاشون کاملا تابلو هست ! وقتی خودمون رو در معرض چنین برخوردهایی قرار میدیم نباید زیاد شاکی باشیم ! که قدم اول رو خودمون کج برداشتیم !
2.بازم خودمو مثال میزنم . اگر ببینم با تمام دقت من فروشنده پا رو از حد خودش فراتر گذاشته و با برخوردش داره به شخصیتم و اعتقاداتم و چادری که من وظیفه ی حفاظت از شانش رو دارم توهین میکنه ، با یه ببخشید کوتاه از مغازه خارج میشم و بهش اجازه ی جولان دادن نمیدم . به همین سادگی ! قرار نیست با هر کسی که برخورد نامناسب داره گلاویز بشیم ! با احمق نباید بحث کرد . چون اونها اول آدمو تا سطح خودشون پایین می کشند و با تجربه ای که در این سطح دارند شکستمون میدند !
3. گاهی بحث اجتناب ناپذیر هست . حالا که کار به اینجا کشید ، حالا که حقی ضایع شد و آبرویی به بازی گرفته شد ، حالا که به قول این بانو « بیرق حضرت زهرا » به سخره گرفته شد ، کوتاه اومدن معنی نداره ! حق گرفتنی هست . دیگه اینجا فقط مساله توهین به این خانم نبوده ، بلکه به من هم توهین شده ! ایشون به چه حقی از حق من گذشتند ؟! توی یه همچین موقعیتی ضعف نشون دادن معنی نداره ! پاشنه ی آشیل مال کسی هست که غیرعمدی خطایی مرتکب شده باشه ! کسی که به خودش اجازه میده یه خانم محجبه رو که به تماس با نامحرم اعتراض کرده ، زنیکه بی حیا (!!!) خطاب کنه مسلما خیلی مشکل داره ! این خانم به این فکر نکردند که اگر به قول خودشون فردا باز هم همچین اتفاقی برای یه خانم دیگه ولو محجبه نباشه بیفته ایشون مسئول هستند ؟! به احترام مدیر فروشگاه که حتی یه اعتراض ساده به فروشنده اش نکرده ؟! به نظرتون کسی که مسئول هست و درمقابل خطای دیگران سکوت میکنه با خود شخص خاطی فرقی هم داره ؟! حتی شاید خطای اون سنگین تر هم باشه !
اگر بخواهیم حرمتمون حفظ بشه ، خودمون باید نگهش داریم ! اگر بخواهیم نگاه به حجاب اصلاح بشه خودمون باید درستش کنیم !
ببخشید که زیاد حرف زدم . نظر شخصی بود امیدوارم کسی ناراحت نشه !
یاعلی