کشور پاکستان نیز همواره آبستن حوادث تروریستی است. از سوی دیگر این کشور با دو تن از همسایگان خود نیز روابطی نه چندان دوستانه دارد. پاکستان به دلیل داشتن بمب های هسته ای از سامانه های امنیتی و ضد شورش قدرتمند برخوردار است. با وجود آنکه حوادث تروریستی بسیاری در این کشور روی می دهد، اما کمتر نشانی از عملیات های موفق ارتش و نیروهای ویژه در آنها دیده می شود. با این وجود SSG در لیست 10 نیروی خطرناک جهان قرار دارد. این نیروها در سال 1956 تشکیل شدند و آرایش آنها بر اساس الگو برداری و آموزش نیروهای SAS انگلستان و نیروهای ویژه آمریکا بود.
در 9 ماه آموزش اولیه تنها 1 نفر از هر 4 نفر برای خدمت در این نیرو انتخاب می شوند و مبارزه با دست خالی و فیزیک قدرتمند از جمله مهمترین پارامترهای انتخاب نیروهای این دسته است. این نیروها برای شرایط ویژه ی این کشور آموزش دیده اند. به عنوان مثال نبرد در صحرا، کوهستان و شرایط فیزیکی خاص.
ادعا شده است که برخی از این نیروها در افغانستان و در کنار مجاهدان بر علیه شوروی جنگیده اند. اخیرا SSG تمرکز اصلی خود را بر روی نبردهای تروریستی نهاده است. عملیات های گروناگیری مانند حمله به آکادمی پلیس در لاهور، سال 2009. تا کنون چندین گروگانگیری در مناطق نظامی پاکستان روی داده است.