مردم ایران ، مردم دلاور اندیمشک عکسی تلخ و به یادماندنی از مردم دلاور اندیمشک در روز 4 آذر سال1365 پس از پایان بزرگترین بمباران تاریخ ایران به مدت یک ساعت و 45 دقیقه مردمی که بزرگترین بمباران پس از جنگ جهانی دوم را در شهر خود شاهد بودند و 300 تن از همشهریان خود را در این روز از دست دادند
مردم روی ویرانه های خانه هایشان ایستادند و کسی ضجه نمی زند شاید دیگر اشکی برای گریستن ندارند بعد از 28 سال دارم از مردمی یاد میکنم که نمی دانم امروز کجا هستند و چه می کنند اما خوب می دانم که آنها مردانه ایستادند حتی بر ویرانه های خانه پدری ، دوباره ساختند و آباد کردند .
یادشان را زنده نگه می داریم این شهامت و ایستادن مقدس است مردم دلاور کرد و لر مردم خوب اندیمشک یادتان همیشه جاودان ما هم روی ویرانه ها می ایستیم ولی می سازیم با آنچه که در توان داریم دوباره و دوباره
سرزمین من توان شکفتنش بسیار است.سرزمین من ، مادر من است.تا هست از خان و مان ملتم عطر و ترانه برخیزد.دودمانتان در آرامش ، زندگی هاتان دراز ، و آینده تان روشن تر از امروز باد، این آرزوی من است
بزرگداشت شهدای اندیمشک 4 آذر 1394
عکسهایی از ویرانه های شهر اندیمشک پس از بمباران و مراسم بزرگداشت شهدای بمباران 4 آذر 1365 در اندیمشک که بزرگترین بمباران در تاریخ ایران و بزرگترین بمباران پس از جنگ جهانی دوم بود
امید است چنین روزی در تقویم رسمی ایران ثبت گردد تا ایستادگی مردم دلاور اندیمشک در تاریخ ایران جاودانه شود