موضوعات تصادفی این انجمن:
- امام مهدي (عج) پيام آور محبت و مجری عدالت
- پس از شهادت امام حسن عسگری (ع)
- هشدار! جان شریف حجت خدا در خطر است!
- چرا به امام زمان(عج)بقيّة اللّه مى گويند؟
- ویژگی های امام زمان (عج)
- راهی به دریا: آشنایی با امام زمان عجلالله...
- ۞۞ احادیث امامان در مورد ظهور امام زمان (عج)...
- >>ویژگی های حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه...
- داستانهايى از امام زمان
- دلیل تولد امام زمان (علیه السلام)
مقدمه
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَـنِ الرَّحِیمِ
همه ما به آن یار آسمانی، علاقه زیادی داریم و عشق به او را در تمام وجود خود احساس میکنیم . اعتقاد به آن امامِ مهربانیها است که امید به فردای زیبا را در قلب ما زنده نگاه میدارد .
چند وقتی است که عدّهای تلاش میکنند تا این عشق و علاقه را از جامعه ما بگیرند ، برای همین ، اقدام به چاپ کتاب « عجیبترین دروغ تاریخ » نمودهاند و در آن ، ولادت حضرت مهدی(ع) را دروغ عجیب تاریخ خواندهاند .
به ما یاد دادهاند که همیشه با انصاف باشیم و به همین دلیل ، به هوش نویسنده آن کتاب ، آفرین میگویم .
زیرا او جوانان شیعه را به خوبی شناخت و دانست که باید چه چیزی را از آنها بگیرد تا همه چیز را از آنها گرفته باشد !
و این چنین بود که من هم ، قلم به دست گرفتم تا با خون قلم خود به دفاع از امام روشنیها بپردازم .
و این چنین بود که کتاب « حقیقت دوازدهم » نوشته شد و اکنون ، مهمان روحیّه حقیقت جوی شماست و میخواهد ولادت امام زمان(ع) را از کتابهای اهل سنت برای شما روایت کند .
بسیار خوشحال میشوم که از نظرات شما در مورد این کتاب بهره ببرم ، منتظر شما هستم .
مهدی خُدّامیان آرانی
آشنایی با یک دروغ بزرگ
اسم عثمان خمیس را بر روی جلد کتاب میبینم . او نویسنده این کتاب و او از علمای وهابیّت است.
کتاب را باز میکنم و مشغول خواندن آن میشوم ، میخواهم بدانم جریان عجیبترین دروغ تاریخ چیست ؟
در ابتدای کتاب این چنین میخوانم : «ای شیعیان ! من مطمئن هستم که شما چیزهای بسیاری از علمای شیعه در مورد مهدی شنیدهاید . آیا از خودتان پرسیدهاید که ممکن است این شخصیت ، غیر حقیقی باشد ؟».1
به راستی، نویسنده چه هدفی دارد؟
به ما یاد دادهاند که سخنان دیگران را بشنویم و در مورد آن تحقیق کنیم و بعد قضاوت کنیم .
ما نباید بدون تحقیق، سخنی را رد یا قبول کنیم.
برای همین ، من به مطالعه کتاب ادامه دادم ، اگر من از مطالعه این حرفها ، ناراحت بشوم و کتاب را به کناری بیاندازم، مشکلی حل نمیشود .
چند صفحه بعد ، این چنین میخوانم : «علمای شیعه میگویند : «این حدیث که مهدی، فرزند رسول اللّه است ، حدیث مشهوری میباشد » ».
بعد از آن به نقد کلام علمای شیعه میپردازد و این چنین مینویسد : «امّا این حدیث ، تنها توسط یک فرقه نقل شده است و بقیّه فرقهها آن را قبول نکردهاند . سایر فرقهها میگویند که این حدیث دروغ است و با این عقیده مخالف هستند».2
آن نویسنده میخواهد بگوید که این حدیث فقط توسط شیعه نقل شده است و همه امّت اسلامی با این حدیث مخالف هستند .
آیا به راستی این چنین است ؟
آیا فقط شیعیان ، حضرت مهدی(ع) را از فرزندان پیامبر میدانند و هیچ مذهب دیگری ، این اعتقاد را ندارد ؟
آیا مسلمانان دیگر ، آن حضرت را از فرزندان پیامبر نمیدانند ؟
من چند بار ، این سخن را میخوانم ، میبینم که منظور او دقیقا همین معنا میباشد .
با خواندن این سخن ، خیلی تعجّب میکنم ، باور نمیکنم که نویسندهای این گونه واقعیت را مخفی کند .
خواننده محترم !
آیا اجازه میدهید من چند کلام با این نویسنده سخن بگویم :
آقای عثمان خمیس !
شما کتاب خود را « عجیبترین دروغ تاریخ » نام نهادی و میخواستی با دروغگویی مبارزه کنی !
این که یک نویسنده بخواهد با دروغ مبارزه کند ، چیز خوبی است ، امّا سؤل من این است که چرا خودت دروغ میگویی ؟
دوستانتان، شما را به عنوان دانشمند بزرگ اهل سنت معرّفی کردهاند ، پس چرا این گونه دروغگو شدهای و آبروی برادارن اهل سنت را میبری !
آیا فراموش کردهای که شما ، شش کتاب معتبر و مهم دارید که به آنها ، صِحاح سِتّه میگویید .3
منظور شما از این عنوان، این است که شش کتاب از کتابهای شما، از همه کتابها، معتبرتر میباشد .
اکنون سؤل میکنم چرا شما این کتابها را نخواندهای ؟
آیا آقای ابو داود سِجِستانی را میشناسی ؟
او که از دانشمندان بزرگ اهل سنت است ، او در میان همه شما مورد اعتماد است .4
او همان کسی است که کتاب مهم «سنن ابی داود» را نوشته و در آن،حدیثهای پیامبر را جمع کرده است .
از تو میخواهم که جلد چهارم کتاب او را برداری و در صفحه 104 ، حدیث شماره 4284 را مطالعه کنی :
چه میبینی ؟
آیا این حدیث پیامبر نیست ؟
خودت حدیث پیامبر را برای ما بخوان :
اَلمَهدیُّ مِن عِترتی ، مِن وُلْدِ فاطمة.
مهدی از خاندان من و او از فرزندان فاطمه استَ .
امّا این حدیث که فقط در همین یک کتاب نیامده است !
این فهرست را بردار و به همه آنها مراجعه کن .
حتما این حدیث را مییابی :
1 . الجامع الصغیر : السیوطی ج 7 ص 672 .
2 . کنز العُمّال : المتّقی الهندی ، ج 14 ص 264 .
3 . فیض القدیر : المناوی ، ج 6 ص 360 .
4 . الدُرّ المنثور : السیوطی ، ج 6 ص 58 .
5 . الکامل : عبد اللّه بن عَدِیّ ، ج 3 ص 196 .
6 . میزان الاعتدال : الذهبی ، ج 2 ص 87 .
7 . ینابیع المودّة : القندوزی ، ج 2 ص 103 .
8 . تحفة الأحوذی : المبارکفوری ج 6 ص 403 .
خودت میدانی که اینها همه کتابهای اهل سنت است .
حالا میخواهم سؤل دیگری از تو بکنم : آیا آقای ابن ماجِه را میشناسی ؟
او که از دانشمندان بزرگ اهل سنت است ، همه شما به صداقت و راستگویی او ایمان دارید .5
او همان کسی است که کتاب «سنن ابن ماجه» نوشته و در آن احادیث پیامبر را جمع آوری کرده است.
اکنون از تو میخواهم که جلد دوم این کتاب را برداری و در صفحه 1368 ، حدیث شماره 4086 را نگاه کنی .
سخن پیامبر را با صدای بلند بخوان : «اَلمَهْدیُّ مِن وُلْدِ فاطمة: مهدی از فرزندان فاطمه است ».
این حدیث فقط در همین کتاب نیامده است ، من دوباره به تو یک فهرست میدهم تا به همه آنها مراجعه کنی :
1 . کشف الخفاء : العجلونی ، ج 2 ص 288 .
2 . التاریخ الکبیر : البخاری ، ج 8 ص 406 .
3 . الکامل : عبد اللّه بن عَدِیّ ، ج 3 ص 428 .
4 . إکمال الکمال : ابن ماکولا ، ج 7 ص 360 .
5 . تهذیب الکمال : یوسف المزّی ، ج 9 ص 437 .
6 . تذکرة الحفّاظ : الذهبی ج 2 ص 464 .
7 . سیر أعلام النبلاء : الذهبی ، ج 10 ص 663 .
8 . میزان الاعتدال : الذهبی ، ج 2 ص 249 ، و ج 3 ص 160 .
9 . تاریخ الإسلام : الذهبی ج 17 ص 193 .
10 . البدایة والنهایة : ابن کثیر ج 10 ص 162 .
11 . تاریخ ابن خلدون : ج 1 ص 314 .
12 . ینابیع المودّة : القندوزی ، ج 2 ص 83 .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)